Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Серапептаза 40000 Единици 90 капсули | Biovea

Серапептаза 40000 Единици 90 капсули | Biovea
Серапептаза 40000 Единици 90 капсули | Biovea
Серапептаза 40000 Единици 90 капсули | Biovea
52.49 лв.
Код на продукта : Serrapeptase 40000 IU 90 Vegetarian Capsules
Тегло: 0.13 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.58 лв.

 
Бърза поръчка
Серапептаза 40000 Единици 90 капсули | Biovea

Серапептаза 40000 Единици 90 капсули от Biovea

Хиляди хора из цял свят всеки ден се убеждават в невероятните ползи от този чудотворен ензим - серапептазата. Различни учени засвидетелстват благотворното му въздействие върху човешкия организъм. Серапептазата може да бъде използвана както за профилактика на редица проблеми, така и като активно средство за тяхното лечение. Невероятно е, че един природен и изцяло естествен продукт може да има толкова мощно действие. Убедете се сами в плюсовете от приема на Серапептаза 40000 Единици.

Какво представлява серапептазата и защо е важно да я приемаме?

Това вещество е обект на изследване много отдавна, въпреки че сравнително отскоро то стана обект на по-сериозен интерес. Различни учени от цял свят категорично са убедени в положителните му качества за човешкия организъм. Серапептазата представлява специфичен ензим. Можете да го срещнете и под наименованията серопептидаза или сератиопептидаза. Този специален ензим се извлича от микроорганизма Сератия, който се открива в организма на копринените буби и по-специално в тяхната храносмилателна система. Този специфичен ензим е важен за човешкото тяло, защото е метаболитен – т.е. взима участие в метаболитните процеси на организма. Това го прави изключително ценен и благотворен за човека. Когато го приемаме на гладно, той попада директно в кръвта ни и оттам се разпространява към различните части на тялото.
Интересно е, че в природата съществуват други два ензима, които са абсолютен биологичен аналог на серапептаза. Това са протеолетични ензими, които се извличат от гъбите Аспергилус Оризае и Аспергилус Мелеус. Тези ензими имат същата структура, функции и действие както извличаната от копринените буби серапептаза. Вземете сега на изгодна цена Серапептаза (Serrapeptase) капсули от Biovea.

Кои са благотворните въздействия на ензима?

  • Противовъзпалително действие
  • Болкоуспокояващо действие. Вижте и DMSO Диметилсулфоксид разтвор за болките.
  • Фибринолитична активност – серапептазата унищожава излишния фибрин в тялото ни. Серапептазата, като белтъкоразграждащ ензим, изяжда белтъка фибрин. Фибринът предизвиква образуване на различни тромби и тромбози. Те могат да доведат до инфаркт и инсулт.
  • Лечение на респираторни заболявания – хронични болести на дихателните пътища, хроничен синузит
  • Влияе положително при отстраняване плаките по стените на кръвоносните съдове
  • Влияе положително при артрит

Защо да изберем Серапептаза 40000 Единици 90 капсули от Biovea?

Всички лечебни качества на серапептазата са събрани в удобни и прецизно дозирани капсули от Biovea. Biovea е доказана марка в областта на биопродуктите и натуралната козметика. Предлаганите от фирмата стоки са висококачествени, професионално разработени и изцяло натурални. Серапептаза 40000 Единици 90 капсули на Biovea се предлага на страхотна цена и е верният път към здравето, комфорта и жизнеността на Вашето тяло.

Дозировка: 1 капсула
Дози в опаковка: 90

Състав: Стойност: %ПДД
Serrapeptase ензим (serratiopeptidase activity units)  40 000 Units *

* Дневна стойност не е установено.

Други съставки: целулоза, serrateric модифицирана целулоза (вегетарианска капсула)
Не съдържа нищо друго, освен изброените съставки.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™