Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Natto-Serra 90 веге капсули | Doctor's Best

Natto-Serra 90 веге капсули | Doctor's Best
Natto-Serra 90 веге капсули | Doctor's Best
Natto-Serra 90 веге капсули | Doctor's Best
78.99 лв.
Код на продукта : Natto-Serra 90 Veggie Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.88 лв.

 
Бърза поръчка
Natto-Serra 90 веге капсули | Doctor's Best

Natto-Serra 90 веге капсули | Doctor's Best

 • Подпомага кръвоносната и имунната система
 • Намалява риска от образуване на кръвни съсиреци на сърдечно-съдово, белодробно, мозъчно, бъбречно, чернодробно, очно ниво (подобрява притока и течливостта на кръвта, регулира процесите на съсирване на кръвта)
 • Намалява вискозитета на слузта в дихателните пътища и синусите, без да причинява сухота на лигавицата
 • Подобрява работата на сърдечния мускул
 • Поддържа нормални нива на кръвно налягане
 • Повишава плътността на костите
 • Намалява болките в ставите и мускулите при интензивни физически натоварвания
 • Облекчава мигренозното главоболие
 • Прочиства организма от натрупани шлаки и токсични вещества
 • Понижава нивото на вредния холестерол в кръвта
 • Подпомага нормалното функциониране на мозъка
 • Не съдържа ГМО
 • Без глутен
 • Подходящ за вегани
 • Натокиназа и Серапептаза Ензими 90 капсули е на супер цена от Doctor's Best

Какво знаем за Натокиназа и Серапептаза Ензими?

Натокиназа и Серапептаза Ензими капсули от Doctor's Best, който ние от Biomall.bg Ви предлагаме на фантастична цена, е комбинация от два естествени ензима - натокиназа и серапептаза, които се използват като хранителни добавки от десетилетия.

 • Серапептаза (serratio-peptidase) е ензим за смилане на протеини, изолиран от полезната бактерия Serratia E-15, която се намира в японската копринена буба.
 • Натокиназа подпомага храносмилането на протеини и е изолирана от натто, ферментирал соев продукт, който е популярен в Япония от векове.

Натокиназа и Серапептаза Ензими от 90 капсули съдържа Serrateric, който е отлична алтернатива на ентеричното покритие и предпазва ензима, докато достигне червата, за оптимална абсорбция.

Какво представлява натокиназа?

Натокиназа в Натокиназа и Серапептаза Ензими капсули е ензим, изолиран от натто, традиционен японски ферментирал соев продукт. Поради множеството си полезни свойства натто се използва от хиляди години. Съвременни клинични и предклинични проучвания показват, че натокиназата насърчава укрепването на здравето на сърцето и кръвообращението, поддържайки нормалното съсирване на кръвта.

Нищо чудно, че японците са известни със своето дълголетие и много силно здраве. Това се дължи на факта, че жителите на страната на изгряващото слънце консумират много соеви продукти. И едно от ястията е натто, почитано повече от хиляда години. Известно е, че древните самураи не само са консумирали тези зърна, но и са хранили конете си с тях, за да бъдат издръжливи и силни. Натто се препоръчва на бременни жени, за да родят здраво поколение деца.

Какво представлява серапептаза?

Serrapeptase в Natto-Serra 90 веге капсули е протеолитичен ензим, изолиран от непатогенната чревна бактерия Serratia E15. Има фибринолитично, противовъзпалително и противооточно действие.

В допълнение към намаляването на възпалителния процес, serrapeptase намалява силата на болката, като намалява освобождаването на болезнени амини от възпалените тъкани.

Приемът на ензими Натокиназа и Серапептаза под формата на капсули от Doctor's Best се препоръчва се при:

 • УНГ заболявания (синузит, ринит, отит на средното ухо, ларингит, фарингит, тонзилит);
 • Възпаление на долни дихателни пътища (бронхит, бронхиална астма, пневмония, плеврит);
 • Възпаление на червата (дуоденит, ентерит, колит, включително улцерозен колит и болест на Crohn);
 • Възпаление на ставите (артрит), навяхвания;
 • Възпаление в гинекологията (ендометрит, аднексит, салпингит, цервицит);
 • Възпаление на кожата (остри дерматози).
 • Повишен холестерол в кръвта, хипертония;
 • Атеросклероза, исхемична болест на сърцето, сърдечна исхемия, слединсултни и слединфарктни състояния, артериална тромбоза;
 • Профилактика на атеросклероза, инсулт и инфаркт;
 • Разширени вени, тромбофлебит;
 • Интрацеребрални и интравентрикуларни хипертонични и травматични хематоми при възрастни и деца;
 • Намалена памет или интелигентност, особено свързана с възрастта;
 • Заздравяване на язви, порязвания, рани, включително следоперативни;
 • Онкологични заболявания, включително доброкачествени (аденом, фиброкистозна мастопатия), профилактика на метастази;
 • Болка от остеоартрит, ревматоиден артрит, травма, болка в гърба, болка във врата, бурсит, мускулни спазми, главоболие, периферна невропатия, следоперативна болка и всякаква друга болка от възпалени и болезнени мускули, нерви, връзки и сухожилия.

Как действа Натокиназа и Серапептаза Ензими на капсули?

Поддържа здрава сърдечно-съдова система

Натокиназа и серапептаза ензими от 90 капсули, който Ви предлагаме на невероятна цена, поддържа нормален вискозитет на кръвта, не води до повишена коагулация и образуване на кръвни съсиреци. Има висока фибринолитична активност, разтваря нишките на специален фибринов протеин, отговорен за вискозитета на кръвта и за образуването на кръвни съсиреци.

Здравето на целия организъм до голяма степен се определя от реологичните свойства (течността) на кръвта. Ако вискозитетът на кръвта е твърде висок, транспортирането на вещества и газове се нарушава и освен това се увеличава рискът от образуване на кръвни съсиреци.

Тромбозата на съдовете на сърцето, мозъка, белите дробове, дълбоките вени е особено опасна. Високият вискозитет на кръвта е основен рисков фактор за миокарден инфаркт, инсулт и хипертония. 

Натокиназа в Натокиназа и Серапептаза ензими капсули от Doctor's Best, предпазваща от интраваскуларна тромбоза, не пречи на съсирването на кръвта в случай на увреждане на кръвоносните съдове и наранявания.

Натокиназа и Серапептаза в капсулите Natto-Serra на Doctor’s Best повишават тромболитичната (фибринолитична) активност на кръвта, инхибират интраваскуларната тромбоза и разпространението на кръвни съсиреци, а също така намаляват високото кръвно налягане.

Понижава кръвното налягане

Тъй като натокиназата, част от Натокиназа и Серапептаза Ензими капсули на супер цена, потиска ангиотензин-конвертиращия ензим (ACE), Вашите кръвоносни съдове започват да се разширяват, така че тя играе критична роля в системата ренин-ангиотензин, която регулира нашето кръвно налягане. Проучване показва намаляване на систолното и диастолното налягане в сравнение с плацебо група след 2 месеца прием на натокиназа.

Помага при атеросклероза и за намаляване на атеросклеротичните плаки

В едно проучване след прием на натокиназа в продължение на 26 седмици са регистрирани отлични резултати: намаляване обема на каротидната артерия, намаляване нивата на лошия LDL холестерол и триглицериди и повишаване нивото на полезния HDL с висока плътност холестерол.

Следователно добавките с натокиназа, една от които е Натокиназа и Серапептаза Ензими 90 капсули, която Ви предлагаме на фантастична цена, са ефективен начин за борба с прогресията на атеросклерозата и потенциално могат да се превърнат в по-добра алтернатива на статините, но без да увреждат черния дроб.

Помага при заболявания на дихателните пътища

Една от най-важните характеристики на носните проходи, носните синуси и здравите дихателни пътища е еластичността и течливостта на секретите на дихателните пътища. Ако слузта е твърде гъста и вискозна, тя стимулира възпалението, блокира дихателните пътища, причинява образуването на полипи и затруднява дишането.

Натокиназа в Natto-Serra 90 вегетариански капсули от Doctor's Best може да намали тези секрети и в резултат на това да намали възпалението на дихателните пътища и образуването на полипи, както и да допринесе за облекчаване на дишането.

Този ефект е подобен на ефекта на други ензими като бромелаин и серапептаза. Освен това натокиназата може да има значителен положителен ефект при лечението на други заболявания, които не са свързани с хроничен синузит, например хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), бронхит и синузит.

Намалява възпалението

Серапептаза в Натокиназа и Серапептаза Ензими капсули от Doctor's Best се използва най-често за намаляване на възпалението, реакцията на тялото към нараняване.

В стоматологията ензимът се използва след леки хирургични процедури, като екстракция на зъб, за намаляване на болката и тризмуса (затруднено отваряне на устата).

Смята се, че серапептазата намалява броя на възпалителните клетки в засегнатата област.

Доказано е, че Serrapeptase намалява някои от симптомите, свързани с възпаление след хирургично отстраняване на мъдреци.

Действа болкоуспокояващо

Серапептаза в Натокиназа и Серапептаза Ензими на капсули притежава аналгетични свойства.

Серапептаза може лесно да замени лекарствата без рецепта като аспирин или ибупрофен поради способността си да блокира освобождаването на болкови амини.

Способността на серапептазата да подобрява проникването на антибиотици във фокуса на възпалението позволява използването на този продукт като адювант в антибиотичната терапия.

Увеличава подвижността на ставите

Приемът на серапептаза чрез капсулите Нато-Сера на Doctor’s Best е препоръчителен при възпалителни процеси, които засягат ставите. Това естествено ензимно вещество не само се бори с възпалението, но и облекчава болката.

Ускорява резорбацията на белези

Серапептаза в Натокиназа и Серапептаза Ензими капсули на уникална цена е в състояние да елиминира неестетичното плътно образувание в съединителната тъкан, което остава след операция или увреждане на кожата. Това е възможно поради фибронолитичните свойства в ензима.

Серапептаза има тенденцията да разтваря веществото, наречено фибрин. Става въпрос за протеин, който интензивно се произвежда от тялото в отговор на нараняване, поради което се образуват кръвни съсиреци и белези.

Фибринът е необходим за заздравяването на рани, но излишъкът му в организма заплашва тялото с нежелани усложнения. Неестетичните белези за едни от тях. Приемът на серапептаза, част от Натокиназа и Серапептаза Ензими капсули, който Ви предлагаме на прекрасна цена, помага за елиминирането на излишния фибрин от тялото.

Разтваря мъртвата тъкан

Серапептаза в Natto-serra 90 веге капсули има присъщото свойство да разгражда болни и мъртви тъкани (по-специално кръвни съсиреци, кисти, атеросклеротични плаки), като същевременно не засяга здравите.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно без храна или както Ви е препоръчал Вашият лекар.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 веге капсула) Стойност %ПДД
Калций (от трикалциев фосфат и калциев стеарат в Serrateric™) 27 мг 2%
Серапептаза ензим (от Serratio sp.) 40 000 SPU **
Натокиназа (от ензим фибриназа) 2 000 FU  

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено. 

Други съставки: Serrateric™ (малтодекстрин, трикалциев фосфат, калциев стеарат, микрокристална целулоза, средноверижни триглицериди), капсула със забавено освобождаване (модифицирана целулоза, геланова гума, пречистена вода).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не се препоръчва на бременни, кърмачки, алергични към соя или ако имате лошо храносмилане! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако приемате разредители на кръвта! Спрете приема, ако се появи гадене, повръщане или стомашно разстройство! Съхранявайте на хладно и сухо място.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™