Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

PS 100 Phosphatidylserine 100 мг 120 капсули | Jarrow Formulas

PS 100 Phosphatidylserine 100 мг 120 капсули | Jarrow Formulas
PS 100 Phosphatidylserine 100 мг 120 капсули | Jarrow Formulas
PS 100 Phosphatidylserine 100 мг 120 капсули | Jarrow Formulas
130.00 лв
Код на продукта : PS 100 Phosphatidylserine 100 mg 120 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.17 лв.

 
Бърза поръчка
PS 100 Phosphatidylserine 100 мг 120 капсули | Jarrow Formulas

PS 100 Phosphatidylserine 100 мг 120 капсули | Jarrow Formulas

 • Концентрирана форма на фосфатидилсерин от слънчогледов лецитин
 • Най-високо качество, потвърдено с търговска марка Cogni-PS®
 • Удивителна стабилност и биологична достъпност на активното вещество
 • Естествено хранително вещество за мозъчните клетки
 • Улеснява и ускорява процеса на усвояване на знания
 • Поддържа нормалните функции на нервната система
 • Превенция на невро-дегенеративни заболявания
 • Регенеративен ефект върху мозъчните клетки
 • Структурен елемент на клетъчните мембрани
 • Подобрява психичното благополучие
 • Предпазва от промени в настроението
 • Действа като ноотропно средство
 • Регулира секрецията на кортизол
 • Увеличава интелектуалния капацитет
 • Увеличава мотивацията
 • Подобрява паметта
 • Не съдържа ГМО
 • PS 100 Phosphatidylserine 100 mg 120 Capsules е на топ цена от Jarrow Formulas

Какво знаем за PS-100 Фосфатидилсерин?

Светът на съвременния човек е не само разнообразна комуникация, високи технологии, възможност за самореализация. На всеки се налага да издържа на стреса, да се пази от пренапрежението, да се грижи за съхраняването здравето си. Цивилизованият човек трябва да знае как ефективно да поддържа организма си. Фосфатидилсерин е едно от най-популярните средства, което помага за справяне с негативните ефекти на заобикалящия ни свят.

Това химично съединение принадлежи към групата на фосфолипидите, които са важен компонент от клетките на нашето тяло. Фосфатидилсерин се съдържа във вътрешната страна на клетъчната мембрана. Благодарение на това химично съединение мембраната не само защитава клетката, но и изпълнява важни функции за клетъчната жизнена дейност. Фосфолипидът насърчава навлизането на хранителни вещества в клетката, както и отстраняването на отпадъците. Фосфатидилсерин се намира във всички клетки на организма, но най-високото му съдържание (повече от 50%) се открива в мозъчните и нервните клетки. Природата не е определила случайно такова важно място за това вещество. Фосфатидилсерин допринася за запазването на най-важните и най-сложни функции (когнитивните), извършвани от мозъка.

По време на живота на човек съдържанието на фосфолипиди (включително фосфатидилсерин) в клетъчните мембрани постепенно намалява. Като се има предвид значението му, е необходимо да се попълнят запасите от химичното съединение, което осигурява нормалното функциониране на нервната система. Фосфатидилсерин може да се открие в различни растителни и животински продукти. Най-много – в субпродуктите (черен дроб, бъбреци), някои видове морска риба (скумрия, змиорка, атлантическа херинга), бял боб.

Като хранителна добавка PS 100 Phosphatidylserine 100 mg 120 Capsules от Jarrow Fromulas на уникална цена съдържа фосфатидилсерин, важна добавка за поддържане здравето на мозъка и нервната система на човек през всяка възраст. Размишлявайки върху значението на фосфатидилсерин, лекарите го наричат „храна за мозъка". За да се даде по-точна и пълна дефиниция на ролята, която веществото играе за нормалния човешки живот, е необходимо да се признае, че уникалното химично съединение е храна за цялото човешко тяло!

Как действа PS 100 Phosphatidylserine на капсули?

PS 100 Phosphatidylserine 100 mg 120 Capsules е хранителна добавка, съдържаща перфектната доза концентриран фосфатидилсерин – естествен фосфолипид, получен от генетично немодифициран слънчогледов лецитин. Активното вещество е с най-високо качество и чистота, които са гарантирани с търговската марка Cogni-PS®.

Продуктът се препоръчва предимно на хора, които търсят естествено и безопасно средство, което подобрява паметта и увеличава интелектуалния капацитет. Може да се използва и за стабилизиране на настроението и намаляване на прекомерното напрежение. По време на повишен стрес той помага да се поддържа спокойствие, яснота на ума и оптимален интелектуален капацитет. PS също така се оказва чудесна спортна добавка – намалява негативните последици от физическия стрес и спомага за повишаване на ефективността на организма.

Фосфатидилсерин (PS) е естествено съединение, съдържащо се в структурата на клетъчните мембрани в човешкото тяло, отговорно за ефективното функциониране на централната нервна система. Осигурява нормалната функция на мозъка, определя предаването на нервните импулси, стимулира активността на множество ензими и балансира нивата на ключови невротрансмитери. Благодарение на това, когато използвате добавката PS-100 Фосфатидилсерин 120 капсули, тя може да Ви помогне за подобряване на паметта и когнитивните функции, както и за психичното благополучие.

Предаването на нервния импулс се определя от правилното състояние на клетъчните мембрани, които приемат и изпращат сигнали. Фосфатидилсерин, който ще си набавите с PS-100 Фосфатидилсерин на капсули, е един от основните елементи на структурата на мембраните. Подхранва ги, модулира тяхната флуидност, осигурява нормална пропускливост и подпомага регенерацията на микроуврежданията. Недостигът на това вещество е особено характерен при остаряването и е основната причина за разграждането и втвърдяването на клетъчната мембрана. Обикновено се забелязва чрез влошаване на паметта и с появата на когнитивен дефицит. За да се поддържа интелектуалният капацитет и ефикасното функциониране на нервната система възможно най-дълго време, е добре превантивно да се погрижим за правилното снабдяване с фосфатидилсерин.

Основният компонент от формулата на PS 100 Phosphatidylserine 100 mg стимулира развитието на невроните и тяхното заместване, когато са увредени, с нормално функциониращи. Той също така подобрява процеса на образуване на нови връзки между новите неврони. Те са ключовите умения на нервната тъкан, благодарение на които тя лесно се адаптира към промените и усвояването на нови знания. Нещо повече, невропластичността на мозъка е от съществено значение в случай на мозъчно увреждане. Само благодарение на това някои функции, изпълнявани от увредените места, могат да бъдат поети от други части на мозъка.

Прокогнитивната активност на фосфатидилсерин от капсулите PS-100 Фосфатидилсерин се дължи главно на повишеното предаване на нервните импулси. Ефективната комуникация между невроните се вижда чрез интелектуалните умения, тя влияе върху скоростта на обработка на информацията, способността за бързо свързване на фактите и бързото припомняне на спомените.

Благодарение на фосфатидилсерин PS 100 Phosphatidylserine 100 mg на отлична цена може да помогне за повишаване на нивата на ацетилхолин във Вашия организъм. Това, от своя страна, означава да имате по-добра памет и концентрация. Другото предимство е, че времето, необходимо за асимилиране и кодиране на новата информация, е намалено. Поради това PS се радва на голяма популярност сред хора, занимаващи се с умствена дейност, и студенти, които се подготвят за изпити.

Фосфатидилсерин влияе върху метаболизма на глюкоза и поддържа нейното ефективно използване. Обикновено глюкозата служи като основен източник на енергия за мозъка. Подобрявайки нейното преобразуване, естественият фосфолипид в капсулите PS-100 Фосфатидилсерин помага за по-доброто подхранване на мозъка, за увеличаване на неговата активност и следователно за повишаване на интелектуалния капацитет. Освен това естественото вещество играе роля и в синтеза на допамин. Той е един от основните невротрансмитери, отговорен за умението за фокусиране на вниманието, организиране и интерпретиране на сетивните стимули. Правилното ниво на допамин също дава мотивационен тласък и увеличава волята за действие. Ето защо PS 100 Phosphatidylserine 100 mg е идеален за хора, които се чувстват обезкуражени, разсеяни, имат проблеми с организирането на мислите си и имат нужда от по-дълго време за концентриране върху задачите си.

PS има успокояващ ефект върху нервната система и елиминира негативните последици от стреса. Хроничният стрес води до свръхпроизводство на надбъбречните хормони (особено кортизол), което може да има отрицателен ефект върху психичното благополучие. Често се проявява чрез нарушения на съня, нервност и, в крайни случаи, дори до тревожно-депресивни разстройства.

Фосфатидилсерин, който ще си набавите с PS 100 Phosphatidylserine 100 mg, регулира реакцията на организма към стреса и предотвратява неговите физиологични последствия. Той инхибира прекомерното производство на кортизол и има антидепресантно и анксиолитично действие (намалява емоционалната напрегнатост, страха, безпокойството и улеснява заспиването). Полезен е за синтеза на допамин, благодарение на който той не само подобрява настроението, но и увеличава радостта от живота, повишава енергията и мотивацията.

Ако Вие сте физически активен човек, приемът на капсулите PS-100 Фосфатидилсерин може да се окаже много полезно допълнение към ежедневната Ви диета. PS може да увеличи физическите способности на Вашия организъм. Той помага да се удължи продължителността на тренировките и да се намали умората; забавя момента, в който трениращият човек започва да усеща болезненост в мускулите; намалява мускулните болки след тренировка и подобрява регенеративните процеси.

PS-100 Фосфатидилсерин се препоръчва и за спортисти, които изпитват болезнените ефекти на претренирането. Интензивната тренировка обикновено води до значително увеличение на нивото на кортизол – високо катаболен хормон, който прави по-трудно изграждането на мускулна маса. Фосфатидилсерин спомага за балансиране на хормоналните нива. Той не само намалява прекомерната концентрация на кортизол, но може също така да подобри съотношението на тестостерона към кортизола.

За да обобщим, PS 100 Phosphatidylserine 100 mg 120 Capsules от Jarrow Fromulas на страхотна цена е универсална добавка, която се оказва отлична подкрепа по време на интензивна физическа и интелектуална дейност. Тя може да се използва както от младите хора, за да увеличи интелектуалният им потенциал и да се подобри физическият капацитет, така и от възрастните хора, за да се предотврати деменция и последствията от влошаващите се познавателни функции, които често се срещат в напреднала възраст.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула до 3 пъти дневно с храна или както Ви е указано от Вашия лекар.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност % ПДД
Фосфатидилсерин (PS) 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: силициев диоксид, целулоза, аскорбил палмитат, магнезиев стеарат (от растителен източник), модифицирано хранително нишесте и естествен микс от токофероли. Капсулата се състои от желатин (BSE-free)

Съдържа соя.

Не съдържа пшеница, глутен, млечни продукти, яйца, риба, миди, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Преди употребата на продукта е необходимо да се консултирате с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите или правите опити за зачеване, страдате от някакво заболяване, приемате лекарства или нямате навършени 18 години! След отваряне на опаковката да се съхранява в хладилник! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™