Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

PQQ 20 мг 30/60 капсули | Jarrow Formulas 8410

PQQ 20 мг 30/60 капсули | Jarrow Formulas 8410
PQQ 20 мг 30/60 капсули | Jarrow Formulas 8410
PQQ 20 мг 30/60 капсули | Jarrow Formulas 8410
83.49 лв.
Код на продукта : PQQ 20 mg 30 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.78 лв.

Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

60 капсули

 
Бърза поръчка
PQQ 20 мг 30/60 капсули | Jarrow Formulas 8410

PQQ 20 мг 30/60 капсули | Jarrow Formulas

 • За поддържане на имунитета
 • Предпазва от сърдечни патологии
 • Защитава клетките на мозъка от увреждане и загиване
 • Забавя хода на стареенето
 • Подобрява умствената дейност
 • Срещу Паркинсон и Алцхаймер
 • Подпомага деленето на клетките
 • За силна памет и добра концентрация
 • Пиролохинолин хинон 20 мг 30/60 капсули е на топ цена от Jarrow Fromulas

Какво знаем за PQQ?

Пиролохинолин хинон, витамин Б14 или PQQ, от който е съставена хранителната добавка на Jarrow Fromulas PQQ 20 мг 30/60 капсули  на изгодна цена, е водоразтворим витамин от Б група, който по-рано се е отнасял към витаминоподобните вещества.  В някои източници е известен и с названието метоксантин. Той е отнесен към групата на витамините от японските учени Такаоки Касахара и Тадафуми Като, които през 2003 година хранели с това вещество група лабораторни мишки. След известно време било установено, че опитните мишки, за разлика от другите, които се хранели със същата храна освен PQQ, станали по-пухкави, с по-блестяща козина, устойчиви към болести, с подобрена репродуктивна функция. Също така станало ясно, че приемът на Б14 подпомагат продукцията на лизин в организма.

Как действа Пиролохинолин хинон на капсули?

Пиролохинолин хинон 20 мг на капсули подпомага поддържането на функциите на много системи и реакции, включително на сърдечно-съдовата, нервната, имунната и други. Нека разгледаме ролята на витамин Б14 в организма по-подробно. Продуктът съдейства за доставянето на кислород чрез кръвта от белите дробове към всички органи и тъкани. Увеличава времето на живот и подобрява дейността на еритроцитите. Също така подобрява процесите на кръвообращение и подхранване с кислород на сърцето и съдовете на кръвта. Подобрява състоянието на организма при исхемия и хипоксия, освен това поддържа дейността на нервната система, минимизирайки стреса и депресивните състояния помага за възстановяване на нервните клетки, тъкани и влакна.

PQQ 20 mg 30/60 capsules подобрява умствените способности, концентрацията и паметта, забавя патологичния процес в развитието на катаракта и спира състаряващите процеси на тялото. повишава броя на лимфоцитите, като така стимулира дейността на имунитета и увеличава защитните функции на организма. Стимулира продуцирането на лизин, с което се подобрява дейността на репродуктивните органи. Оказва благотворно влияние в периода на бременността, за нормалното развитие на плода и да по-нататъшното развитие на детето. 

Пиролохинолин хинон 20 мг 30/60 капсули  има антиоксидантна и окислително-възстановителна активност, защитава чернодробните клетки от процесите на свободно-радикални окисления, от токсините, от хранителни или лекарствени отравяния, както и от пагубното въздействие на химиотерапията. Способства и разграждането на молекулите на етиловия спирт, защитава от цироза и алкохолизъм. Оказва много положително въздействие върху косата и плочките на ноктите.

Кога е препоръчителен приемът на PQQ?

 • При отслабен имунитет
 • Като профилактично средство при простудни заболявания
 • При разстройства на дейността на сърдечно-съдовите органи (атеросклероза, хипертония, исхемия, хипоксия)
 • Срещу заболявания на нервната система, депресия, невроза, стрес
 • При хранителни, алкохолни, медикаментозни, инфекциозни и други видове интоксикации на организма
 • При такива заболявания като катаракта, синдром на Алцхаймер или Паркинсон, дерматит, екзема, силен косопад и чупливост на ноктите

Пиролохинолин хинон – най-добрата митохондриална защита

Като основен двигател, който произвежда почти цялата биоенергия, митохондриите са най-уязвимото звено по пътя към оксидативния стрес. PQQ 20 mg капсули от Jarrow Fromulas поглъща големите свободни радикали, активно подпомага предаването на енергия в митохондриите и осигурява на тялото биоенергия. За разлика от другите антиоксидантни съединения, благодарение на своята устойчивост, Пиролохинолин хинон съдейства за пренасянето на хиляди електрони без молекулно увреждане. Изключително ефективно хранителната добавка поддържа окислително-възстановителното равновесие в тялото и носи в пъти по-голяма полза за общото здраве от общоприетите вещества, на които разчитат повечето хора.

PQQ – защита от стареене на повечето енергийно зависими органи

Продуктът оказва защитно-предпазващо влияние върху сърцето и мозъка. Защитава мозъчните клетки от оксидативно увреждане на фона на исхемията, предпазва нервите, като модифицира най-важните NDMA рецептори. NDMA е най-силният регулатор на възбудотоксичността – процес на прекалено и продължително възбуждане на невроните и вследствие – тяхното загиване. Това пък на свой ред е свързано с различни невро-дегенеративни заболявания и пристъпи. Пиролохинолин хинон от 20 мг на капсули защитава невроните и от токсично увреждане с отрови, предотвратява образуването на белтъка, свързан с болестта на Паркинсон и предпазва нервните клетки от токсичния ефект на бета-амилоида (белтък, свързан с болестта на Алцхаймер). Този продукт оказва благоприятно влияние на познавателните способности и паметта.

Пиролохинолин хинон – стимулатор на клетъчното делене

В клетъчната биология митохондрията е уникална по един важен показател – тя има собствена примитивна ДНК, различна от ДНК в ядрата на клетките, която се счита за строителен елемент на всички живи организми. Митохондриалната ДНК прилича на бактериалната ДНК, което е резултат от еволюционната наследственост. Биолозите вярват, че нашите митохондрии съществуват като самостоятелен отделен високоенергиен организъм. Нашите далечни предци са погълнали тези клетки и са интегрирали прото-митохондриите в собствена вътрешна структура. Това е осигурило на клетъчните ни прародители две силни еволюционни преимущества – производството на повече енергия с помощта на кислорода и удължаването на клетъчния живот. Този прост факт има продължителни последствия за науката на анти-стареенето. Да се стартира клетъчното делене на митохондриите на стареещия организъм е много трудна задача, но PQQ 20 мг капсули на уникална цена може да бъде катализатор на този процес.

PQQ за защита на сърцето

Основната причина за инфаркт на миокарда е продължителната исхемия, а основните причини за исхемия са съдовите изменения, предизвикани от излишни или недостатъчни натоварвания, неадекватно хранене и намаляване количеството и качеството на възстановяващите „мероприятия” (сън, масаж, контрастни процедури, ходене). При това се съкращава боря на митохондриите и вследствие на това пада заряда и мощността на сърцето да си свърши работата, което може да доведе до болести или преждевременна смърт. За поддържането на оптимално количество митохондрии и увеличаване на техния брой се препоръчва приемът на хранителната добавка Пиролохинолин хинон от 20 мг на капсули от Jarrow Fromulas.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
BioPQQ™ 20 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, говежди желатин, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, миди, риба, ядки, черупкови плодове.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някое заболяване, приемате някакви медикаменти или сте на възраст под 18 години, се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете приема на този продукт!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™