Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century

Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century Смес от естествени протеолитични ензими По-добро усвояване на хранителните вещества Подобрява процесите на храносмилане на протеини Висока ензимна активнос Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century
Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century Смес от естествени протеолитични ензими По-добро усвояване на хранителните вещества Подобрява процесите на храносмилане на протеини Висока ензимна активнос Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century
Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century Смес от естествени протеолитични ензими По-добро усвояване на хранителните вещества Подобрява процесите на храносмилане на протеини Висока ензимна активнос Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century
Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century Смес от естествени протеолитични ензими По-добро усвояване на хранителните вещества Подобрява процесите на храносмилане на протеини Висока ензимна активнос Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century
Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century
Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки на невероятна цена от 21st Century нормализира храносмилането и намалява възпалението. Папая Ензим предотвратява запек, газове, подуване на корема, усещане за тежест в стомаха, укрепва имунната система. Научете повече

Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century

 • Смес от естествени протеолитични ензими
 • По-добро усвояване на хранителните вещества
 • Подобрява процесите на храносмилане на протеини
 • Висока ензимна активност
 • Многобройни укрепващи здравето свойства
 • Папая Ензим 100 дъвчащи таблетки е на прекрасна цена от 21st Century

Какво знаем за Папая Ензим?

Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки на невероятна цена от 21st Century са вкусни таблетки за дъвчене, които поддържат храносмилателната функция. В тях се съдържат специални ензими, чието действие нормализира храносмилането и намалява възпалението.

Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки на невероятна цена от 21st Century помага за храносмилане на протеините

Вкусният тропически плод папая има впечатляващ хранителен профил. Съдържа лесно смилаеми захари, протеини, витамини С, В1, В2, каротин, минерали (калий, магнезий, калций). Но най-голяма полза за човешкото тяло имат влизащите в състава на плода папая растителни ензими. Те имат подобен състав на човешкия стомашен сок и при поглъщане осигуряват по-добро разграждане на мазнините, протеините и нишестето.

Папаята е един от най-изучаваните плодове в момента. На първо място, това се дължи на положителното въздействие на някои от неговите химични компоненти върху човешкото здраве. Компонентите, които са най-интересни, от научна гледна точка, са папая ензимите, включващи папаин, химопапаин А, химопапаин В и папая пептидаза А.

Тези ензими спомагат за подобряване работата на храносмилателната система на човека, участват активно в разграждането на белтъците, а също в усвояването на мазнините и въглехидратите, както и в други физиологични процеси в човешкото тяло. 

Колко са важни ензимите за нашето здраве?

Ензимите са протеинови съединения, които се намират във всяка клетка на всяко растение, животно и човек. Те участват във всички химични реакции и процеси на тялото, като ги стартират и завършват. Ензимите разграждат храната до малки, подходящи за усвояване, частици, които се използват за хранене и функциониране на клетките и от които отново се изграждат нови клетки. 

Или с други думи, за да може тялото да преобразува пилето или рибата в протеин, а протеинът в аминокиселини, а от тях да изгради например кости, мускули или кръвни клетки, са необходими ензими. Ензимите могат да бъдат набавени чрез храната или тялото може да ги произведе само. 

Синтезът им обаче се забавя с напредване на възрастта. Към 50-годишна възраст тялото произвежда два пъти по-малко ензими, отколкото в по-активна възраст. Първият симптом на недостиг на храносмилателни ензими е лошото храносмилане – прекомерни газове, стомашно дразнене и чувство на подуване след хранене. 

Всичко това може бързо да бъде преустановено чрез техния прием – посредством храна и хранителните добавки.

Как действа Папая Ензим на дъвчащи таблетки?

Папая Ензим 100 дъвчащи таблетки на много добра цена съчетава мощни растителни протеолитични ензими – папаин и бромелаин и ценните хранителни вещества от плодовете папая. Те подпомагат храносмилането на протеините и имат много здравословни свойства.

Папая Ензим 100 дъвчащи таблетки на уникална цена от 21st Century предпазва от храносмилателни проблеми

Добавянето на папая ензими допринася за подобряване на храносмилането, намаляване на стомашния дискомфорт и помага за по-добро усвояване на основните хранителни вещества. Това подобрява състоянието на целия организъм и осигурява повече енергия. Освен това Папая Ензим на супер цена подпомага много метаболитни реакции в организма.

За да бъдат усвоени протеините, трябва да се разрушат връзките между техните градивни елементи – аминокиселините, за което помагат папая ензимите. Както всички протеолитични ензими, те разгражда протеиновите молекули с дълга верига на по-къси фрагменти, наречени пептиди. И след това до техните компоненти, наречени аминокиселини. Освен че подобряват усвояването на полезните вещества от храните, папая ензимите намаляват риска протеините да причинят грешен имунен отговор, каквито са алергиите.

Папая Ензим на топ цена може също така да предотврати типични стомашно-чревни оплаквания, които често се появяват поради храносмилателни разстройства (газове, подуване на корема, усещане за тежест в стомаха, нередовни движения на червата). 

Използването на папая ензими се препоръчва особено при консумирането на големи количества протеини и заседнал, неактивен начин на живот.

Папая Ензим 100 дъвчащи таблетки на достъпна цена включва:

 • Бромелаин – смес от протеолитични ензими, получени от екстракт от ананас, известен още като цистеинова протеаза. Този ензим разцепва пептидните връзки (усвоява протеини) както в стомаха, така и в тънките черва, което води до подобрено храносмилане и усвояване на протеиновите аминокиселини. 

Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки на супер цена от 21st Century предпазва от запекБромелаин намалява възпаленията в организма, включително тези, възникнали след спортни травми и хирургични процедури, но също така и възпаления на ставите и горните дихателни пътища. Помага за изчистване на запушения нос, улеснява дишането и облекчава кашлицата. Той също така проявява антипаразитни, имунорегулаторни свойства и подобрява качеството на живот на пациенти с рак, като намалява неблагоприятните симптоми от него. 

 • Папаин е протеолитичен ензим, получен от листата и незрелите плодове на папая, показващ особена прилика с човешкия пепсин. Подобно на бромелаин, той участва в разграждането на протеините. 

Папаинът унищожава паразитите (аскариди, бичеви червеи, острици), присъстващи в храносмилателния тракт, и има антибактериални и противогъбични свойства. Той може също да регулира функционирането на имунната система, като стимулира производството на цитокини и насочва реактивните форми на кислород за унищожаване на раковите клетки.

Папаята има великолепен вкус, но освен него притежава и впечатляващ хранителен профил. Този тропически плод е пълен с витамин С, което го прави силно антиоксидантна храна, а също съдържа много витамин А под формата на бета-каротин. 

Папаята е източник на значително количество фолат (витамин В9) и много други витамини от група В. Зарежда човешкия организъм и с важни минерали и антиоксиданти, които защитават клетките от оксидативен стрес. Но най-впечатляващо е нейното богато ензимно съдържание.

Комплексното действие на всеки един от тези компонентите прави дъвчащите таблетки Папая Ензим, които са на изключително добра цена, отлична грижа за здравето на храносмилателната система и много полезно допълнение към ежедневната диета.

 • Папая Ензим 100 дъвчащи таблетки на изгодна цена от 21st Century забавя появата на симптомите на остаряванеСпомага за подобряване на функционирането на храносмилателната система, поради което хранителните вещества се усвояват по-добре и се използват по-ефективно от организма;
 • Благодарение на папая ензимите собствени ензими на черния дроб, стомаха, панкреаса и червата се произвеждат по-добре;
 • Осигурява подобрение в метаболизма на мазнините, стартира процеса на окисляване на мастни киселини, благодарение на което папая ензимите имат благоприятен ефект върху намаляването на телесното тегло;
 • Осигурява укрепване на имунната система на човека, предпазвайки тялото от различни инфекции;
 • Предотвратява появата на запек, поради подобряване на чревната подвижност;
 • Има положителен ефект върху чернодробната функция;
 • Намалява нивото на холестерол в кръвта и други вредни за организма липиди;
 • Предотвратява развитието на възпалителни реакции, особено при заболявания на храносмилателната система.

Ензимната недостатъчност става причина за появата на характерните симптоми на остаряване, както и на лошо храносмилане. Но приемът на протеолитични ензими ще Ви предпази от тях и ще забави стареенето. Растителните ензими папаин и бромелаин, комбинирани с плод от папая на прах в хранителната добавка Папая Ензим 100 дъвчащи таблетки на производителя 21st Century, ще откриете на Biomall.bg на най-добрата цена.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка възрастните да сдъвкват по една (1) таблетка при всяко хранене (три пъти дневно) или според указанията на лекар. Не превишавайте препоръчителната доза. Отделните резултати могат да варират.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Ензимна смес от папая: папая на прах (плодове), бромелаин (от ананас), папаин (от папая) (плодове)22 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: захароза, сорбитол, натурален аромат на ананас, целулоза, стеаринова киселина, силициев диоксид.  Съдържа <2% от: изкуствени оцветители (FD&C жълто #6), магнезиев стеарат.

Без добавена сол, мая, консерванти или изкуствени аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства, имате здравословно състояние или планирате медицинска процедура! Спрете употребата и се свържете с лекар, ако възникнат нежелани реакции! Съхранявайте при стайна температура! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Papaya Enzyme 100 дъвчащи таблетки | 21st Century

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.