Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Oysters Maca 120 капсули | Sanct Bernhard

Oysters Maca 120 капсули | Sanct Bernhard
Oysters Maca 120 капсули | Sanct Bernhard
Oysters Maca 120 капсули | Sanct Bernhard
85.50 лв
Код на продукта : Oysters Maca 120 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.43 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 20 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Oysters Maca 120 капсули | Sanct Bernhard

Oysters Maca 120 капсули | Sanct Bernhard

  • Усилва сексуалната функция при мъжете и жените
  • По-високо ниво на енергия и жизненост в живота
  • По-добро физическо и психическо благополучие
  • Противодейства на умората
  • Има укрепващ ефект
  • Има положителен ефект върху състоянието на кожата
  • Подкрепя защитата срещу преждевременно стареене
  • Помага за защита на клетките от оксидативен стрес
  • Oysters Maca 120 капсули е на топ цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Сила за Него и Нея?

Като хранителна добавка Oysters Maca 120 капсули на страхотна цена от Sanct Bernhard е магическа смес, комбинираща действието на съставки, които повишават либидото както на мъжа, така и на жената! Тя включва афродизиаците корен от мака и концентрат от стриди, а към тях са добавени пчелно млечице, цинк и витамин Е.

Жените консумират мака, за да се предпазят от преждевременно стареене, мъжете - за да решат проблемите с безплодието. И едните, и другите я приемат като естествен афродизиак. Професионалните спортисти консумират мака като алтернатива на анаболните средства, а на децата се дава за растеж на тялото и нормализиране на хормоните. Maca е наистина универсална храна.

Мака е незаменима селскостопанска култура за човешкото здраве. Мака коренът от семейството на ряпата расте в район с високи равнини в Перу, в Боливия и в северозападната част на Аржентина. Мака започва да се култивира преди около 2 хиляди години в централната част на Перу. Но нейните полезни свойства са били известни още на инките през XI-XVII век. Тогава тази селскостопанска култура се смятала за универсално средство – използвали я буквално за всичко, но главно за повишаване на жизнеността и енергията. Мака дори често се нарича „перуански женшен", а женшенът е известен на Изток със своите изключителни лечебни свойства и заслужено се нарича от хората чудо на природата и божествена трева.

Мака действително е полезна за всеки и за всичко. Тя изпълва с енергия и намалява хроничната умора, подобрява работата на ендокринната система в организма, укрепва нервната система, подобрява състоянието на кожата и възпрепятства преждевременното стареене, стабилизира нивата на хормоните... Списъкът с положителните свойства не свършва. Едно от удивителните свойства особено заслужава да се подчертае – мака влияе на половото влечение, това всъщност е естествен афродизиак. И в допълнение към това, тя засилва плодовитостта и при двата пола, като помага за решаването на проблема с безплодието.

Стридите също са мощен афродизиак. Известно е, че Афродита редовно хапвала стриди, а най-известният любовник Казанова ежедневно закусвал с тях, за да бъде в отлична форма в спалнята. Те са били задължително блюдо на всеизвестните римски оргии, а лекарите в империята ги предписвали на мъжете като цяр срещу импотентност. Многобройни изследвания показват, че тези морски дарове съдържат голям брой аминокиселини, които допринасят за производството на полови хормони и повишават либидото. Освен това стридите укрепват имунната система, почистват кожата и укрепват костите.

Как действа Сила за Него и Нея на капсули?

Хранителната добавка Сила за Него и Нея 120 капсули с топ цена включва концентрат на стриди, пчелно млечице, цинк, витамин Е и потенциала от корен на перуанска мака. Продуктът допълва ежедневното хранене с тези важни енергоотдаващи вещества.

Коренът от перуанска мака, съдържащ се в Oysters Maca 120 capsules, е пълен с витамини, минерали, аминокиселини и лесно смилаем протеин. В корена се съдържат голям брой различни микроелементи, сред които набор от най-важните за човека. В него има калций, който по важност следва протеини, мазнини и въглехидрати и който е необходим за силни кости и зъби. Освен това мака съдържа фосфор, който е част от всички тъкани на тялото, и металите, които регулират основните процеси в него – желязо, цинк, калий и мед. Много важни киселини, аминокиселини и протеини – изненадващо е, че тази кореноплодна култура е събрала толкова много полезни вещества.

Между другото, може също да се споменат и витамините от група В, които се съдържат в мака: В1, който повишава енергията и нормализира нервната система, B2 – поддържа нормалното състояние на кожата и зрението, B12 – предотвратява анемията (малокръвие) и замества елементите, съдържащи се в яйцата и млякото, за вегетарианците. В същото време мака съдържа витамин С, заместващ много плодове и зеленчуци, и особено важният за жените витамин Е, който предотвратява стареенето на кожата.

Oysters Maca 120 капсули оказва благоприятен ефект върху плодовитостта и сексуалните функции. Перуанската мака е проучена задълбочено за ефектите си върху сексуалното здраве, репродуктивното здраве и хормоналния баланс. Проучванията сочат, че добавянето на мака с течение на времето може да подкрепи сексуалното здраве и либидото както при мъжете, така и при жените. Учените са отделили уникални алкалоиди (макамиди и макаридин) от корена на това растение. Предполага се, че те имат най-силния и благоприятен ефект върху плодовитостта и сексуалните функции. Повишавайки нивото на андрогените, мака влияе на мъжката хормонална система. Наличните резултати от изследванията показват, че кореноплодното растение увеличава обема на спермата, броя на еякулацията на сперматозоидите и тяхната мобилност.

Обогатяването на диетата с прах от корен на мака, съдържащ се в Oysters Maca 120 capsules, е полезно също за жените, които са навлезли в менопаузата и се борят с типичните симптоми, свързани с този период. Биоактивните вещества, съдържащи се в това растение, регулират нестабилния хормонален баланс, подобрявайки производството на прогестерон и естрогени, и допринасят за намаляването на хормоните FSH и LH. Мака помага за премахване на горещите вълни, промените в настроението, нощно изпотяване и слабост на либидото, които са характерни за менопаузата.

Ежедневният прием на мака с помощта на Сила за Него и Нея 120 капсули ще повиши общото Ви здравословно състояние. Освен това тя има способността да зарежда организма с енергия при специфични обстоятелства като например след боледуване или при стрес. Другите благотворни ефекти се отнасят към фертилност, памет, възвръщане на доброто настроение… От това следва, че мака е подходящо да се включи към хранителната диета на спортисти, подрастващи, вегетарианци и вегани и като цяло на всички, които искат да следват здравословно хранене.

Концентратът от стриди, включен във формулата на Oysters Maca 120 capsules, е класически афродизиак. Месото от стриди е много питателно и в някои качества надминава дори много видове риба. Съдържа много протеини, мазнини, въглехидрати, витамини A, D, C, PP, както и цяла палитра от минерали, като се започне с йод и цинк и се завърши с хром, флуор и кобалт. Благодарение на споменатите по-горе елементи стридите имат успокояващ ефект върху човешката нервна система. Този продукт съдържа почти целия дневен прием на витамини, необходими за човешкия организъм.

Съдържанието на цинк в месото на стридите е доста високо, което, от своя страна, има положителен ефект върху състоянието на кожата, косата и ноктите. Той подобрява качеството на спермата и стимулира производството на хормона тестостерон. Освен това стридите са източник на допамин – хормон на удоволствието, включително сексуалното удоволствие. Това мекотело е естествен афродизиак, който не само увеличава сексуалното желание за противоположния пол, но и повишава нивото на тестостерон в кръвта на мъжете. Желязото и всички видове минерални соли, на които са богати тези мекотели, ще подобрят процеса на кръвообразуване.

Цинкът е изключително важен за репродуктивната система и поддържането на правилни сексуални функции, особено при мъжете. Положително влияе върху качеството на спермата, увеличава броя на сперматозоидите и обуславя правилната им структура и подвижност. Той е от решаващо значение за правилното развитие на тестисите и здравето на простатата. Oysters Maca 120 капсули включва ниска доза на цинк, за да се предотврати случай на негов недостиг, която помагат да се поддържа нивото на тестостерон в обхвата на референтните стандарти.

В момента все по-голям брой мъже се борят с хормонални проблеми. Често те водят и до нарушения на плодовитостта. Това се дължи на стресов начин на живот, лишаване от сън и неправилна диета. Оказва се, че недостатъчното снабдяване с цинк намалява както експресията на андрогенните рецептори, така и синтеза и действието на тестостерона в човешкото тяло. Висока концентрация на цинк може да се открие в спермата на здравите мъже. Наблюдавано е, че присъствието му намалява консумацията на кислород от движещи се сперматозоиди. Следователно те са в състояние да оцелеят по-дълго в женския генитален тракт, което косвено улеснява оплождането.

Добре развитата мускулатура несъмнено е една от характеристиките на силните и здрави мъже. Някои вещества, въведени в диета, естествено подпомагат производството на мускулни протеини. Те включват и цинк, който е част от вътреклетъчни структури, които увеличават наличието на андрогени (включително тестостерон) за мускулните клетки. В резултат на това процесът на синтеза на протеини е много по-бърз и ефективен.

Витамин Е от формулата на Сила за Него и Нея 120 капсули също е важен за сперматогенезата. Той е ключов антиоксидант за репродуктивните функции. В клинични проучвания е доказано, че приемането на витамин Е води до значимо подобрение във фертилността. Той изпълнява важна роля при зреенето на сперматозоидите и при оформянето на морфологичните особености, подсигуряващи тяхната подвижност. Доказано е, че при оптимален прием на витамин Е може да се повиши подвижността на сперматозоидите с 5% и да се постигне 10% по-висок шанс за успешно зачеване.

Друг компонент от Oysters Maca 120 capsules е пчелното млечице, което има висока биологична стойност. То е ефективен естествен биологичен стимулант с балансирана комбинация от микроелементи, което осигурява на този продукт такива изключителни фармакологични свойства. Биологичната стойност на пчелното млечице е, че, въздействайки върху организма, повишава имунитета толкова много, че той може самостоятелно да се справи с болестта. Съставът на пчелното млечице включва: протеини, 22 аминокиселини, включително 10 незаменими аминокиселини; въглехидрати: глюкоза, захароза, фруктоза; витамини: B1, B2, B3, B6, B12, PP, H, C, D провитамин А; минерали: калий, калций, натрий, желязо, цинк, фосфор и др .; полови хормони: тестостерон, прогестерон; дезоксирибонуклеинова киселина - ДНК.

Oysters Maca 120 капсули на невероятна цена от Sanct Bernhard може чувствително да подобри либидото при мъжа и при жената. Осигурява по-високо ниво на енергия, жизненост и сила. Добавката ще работи и за жени, чиито сексуални нужди са намалели в резултат на менопаузата и които биха искали да се справят с промените в либидото.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно с достатъчно течност.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 60

Състав Стойност в 1 доза (2 бр. капсули) Стойност в ДД (6 бр. капсули) %ПДД
Органична мака корен на прах 760 мг 2280 мг **
Стриди концентрат 240 мг 720 мг **
Пчелното млечице, сушено чрез замразяване 34 мг 102 мг **
Витамин Е (алфа-ТЕ) 11,8 мг 35,4 мг 295%
Цинк 2 мг 6 мг 60%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: органична мака корен на прах * (60%); стриди концентрат (19%); желатин; пчелно млечице, сушено чрез замразяване; цинков глюконат; витамин Е сукцинат; противослепващ агент магнезиев стеарат.

* Сертифициран биологично отгледан. DE-Öko-001

79% от съставките от селскостопански произход са произведени в съответствие с разпоредбите на биологичното земеделие.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Продуктът не е подходящ за деца под 17 години! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™