Nespresso Volluto Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули

Nespresso Volluto Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули Какво знаем за Неспрессо? Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и доставянето Nespresso Volluto Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули
Nespresso Volluto Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули
Nespresso Volluto Безкофеиново10 бр. Кафе капсули на страхотна цена е с превъзходен вкус на плодове и сладки и има страхотен аромат. Научете повече
14.19 лв.
Без данък: 14.19 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Nespresso
 • Модел: Nespresso Volluto Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули
 • КОД: NSP-0519

Nespresso Volluto Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули

Какво знаем за Неспрессо?

Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и доставянето на висококачествено кафе. Програмата „Nespresso Ecolaboration” обединява неправителствени организации, учени, консултанти, технически специалисти и бизнес партньори, за да гарантира неизменно високото качество на продуктите от зърната до чашката кафе. От 2003 година Nespresso си сътрудничи с неправителствената организация Rainforest Alliance с цел развитие на „Nespresso AAA Sustainable Quality™”. Тази програма е предназначена за поддържането на високото качество на отглежданото кафе, като се грижи за околната среда и предлага изгодни условия за фермерите. Експертите на Неспрессо подбират само качествените кафени зърна, за да може да се удовлетворят предпочитанията и на най-прецизните ценители на кафе. Само 1-2% от световното производство отговаря на високите стандарти за качество, установени от Nespresso.

Nespresso Volluto Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули на топ цена е без кофеин и е със сладък бисквитен вкусКакво е Кафе Nespresso Volluto Безкофеиново?

Сладък и плодов!

Благодарение на лекото изпичане на чистата Арабика от Южна Америка, Volluto Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули от Nespresso на страхотна цена притежава сладък бисквитен аромат, подчертан с лека киселина и плодов нюанс. Характерен вкус за блендата Volluto но без кофеин.

Произход:

Тази смес се състои от чисти сортове Арабика от Бразилия и Колумбия, които придават в блендата сладки зърнени и плодови нотки. Ароматният профил на всеки сорт е максимално запазен в процеса на декофеинация.

Изпичане:

За разкриването на уникалните характеристики се използва разделен метод на печене. Сладките бисквитени нотки се усещат, благодарение на по-краткото изпичане на бразилската Арабика. По-дългото печене на колумбийската Арабика разкрива свежи плодови акценти.

Ароматен профил:

Тази смес ще Ви удиви с познатият аромат и плътен вкус, характерни за блендата Volluto от класическата колекция. Сладките бисквитени усещания и леките плодови нюанси се разгръщат, благодарение на съчетанието на Арабиката от Колумбия и Бразилия.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Nespresso Volluto Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.Можете да поръчате от нашия магазин по няколко начина:

 1. Чрез бутон КУПИ, като следвате стъпките.
 2. Чрез бутон БЪРЗА ПОРЪЧКА, като оставите телефон за връзка и очавате нашето обаждане.
 3. Като ни позвъните на телефон 0887/077-988.
 4. Като ни пишете на имейл: [email protected].

Който и начин за поръчка да изберете, ние Ви очакваме!

Цени за доставка на територията на Р България:

 • До автомат на куриер (Speedy) - 3.90 лв.;
 • До офис на куриер (Speedy) - 4.90 лв.;
 • До точен адрес: - 5.90 лв.

Доставяме до всички страни в Европейския съюз на НИСКИ ЦЕНИ. За повече информация се свържете с нас!

Условия за доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. Плащането се извършва при доставката с наложен платеж.

 • Продуктите, поръчани от BioMall.bg, се доставят с куриер до адреса, който сте посочили в поръчката си.
 • Заплащането на продуктите се извършва при доставката им.
 • За поръчки над 99 лв. доставката е безплатна за България.
 • Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа.
 • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
 • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
 • Потвърждение на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа в работни дни

Срок на доставка

От зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. 

При потвърждаване на поръчката Ви ще бъдете уведомени за ориентировъчна дата на доставката.

Доставка при връщане или отказ от поръчка

При отказ и връщане на поръчка от страна на клиента, без вина на продавача, разходите за доставка се заплащат от клиента и в двете посоки. В случай че доставката е била безплатна за потребителя при изпращане, то тя се дължи на продавача при връщане на 1 или повече продукти.

Извлечете максимума от всеки ден с хранителни добавки от нашата верига магазини за хранителни добавки в София и Пловдив

Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >