Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Minoxidil 5% Hair Regrowth Treatment For Men Low Alcohol 3x60 мл | Foligain

Minoxidil 5% Hair Regrowth Treatment For Men Low Alcohol 3x60 мл | Foligain
Minoxidil 5% Hair Regrowth Treatment For Men Low Alcohol 3x60 мл | Foligain
Minoxidil 5% Hair Regrowth Treatment For Men Low Alcohol 3x60 мл | Foligain Minoxidil 5% Hair Regrowth Treatment For Men Low Alcohol 3x60 мл | Foligain
69.90 лв.
Код на продукта : Minoxidil 5% Hair Regrowth Treatment For Men Low Alcohol 3x60 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Minoxidil 5% Hair Regrowth Treatment For Men Low Alcohol 3x60 мл | Foligain

Minoxidil 5% Hair Regrowth Treatment For Men Low Alcohol 3x60 мл | Foligain

 • Мощен 5% миноксидил за хора със сух скалп, чувствителен към алкохола
 • Ефективно спира косопада
 • Стимулира „заспалите” космени фоликули
 • Насърчава растежа на косата
 • Общо 3 x 60 мл шишенца (достатъчни приблизително за 3 месеца)
 • Миноксидил 5% за Мъже Слабоалкохолна формула е на чудесна цена от Foligain

Какво знаем за Миноксидил 5% за Мъже Слабоалкохолна формула?

Загубата на коса е проблем за много хора. Здравата, жизнена и гъста коса е неразделна част от имиджа на модерния човек, който се стреми да бъде успешен. В стремежа си да открият средство срещу загубата на коса голяма част от хората се доверяват на много известния и популярен продукт за регенериране и нов растеж на косата – миноксидил.

Ние от Biomall.bg Ви предлагаме на изключително добра цена високоефективния и безопасен продукт Minoxidil 5% Hair Regrowth Treatment For Men Low Alcohol 3x60 мл, произведен от лидера в методите за растеж на косата – Foligain. Hаучно доказано е, че миноксидил възстановява растежа на косата при мъжки тип оплешивяване.

Историята на появата на миноксидил е много интересна. Първоначално е създаден в средата на 20-ти век като лекарство за стомашна язва, но не дава голяма ефективност в борбата с тази болест. Проведените клинични изпитвания върху кучета показват, че не лекува язва, но помага при високо кръвно налягане заради съдоразширяващия си ефект. 

Докато учените тествали миноксидил, те забелязали интензивен растеж на косата при пациентите. Това се дължи именно на съдоразширяващия ефект на продукта, който осигурява приток на кръв към космените фоликули. Около 1988 г. този страничен ефект започва да се използва от трихолози и козметолози. 

Съдоразширяващият ефект и подобрената микроциркулация на кръвта в скалпа осигурява активно снабдяване на космените фоликули с кислород и хранителни вещества, нормализира метаболитните процеси, активирайки растежа на косата. 

Редовната употреба на миноксидил за плешивост позволява да се укрепи, стимулира и спре оредяването на косата и косопада. Днес миноксидил и разнообразни козметични продукти на неговата основа са много популярни срещу плешивост и профилактика на андрогенетична алопеция.

Как действа Миноксидил 5% за Мъже Слабоалкохолна формула течен?

Миноксидил 5% за Мъже Слабоалкохолна формула на страхотна цена е най-новият пробив в методите за растеж на косата! За производството на разтвора с миноксидил за мъже срещу косопад производителят Foligain използва изследвани, висококачествени компоненти с най-висока чистота, което води до високата му ефективност за справяне с косопада и за възстановяване растежа на косата.

Повечето продукти, които съдържат миноксидил, също съдържат и алкохол поради неспособността на миноксидил да се разтвори във вода. За да остане суспендиран и да бъде резултатно възстановяването на косата, миноксидил обикновено се съчетава с алкохол и/или пропилен гликол. 

При някои хора обаче прилагането на процедури с високо съдържание на алкохол може да раздразни и изсуши скалпа, причинявайки неприятности и в редки случаи дори лющене. Миноксидил 5% за Мъже Слабоалкохолна формула срещу косопад има по-ниско съдържание на алкохол, гарантирайки комфорт и увереност, като същевременно запазва същата ефективност като на другите продукти с миноксидил на базата на алкохол.

Андрогенният косопад най-често се развива при силния пол и води до мъжки тип оплешивяване. Това се дължи на особеностите на хормоналния фон, при който ендокринната система произвежда прекомерно количество мъжки полов хормон – дихидротестостерон, което се отразява негативно на качеството на косата, причинявайки косопад, изтъняване и забавяне на растежа.

Миноксидил блокира активността на ензима 5-алфа редуктаза, който превръща тестостерона в дихидротестостерон, като по този начин позволява на фоликула да расте нормално. Научно е доказано, че Миноксидил 5% за Мъже Слабоалкохолна формула срещу оплешивяване спира косопада и насърчава повторното израстване на косата в областта на най-горната част на скалпа при мъжете само за няколко месеца употреба. 

Миноксидил, активен компонент на Миноксидил 5% за Мъже Слабоалкохолна формула срещу косопад на невероятна цена, подобрява кръвообращението в областта на миниатюрните космени фоликули. Това вещество стимулира увеличаването на размера на миниатюрните фоликули, подобрява трофиката на тъканите и удължава фазата на растеж на косата, което води до укрепване на съществуващата и обновяване на загубената коса.

Когато започнете локалното приложение на разтвора с миноксидил за мъже срещу косопад, той ще увеличи притока на кръв към космения фоликул и така ще стимулира растежа на Вашата коса. И това е благодарение на съдоразшряващите свойства на миноксидил, който е директен вазодилататор.

Действайки върху рецепторите на азотен оксид (NO) на кръвоносните съдове на кожата и подкожната тъкан, миноксидил увеличава притока на кръв към космените фоликули. При продължителна употреба на Миноксидил 5% за Мъже Слабоалкохолна формула срещу оплешивяване Вашата коса получава повече кислород и хранителни вещества. 

Благодарение на това фоликулите, намалени и частично склерозирани от дихидротестостерона, нарастват по размер и започват да произвеждат нормални косми. С увеличаването на размера на фоликулите фазата на растеж на косата Ви също се удължава, а това позволява на израслите косми да станат по-дълги и по-дебели. 

Доказано е, че разтворът с миноксидил за мъже срещу косопад не само разширява кръвоносните съдове в областта на приложение, но и активира производството на VEGF (Vascular Endothelial Growth Factor), съдов ендотелен растежен фактор, който засилва ангиогенезата, т.е. образуването на нови кръвоносни съдове и капиляри в кожата, което също има положителен ефект върху растежа на косата

Необходимо е време обаче, за да премине значително количество коса през фазата на активен растеж – анаген. Следователно не трябва да чакате ефекта от прилагането на Миноксидил 5% за Мъже Слабоалкохолна формула срещу оплешивяване още на следващия ден. Като се има предвид средната скорост на растеж на косата на главата от 0,3-0,4 мм на ден, ефектът от разтвора с миноксидил за мъже срещу косопад ще бъде забележим едва след 2-3 месеца употреба. 

Трябва да се отбележи също, че постоянната и продължителна употреба на Миноксидил 5% за Мъже Слабоалкохолна формула срещу косопад на достъпна цена е необходима за поддържане на регенерирането и новия растеж на косата

Потвърдено е, че при редовна употреба на миноксидил за косопад при девет от десет мъже прогресията на косопада спира или на мястото на загубена преди това коса се появяват нови, по-силни и по-дебели косми.

Произведено в: САЩ

Начин на употреба: Нанасяйте по 1 мл с капкомера два (2) пъти на ден директно върху скалпа в зоната на косопад.

Използването на по-голямо количество от продукта или по-честото му прилагане няма да подобри резултатите. Продължителната употреба е необходима, за да поддържате и увеличавате растежа на косата си, в противен случай косопадът ще започне отново.

Съставки: Minoxidil 5% w/v.

Неактивни съставки: пропилен гликол, пречистена вода, етилов алкохол.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Само за външна употреба! За употреба само от мъже! Пазете от нагряване или пламък! Посъветвайте се с лекар преди употреба, ако имате сърдечно заболяване! Дръжте далеч от деца!

Не използвайте Minoxidil 5% Hair Regrowth Treatment For Men Low Alcohol, ако:

 • сте жена;
 • имате косопад на място, различно от посоченото отстрани на тази картонена кутия, защото този продукт може да не работи за Вас;
 • косопадът Ви е внезапен или/и неравномерен;
 • имате зачервен, възпален, раздразнен или болезнен скалп;
 • не знаете причината за косопада си;
 • използвате други лекарства върху скалпа си;
 • на възраст сте под 18 години! 

Когато използвате този продукт:

 • не нанасяйте върху други части на тялото;
 • избягвайте контакт с очите. В случай на случаен контакт, изплакнете очите с голямо количество студена вода;
 • някои хора са имали промени в цвета и/или текстурата на косата;
 • отнема време за възстановяване на косата. Резултатите могат да се появят след 2 месеца при употреба два пъти дневно. За някои мъже може да се наложи да използвате този продукт поне 4 месеца, преди да видят резултати;
 • количеството на растежа на косата е различно за всеки човек.

Спрете употребата и се консултирайте с лекар, ако:

 • се появи болка в гърдите, учестен пулс, отпадналост или замаяност;
 • внезапно необяснимо наддаване на тегло;
 • подуване на ръцете или краката;
 • дразнене или зачервяване на скалпа;
 • нежелано окосмяване по лицето;
 • няма израстване на косата след 4 месеца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™