Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Миноксидил

Производители
Категории
Пълен каталог

Продуктите с Миноксидил са специално разработени и клинично доказани за помощ при косопад и оплешивяване. Minoxidil е вещество, което подпомага растежа и сгъстяването на косата. В БиоМол предлагаме предлагаме продукти с Миноксидил, специално разработени както за мъже, така и за жени, а можете да откриете и формули с по-нисък процент алкохол за по-чувствителна кожа - на топ цена!

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
На база ( 2)  Коментара
79.90 лв
Миноксидил 2% Пяна за Жени 177 мл | 3 месеца | Qgain US​A За ефективно спиране загубата на коса Стимулира развитието на здрави фокилули и растежа на силна коса В опаковка, която е достатъчна..
19.90 лв
Миноксидил 5% | Minoxify На българския пазар се предлагат много продукти, които обещават да спрат косопада, но не всички действат еднакво добре. Както и не всички продукти с Minoxidil са еднак..
19.90 лв
Миноксидил течност срещу мъжки косопад 1 х 60 мл за 1 месец, 2 x 60 мл за 2 месеца и 3 х 60 мл за 3 месеца Възстановяване на косата с допълнителна сила за мъже Клинично тестван продукт за борб..
На база ( 1)  Коментара
79.90 лв
Minoxidil 5 % Пяна за мъже срещу косопад за 3 месеца Опаковката от 177 мл е достатъчна за 3 месечна употреба! Клинично доказано, че обновява до 25% повече космени фоликули Подобрена формула..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™