Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Men's Multi Gummies 90 желирани бонбони | Natrol

Men's Multi Gummies 90 желирани бонбони | Natrol
Men's Multi Gummies 90 желирани бонбони | Natrol
Men's Multi Gummies 90 желирани бонбони | Natrol
33.99 лв.
Код на продукта : Men's Multi 90 Gummies
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

Цена на доза: 1.13 лв.


Продуктът не е наличен

КатегорииMen`s Multi Gummies 90 желирани бонбони | Natrol

 • За добро мъжко здраве
 • Срещу дефицит на витамини и минерални елементи в мъжкия организъм
 • Подпомага половите функции на мъжете
 • Подходяща добавка при планиране на зачеване на бебе
 • За по-висока работоспособност и по-силна устойчивост на стрес
 • Увеличава сексуалните възможности на мъжете
 • Усилва имунните способности
 • Мултивитамини за мъже желирани бонбони е на топ цена от Natrol

Какво знаем за Мултивитамини за мъже?

Силният пол е подложен на голям стрес, защото необходимостта да се носи отговорност за безопасността на благополучието на семейството, процъфтяването на бизнеса и още много други задължения държат мъжете в постоянно напрежение. Затова приемът на витамини за мъже е много важен. А и, разбира се, витамините са от първостепенна необходимост за основния показател на мъжкото здраве – потентността.

Можем дълго да спорим кой витамин е най-важен за съвременния мъж. Всяка група витамини е незаменима и важна за представителите на силния пол. Само ако в мъжкия организъм постъпват всички основни витамини комплексно, само тогава мъжът ще е максимално подготвен за всякакви изпитания и ще е изпълнен със сили и енергия за нови начинания в различни сфери от живота си.

В хранителната мултивитаминна добавка от компания NatrolMen`s Multi Gummies 90 желирани бонбони на неповторима цена се съдържат основните витамини и вещества, които са основен източник на здраве за мъжете.

Как действа Men`s Multi Gummies на желирани бонбони?

Витамините и витаминните комплекси са станали много популярни, особено сред мъжете. Рязкото увеличаване на популярността на витаминните добавки е свързано с това, че през последните години хората все повече започват да се интересуват от спорта, от здравословния и активен начин на живот.

Дефицитът на витамини влияе много негативно на общото състояние на мъжете. За да се чувстат винаги изпълнени със сили, да имат силен имунитет, здрава кожа и сърдечно-съдова система, се препоръчва да се следи и избягва дефицитът на минерали и витамини в организма. Тук на помощ идва Мултивитамини за мъже на желирани бонбони от Natrol. Качеството на живот, привлекателността и физическите възможности на мъжете зависят пряко от здравето му. Тази добавка ще помогне на силния пол да укрепи организма си изцяло и да бъде успешен във всяка сфера.

Мултивитамини за мъже за подобряване на потентността

Защо се появяват проблемите с ерекцията? Ако на мъжа му достигат хранителни вещества, които постъпват с храната, той е физически силен и издръжлив, сияе от здраве, има наситен сексуален живот и високи способности за оплождане. Възможните причини за влошаване на ерекцията са:

 • Неправилното хранене с дефицит на минерали и витамини;
 • Стресови ситуации, които потискат половото влечение;
 • Психологични проблеми – фобии и преживяване на несполуките в секса;
 • Недостатъчно физическа активност и работа на стол;
 • Отравяне с алкохол и цигари (никотиновата зависимост и употребата на какъвто и да е алкохол еднозначно влошава сексуалната функция);
 • Мъжки болести – простатит, уретрит и други;
 • Хронично недоспиване – провокира постоянно чувство на умора и понижава производството на тестостерон.

За правилната работа на мъжкия организъм и безпроблемната работа на половата система са необходими различни витамини от група В. Репродуктивната функция също така зависи и от получаването на достатъчно ценен витамин Е, витамин С и витамин Д. Важни са и минералните вещества, като основно за мъжката потентност се препоръчва цинк. Полезните свойства на Men`s Multi Gummies 90 желирани бонбони на изключителна цена се изразяват в следното:

Витамини от група В

Тези витамини безспорно са важни за мъжкото здраве, тъй като поддържат производството на полови хормони, увеличават енергията и действат положително на черния дроб. Полезните В витамини влияят положително на потентността, тъй като подпомагат много физиологични процеси.

Витамин Е

Това е незаменимо вещество за силна потентност, което осигурява нормално кръвоснабдяване на половите органи. Благодарение на антиоксидантния Е витамин организмът се обновява своевременно на клетъчно ниво.

Витамин С

Добавката Men`s Multi Gummies на Natrol съдържа аскорбинова киселина, която поддържа нормалната еластичност на съдовете, високия имунитет и предпазва от простатит. Благодарение на този витамин се подобрява кръвоснабдяването на органите на половата система при мъжете, повишава се тестостеронът им.

Витамин D

Силният пол има потребност от този витамин, като тя се повишава през студения период от годината. Знаем, че витаминът Д повишава сексуалния апетит, помага да се поддържа нормално ниво на тестостерон.

Минералът цинк – включен е в съдържанието на Мултивитамини за мъже на желирани бонбони, защото той играе огромна роля във въпроса за създаване на почва за нормалната концентрация на тестостерона. Цинкът подобрява потентността, предпазва от развитие на простатит. Употребата на тази добавка е залог за високата подвижност на сперматозоидите, а това е неразривно свързано с подобряването на репродуктивните функции при мъжете.

Употребата на Мултивитамини за мъже 90 бонбона е подходяща и за по-възрастните мъже. За поддържането на правилната работа на мъжкия организъм, който се приближава към естественото остаряване, са необходими различни витамини: В, А, D, Е, Ц. Всички те заедно работят за доброто на мъжкия организъм, като удължават младостта му.

Витамин Е от състава на Men`s Multi 90 Gummies например предпазва от дефицита му в мъжкото тяло, защото при недостиг на този витамин може да се понижи производителността на качествени сперматозоиди. Освен това това витаминно вещество запазва кожата млада, спасява от тромбове, поддържа плодотворна работата на мозъка, оздравява сърдечно-съдовата система.

Витаминът А от добавката подпомага доброто зрение на по-възрастните мъже, запазва и доброто състояние на косата и кожата им. Той намалява вероятността от развитие на сърдечно-съдови разстройства, помага да се произвежда качествена сперма, усилва имунитета. Ретинолът е мощен антиоксидант и предпазва от онкологични болести.

Витаминът С в Мултивитамини за мъже на Натрол увеличава процента на полезния холестерол в състава на кръвта, като едновременно с това намалява съдържанието на вредния. Това е също един мощен антиоксидант, който предпазва от ранни бръчки, заздравява костите, усилва имунните защити, извежда свободните радикали.

Д-витаминът пък подпомага нормалното усвояване на калция и правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. А В-витамините помагат на мъжете да изглеждат по-млади, защото държат кожата в добро състояние, подпомагат пълноценната работа на кръвотворната система, нормалното храносмилане, здравото състояние на нервната система и високата работоспособност.

Мултивитамини за мъже при планиране на бременност

Men`s Multi Gummies 90 желирани бонбона съдържа едни от най-важните съединения при планиране на бременност – витамините А, В, С, Е, фолиева киселина, минералите цинк и йод. Недостатъчното постъпване на йод в организма на мъжете води до нарушение на хормоналния баланс и образуване на злокачествени тумори на щитовидната жлеза. Йодът е важен елемент, без който са невъзможни много от физиологичните процеси в организма. Той е незаменим при образуването на щитовидни хормони, а недостигът му може да провокира при мъжете отслабване на имунитета, хормонален дисбаланс, увеличаване на простатата, влошаване на сексуалната дейност, лошо кръвоснабдяване на половите органи.

Освен това от дефицита му страдат очите, кожата, косата, ноктите. Йодът е необходим елемент за поддържане нормалното състояние на ендокринната система, за подпомагане на нормалния баланс на хормоните, за по-добра умствена и физическа способност, за подобряване работата на мозъка и за по-добра памет.

Специално внимание ще обърнем тук и на ролята на цинка, съдържащ се в желираните бонбони Men`s Multi Gummies. Това е микроелемент, който е крайно необходим на организма за пълноценното функциониране на много органи и системи. Той е задействан в над 300 ензима и хормона в организма. Ролята на цинка е следната:

 • В комплекс с витамините В влияе благотворно на функциите на мозъка, нервната система, подобрява паметта, повишава концентрацията, а освен това подобрява настроението и позитивната настройка;
 • Играе ролята на имуномодулатор, повишавайки имунните защити на организма;
 • Регулира функциите на половите жлези, по-точно стимулира продукцията на полови хормони, като възпрепятства болестите в тази област, повишава качеството на семенната течност;
 • Профилактика е на захарен диабет;
 • Подобрява външния вид на мъжа;
 • Подобрява качеството на зрението;
 • Пречиства организма от токсините и радикалите;
 • Нормализира работата на панкреаса и другите храносмилателни органи;
 • Подпомага кръвотворението.

Ето колко важно е да се попълва дефицитът на цинк при мъжете, което може да се случи лесно с приема на желираните бонбони Мултивитамини за мъже, които при нас са на страхотна цена. Ако в близко време мъжът планира да прави бебе, тази хранителна добавка е изключително подходяща. Цинкът в нея е изключително важен за здравето на бъдещия татко. Той повишава количеството на активните сперматозоиди, помага на половите жлези да продуцират семенна течност и полови клетки.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 желирани бонбона веднъж дневно по време на хранене.

Дозировка: 3 желирани бонбона

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 желирани бонбона) Стойност %ПДД
Калории 25  

Общо въглехидрати

   общо захари

   включително 3 гр добавена захар

6 гр

4 гр

 

2%

**

6%

Витамин А (като ретинил палминат) 900 мкг 100%
Витамин С (като аскорбинова киселина) 90 мг 100%
Витамин D (като холекалциферол) 20 мкг 100%
Витамин Е (като D-алфа токоферил ацетат) 15 мг 100%
Тиамин (като тиамин хидрохлорид) 0.6 мг 50%
Ниацин (като ниацинамид) 16 мг 100%
Витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид) 1.7 мг 100%
Фолат

400 мкг DFE (240 мкг

фолиева киселина)

100%
Витамин В12 (като цианкобаламин) 2.4 мкг 100%
Биотин 30 мг 100%
Йод (като калиев йодид) 150 мкг 100%
Цинк (като цинк глюконат) 5.5 мг 50%

Органична смес от плодове и зеленчуци:

цвекло, малина, червена боровинка, ягода, къпина, боровинка, нар, морков, череша, ацерола, ябълка, банан, ленено семе, манго, папая, круша, ананас, домат, сок от Acai, диня, спирулина на прах, хлорела на прах, броколи на прах, кейл на прах, спанак на прах, зеле на прах, магданоз на прах.

100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: органична тръстикова захар, органичен сироп от тапиока, пектин, лимонена киселина, плодови и зеленчукови сокове (лилав морков, черен морков, боровинка, лилав сладък картоф, череша, репичка) (като оцветител), натурални аромати, натриев цитрат, трикалциев фосфат, органичен малтодекстрин.

Не съдържа мляко, яйца, риба, ракообразни миди, дървесни ядки, фъстъци, пшеница, соя, мая, изкуствени оцветители или аромати, консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™