Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900 mg 150 Softgels Natural Factors

Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900mg 150 Softgels I Natural Factors Защитава сърцето от различни болести и аномалии Поддържа високия интелект и умствените способности Предпазва от исхемия, инфаркт, инсулт Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900mg 150 S
Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900 mg 150 Softgels Natural Factors
Максимална тройна сила Омега-3 900 мг 150 гел-капсули на топ цена от Natural Factors подпомага сърдечно-съдовата, нервната и опорно-двигателната системи. Maximum Triple Strength Rx Omega-3 има противовъзпалителен ефект. Научете повече
124.98 лв.
Без данък: 124.98 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Natural Factors
 • Модел: Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900mg 150 Softgels
 • КОД: NFS-35493

Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900mg 150 Softgels I Natural Factors

 • Защитава сърцето от различни болести и аномалии
 • Поддържа високия интелект и умствените способности
 • Предпазва от исхемия, инфаркт, инсулт
 • Има антивъзпалителен ефект
 • Грижи се за доброто състояние на опорно-двигателния апарат
 • За допълнителна помощ при ставни заболявания
 • Притежава противоракови свойства
 • За бистър ум, здраво сърце, силни и издръжливи стави
 • Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900 мг 150 гел-капсули на достъпна цена от Natural Factors има антиканцерогенен ефект

Какво знаем за Maximum Triple Strength Rx Omega-3?

Maximum Triple Strength Rx Omega-3 от Natural Factors има противовъзпалителен и противораков ефект

Maximum Triple Strength Rx Омега-3 900 мг 150 гел-капсули от Natural Factors на топ цена е произведен от концентрат от рибено масло от фармацевтичен клас, който гарантирано не съдържа липидни пероксиди и замърсители на околната среда, включително тежки метали, пестициди, диоксини, ПХБ и други вредни вещества. Rx Omega-3 осигурява една от най-високите налични концентрации на ЕРА и DHA в съотношение 2: 1, използвано в по-голямата част от научните изследвания, които отчитат клинични ползи. Тази удобна формула дава висока ефективност на ЕРА и DHA за лица с напреднали терапевтични нужди.

През 1923 година изследователите от САЩ Бур и Евънс за пръв път открили значението на така наречените незаменими аминокиселини, които са жизнено необходими за човека, но които не се синтезират в него. Нарекли ги витамин F – функционално необходими, нужни за важни функции. После се оказало, че този витамин се състои от две семейства мастни киселини: производните на линолевата киселина – омега-6 и производните на алфа-линоленовата киселина – омега-3. Първите сериозни изследвания на омега-3 мастните киселини върху сърдечно-съдовата система започнали да се провеждат в началото на 70-те години на миналия век. Изучавали се ескимосите от Гренландия, които се хранели с големи количества тюленова, китова и рибена мазнина, като при това не знаели какво е това инфаркт на миокарда. Дълголетието на жителите на Япония също се обяснявало от учените със сходните на гренландските ескимоси хранителни навици.

Как действа Maximum Triple Strength Rx Omega-3 на гел-капсули?

Maximum Triple Strength Rx Omega-3 на изгодна цена заздравява съдовете и подпомага сърдечното здравеМаксимална тройна сила Rx Омега-3 и сърдечно-съдовата система

Maximum Triple Strength Rx Omega-3 150 гел-капсули понижава нивото на липидите в кръвта, а именно – има хиполипидемични свойства. Освен това регулира концентрацията на факторите на възпаленията в кардиомиоцитите (съответно, има и противовъзпалително действие). Продуктът въздейства върху ендотелните клетки и разширява кръвоносните съдове. А също така има антиаритмични свойства. Тази хранителна добавка намалява увреждането на стените на съдовете заради хормоните на стреса. Понижава и вискозитета на кръвта и риска от образуване на тромбове. Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900 мг 150 гел-капсули понижава артериалното налягане и нормализира липидния състав на кръвта. Намалява и вероятността от развитие на исхемична болест на сърцето и помага да се намали риска от внезапна коронарна смърт. Предпазва и от възникване на инфаркт.

Maximum Triple Strength Rx Omega-3 и човешкия мозък

Недостигът на мастните киселини омега-3 може да доведе до ранно мозъчно стареене и намаляване на интелектуалните способности. Това е потвърдено от много научни изследвания.

Maximum Triple Strength Rx Omega-3 на Natural Factors стимулира мозъчните функции и предпазва от загуба на паметта, депресия и влошена интелектуалност

Омега-3 е важна съставна част от хранителния режим на всеки един човек, тъй като те позволяват да се съхрани нормалното функциониране на мозъка и го защитават от старческа невродегенерация. Недостатъчната им употреба предизвиква множество умствени разстройства, а също и появата на такива проблеми като депресия, слаба памет, нисък интелект, ранна старост, болест на Алцхаймер, дегенеративни нервни болести, множествена склероза, алкохолизъм, липса на внимание, агресивност, насилие. За това се препоръчва регулярният прием на хранителната добавка на добра цена Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900 mg 150 softgels.

Rx Омега-3 900 мг на гел-капсули и опорно-двигателната система

Употребата на Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900 mg 150 гел-капсули помага да се намали вероятността от поява на ставни болести до голяма степен и да се намали степента на увреждането на ставите при възпаления. Използването на продукта повишава ефективността на противовъзпалителните и обезболяващите препарати при ревматоиден артрит например, който изисква използването на много големи дози противовъзпалителни препарати, които освен лечебния си ефект, проявяват и много нежелани реакции, а това от своя страна стимулира постоянния интерес към алтернативни методи за помощ. Такива симптоми на ревматоидния артрит като сутрешна скованост и интензивна болка в ставите се намаляват, ако с обичайната терапия се приема допълнително хранителната добавка Maximum Triple Strength Rx Омега-3 от 900 мг гел-капсули на Natural Factors.

Maximum Triple Strength Rx Omega-3 на неповторима цена намалява ставните болки и подкрепя опорно-двигателната система

Освен това, тази добавка намалява въздействието на използваните при този вид артрит нестероидни противовъзпалителни препарати върху стомашно-чревната система и на кортикостероидните хормони върху плътността на костната тъкан. Използването на продукта при артроза на коленната става значително забавя развитието на тази патология, а дори може и да спре разрушаването на ставния хрущял и увреждането на ставните краища на костите. Това намалява болките, подобрява подвижността и позволява да се удължи срока на служба на ставата.

Омега-3 като онкопротектор

Когато става дума за Омега-3 мастните киселини, не може да не се спомене за тяхното влияние върху онкологията и върху процесите на канцерогенезата. Статистиките и различните изследвания сочат, че айкозаноидите, образувани от Omega-3 мазнините, оказват потискащ ефект върху изродилите се клетки в човека. Учените считат, че омега-3 спират развитието на много от видовете рак, сред които е ракът на простатата, ракът на млечните жлези, ракът на дебелото черво. При изследвания е установена обратна корелация между употребата на рина, нивата на полиненаситените мастни киселини Омега-3 в кръвта и заболяването от рак на простатата. Освен това е установено, че при жените, страдащи от рак на гърдата, съдържанието на този тип киселини е много по-ниско, отколкото при здравите жени. Статистиката показва, че при група от населението, която употребява големи количества риба, е отбелязано ниско ниво на заболяване от рак на дебелото черво.

Антиканцерогенното влияние на Maximum Triple Strength Rx Омега-3 се обяснява с множество механизми. Единият от тях е намаляването на продукцията на редица метаболити, които са стимулатори на туморния растеж. Тези киселини инхибират активността на някои ензими, които подпомагат туморната трансформация. Един от главните механизми за предпазване и борба с рак е способността на добавката да замества Омега-6 мазнините в мембраните. За това може да се каже, че регулярният прием на добавката намалява вероятността от развитие на онкологични патологии.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула дневно

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 150

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Рибено масло концентрат1425 мг**

Омега-3 мастни киселини

ейкозапентаенова киселина

докозахексаенова киселина

900 мг

600 мг

300 мг

**

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: глицерин, желатин, пречистена вода, пектин.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, ядки, захар, сол, изкуствени оцветители, подсладители или консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте продукта на проветриво и място!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Maximum Triple Strength Rx Omega-3 900 mg 150 Softgels Natural Factors

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.