Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Lutein Max 30 капсули | Doctor Nature

Lutein Max 30 капсули | Doctor Nature
Lutein Max 30 капсули | Doctor Nature
17.45 лв
Код на продукта : Lutein Max 30 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 30
Цена на доза: 0.58 лв.

 
Бърза поръчка
Lutein Max 30 капсули | Doctor Nature

Lutein Max 30 капсули | Doctor Nature

  • Комплексна формула за здравето на очите
  • Доставя ефективна доза лутеин и антиоксиданти
  • Предпазва очите от слънчевата светлина
  • Намалява чувствителността към изкуствена светлина
  • Предотвратява дегенерация на макулата
  • Помага за по-добро зрение
  • Подхранва очите
  • Облекчава умората на очите
  • Lutein Max 30 капсули е на супер изгодна цена от Doctor Nature

Какво знаем за Лутеин Макс за Зрение и Здрави Очи?

Върху нашето здраве положително влияят най-различни вещества, а понякога дори и неочаквано. Например жълтият пигмент лутеин в растенията изглежда, че той просто оцветява плодовете и листата. Всъщност значението му за човешкото тяло е огромно.

Lutein Max 30 капсули на страхотна цена от Doctor Nature е комплексна формула за здравето на очите

Лутеинът и образуващият се от него в очните тъкани зеаксантин, са основните пигменти на макулата на окото, разположена в центъра на ретината. Именно тази област е отговорна за ясното и висококачествено зрение. Лутеинът и зеаксантинът поглъщат избирателно вредната синя част от спектъра на светлинния поток (екранираща функция) и неутрализират разрушителния ефект, ако част от лъчите все пак проникне в деликатните структури на ретината (антиоксидантна функция). Това откритие е направено едва през 1985 г. и е предизвикало истинска сензация. След няколко години започват многобройни клинични проучвания по целия свят. Оказва се, че недостигът на лутеин води до натрупване на разрушителни промени в тъканите на окото и до необратимо зрително увреждане. Това е особено актуално днес, когато количеството на UV лъчението се е увеличило поради намаляването на озоновия слой и когато компютрите активно навлязоха в живота ни.

Полезните храни, които съдържат лутеин и зеаксантин, за нашите очи са: царевица, авокадо, боровинки, зелен фасул, тиквички, спанак, зеле, карфиол, моркови, маруля, ряпа, градински грах, брюкселско зеле, броколи. От продуктите с животински произход лутеинът се намира в големи количества в яйцата. Заради забързаното ежедневие и постоянната липса на време в живота на съвременния човек е много важно в ежедневната диета да включва достатъчно количество зеленчуци и плодове. В някои случаи приемът на лутеин с храна може да не е достатъчен.

За съжаление, този пигмент не се произвежда в човешкото тяло и в нашата диета обикновено зелените зеленчуци невинаги присъстват. Затова Ви предлагаме да попълните липсата на лутеин в организма си с помощта на специалната добавка Lutein Max 30 капсули на страхотна цена от Doctor Nature.

Как действа Лутеин Макс за Зрение и Здрави Очи на капсули?

Лутеин Макс за Зрение и Здрави Очи с топ цена е хранителна добавка, която поддържа здрави очите и насърчава нормалното зрение. Състои се от ефективна доза лутеин, обогатена с хранителни вещества, защитаващи очите Ви. Добавката се препоръчва на лица, които прекарват много часове пред телевизора или компютъра и страдат от умора на очите или лошо зрение. Може да се използва за предотвратяване на очни заболявания като глаукома, дегенерация на макулата, катаракта и диабетна ретинопатия.

Лутеин Макс за Зрение и Здрави Очи 30 капсули на супер цена от Doctor Nature компенсира липсата на лутеин предизвикана от недостатъчното му набавяне с хранатаОсновният фактор при множество дегенеративни болести и възпаления в човешкото тяло е оксидативният стрес, който се получава в резултат на активността на реактивните метаболити като реактивните видове кислород (ROS). Свободните радикали могат да пречат на структурата на клетъчните елементи: генетичен материал, протеин, захари и липиди, като по този начин водят до дисфункциите им и съответно до заболявания и нарушения във функционирането на очите.

Каротеноидите са естествени, силно антиоксидантни съединения, които неутрализират реактивните видове кислород и отрицателното им влияние върху организма. Те не се синтезират в човешкия организъм, така че трябва да се доставят редовно с диетата, за да се поддържа ендогенната антиоксидантна система. Каротеноидите, които са от значение за здравето на окото и са включени в състава на  Lutein Max 30 капсули, са лутеин и зеаксантин. Те се акумулират и в очната леща, като предпазват нейните структури от вредните ефекти на реактивните метаболити, особено изразени след 40 годишна възраст.

В тялото лутеин се намира предимно в очните структури – ретината и централната част на лещата, известна като макула. Той изпълнява различни функции – подхранва очите, реагира с протеини на ретината и действа като естествен филтър, който предпазва очите от опасни ефекти на UV лъчението. Сините светлинни лъчи, които увреждат фоторецепторите и оказват негативно влияние върху пигментния епител на ретината, са особено опасни за очите. Лутеинът поглъща лесно видимата синя светлина и затова дава толкова ефективна защита на очите Ви.

Подобно на другите каротеноиди, лутеинът е мощен антиоксидант. Учените смятат, че той може да предотврати производството на свободни радикали или да намали нивата им в пигментния епител на ретината и хороида. Зеаксантинът, също като лутеина, е ксантофилен каротеноид. Поддържа антиоксидантната активност на лутеин и абсорбира вредната синя светлина, предотвратявайки увреждането на фоторецепторите. Трябва да имаме предвид, че прекомерните количества от реактивни метаболити причиняват увреждане и апоптоза на клетките в очите. Това води до нарушено зрение и появата на очни болести.

Лутеин Макс за Зрение и Здрави Очи на чедесна цена от Doctor Nature предпазва от нарушаване на зрението и увреждане на ретинатаКомбинацията от антиоксидантните витамини С и Е, бета-каротин, цинк и селен, които се съдържат в Lutein Max 30 капсули, също предпазва светлочувствителните клетки в ретината от увреждане. Витамин С е един от най-популярните и важни витамини в организма. Той поддържа здравата съединителна тъкан и е необходим за правилното производство на колаген, който присъства и в роговицата на окото. Витаминът поддържа и целостта на кръвоносните съдове, включително деликатните капиляри, локализирани в ретината. Адекватният прием на витамин С може да предпази от развитието на катаракта и дегенерация на макулата. Витамин С също има мощно антиоксидантно действие. Оксидативният стрес и прекомерните реактивни метаболити на кислорода представляват сериозна опасност за чувствителните структури на очите, а обогатяването на Вашата диета с естествени антиоксиданти е най-ефективната форма на защита.

Витамините С и Е допълват взаимно своето положително въздействие при клетъчната защита. Набавянето на правилните количества витамин С с приема на Lutein Max 30 капсули ще даде възможност на витамин Е да прояви в по-пълна степен антиоксидантните си свойства. Трябва да имаме предвид, че организмът изпитва по-голяма нужда от витамин С и Е при стрес, интензивно спортуване, вредни фактори на околната среда като замърсен въздух, цигарен дим и др. Селенът има мощна антиоксидантна активност и участва в защитата на клетките срещу увреждащото действие на реактивните метаболити на кислорода. Оказва положителен ефект и върху имунната система.

Бета-каротинът е важен провитамин, който се превръща във витамин А в човешкото тяло. Това вещество има изключително мощна антиоксидантна активност. Неутрализира реактивните метаболити на кислорода без проблем и така предотвратява увреждане на генетичния материал и липидите в клетъчните мембрани. Като източник на витамин А бета-каротинът допринася за поддържане на нормално зрение. Витамин А е ключов за зрението при ограничена светлина. Той позволява правилното функциониране на слъзните жлези, предотвратявайки изсъхването на роговицата и като следствие нейното омекване. От витамин А се синтезира родопсин – багрило, което се натрупва в светлочувствителните клетки на ретината – пръчиците, необходимо за нормални зрителни процеси.

Витамин А съвместно с витамин В2, присъстващ във формулата на Лутеин Макс за Зрение и Здрави Очи с чудесна цена, участват в поддържането на нормално зрение. Заедно с тях и цинкът има много жизненоважни функции в организма, включително такива, свързани с нормалното зрение и здравето на очите. Големи количества от този елемент се намират в ретината и хориоидеята. Наред с витамин А той помага за производството на меланин – пигмент на ириса, предпазвайки очите от UV лъчение. Специалистите предупреждават, че недостигът на цинк влошава зрението и увеличава риска от катаракта. Коригирането на дефицита му предпазва от макулна дегенерация и може да забави прогресията на болестта.

Lutein Max 30 капсули на изгодна цена от Doctor Nature предпазва очите от слънчевата светлинаПриемът на всяка капсула Lutein Max Ви осигурява достатъчно количество ценни хранителни вещества за очите и може да Ви помогне, ако имате проблем със зрението през нощта и трудно виждате. Освен споменатите по-горе компоненти, в продукта се съдържа и екстракт от черна боровинка, която е един от плодовете с най-много ползи за зрителния орган. Тя е изключителен източник на мощни антиоксиданти – антоцианоциди и флавоноиди, които ефективно се борят с реактивните метаболити на кислорода, чието разрушително действие води до клетъчна деградация. Благодарение на нея се увеличава чувствителността на ретината към светлината и заедно с това ефективно подпомага нейните регенеративни способности. Улеснява кръвоснабдяването на окото, намалява умората и засилва остротата на зрението. Помага още за запазването на колагена в тъканите на зрителния орган, поради което те остават еластични.

Освен екстракта от черна боровинка, включената в Лутеин Макс за Зрение и Здрави Очи хиалуронова киселина също допринася за задържане на колагена в тъканите на окото, осигурява им еластичност, гъвкавост и увеличава влагата. Тя помага за намаляване на очния дискомфорт. Стъкловидното тяло в окото се състои почти изцяло от хиалуронова киселина. В организма това вещество постоянно претърпява процеси на дегенерация и повторно синтезиране. Синтезът ѝ обаче значително намалява след 40-годишна възраст и не е в състояние да покрие нуждите на тялото от хиалуронова киселина. Освен това нейното разграждане се повишава под въздействието на UV лъчението и различни възпалителни процеси. Приемът ѝ с добавката спомага за потискане на окислителните увреждания на роговицата на окото, причинени от UV лъчението, и ще попълни нейния недостиг.

В заключение, Lutein Max 30 капсули на невероятна цена от Doctor Nature Ви осигурява пълна поддръжка на очите. Противно на популярните капки за очи, които лекуват само симптоми, добавката е насочена към премахване на причините за очните проблеми. Тя насърчава здравословното зрение и може също да намали риска от развитие на много очни заболявания.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Лутеин 35 мг **
Зеаксантин 2 мг **
Черна боровинка 35 мг **
Бета каротин 2 мг **
Хиалуронова киселина 5 мг **
Рутин 25 мг **
Витамин С 75 мг **
Витамин Е 18 α-TE **
Витамин В2 3 мг **
Цинк 15 мг **
Мед 1 мг **
Селен 30 мкг **
Гинко билоба 5 мг **
Ленено масло 80 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™