Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули Bulgaricus

Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули I Bulgaricus Притежава силни противоракови въздействия Регулира продуцирането и метаболизма на естроген Има антиканцерогенно въздействие Убива увредените, негодни Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули I Bulgaricus Притежа
Спрян от производство
Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули Bulgaricus
Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули на невероятна цена от Bulgaricus има противораково действие и спира стареенето на клетъчно ниво. Indole-3-Carbinol предотвратява развитието на атеросклероза. Научете повече
51.99 лв.
Без данък: 51.99 лв.
 • Статус: Спрян от производство
 • Марка: Bulgaricus
 • Модел: Индол-3-Карбинол 200 мг капсули Bulgaricus
 • КОД: BUL-28107

Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули I Bulgaricus

 • Индол-3-Карбинол от Bulgaricus помага за детоксикация и има подмладяващ ефект

  Притежава силни противоракови въздействия
 • Регулира продуцирането и метаболизма на естроген
 • Има антиканцерогенно въздействие
 • Убива увредените, негодни клетки
 • Срещу рак на щитовидната жлеза
 • За силен имунитет и защита на организма
 • При отравяния за детоксикиране
 • Срещу атеросклероза и старческа остеопороза
 • Бори се с папилома вирус
 • Indole-3-Carbinol 200 мг 120 капсули на топ цена от Bulgaricus има анти-ейдж влияние

Какво знаем за Indole-3-Carbinol?

Още през 1992 година било достоверно установено наличието на обратна връзка между високата употреба в храненето на зеленчуци от семейство Кръстоцветни (различни видове зеле, ряпа, броколи и други) и честотата на възникване на рак на тънкото и дебелото черво, а също и на рак на гърдата и матката при жени и рак на простатата при мъжете. Смята се, че за получаването на благоприятен ефект, е необходимо да се употребява повече от 900 грама листни зеленчуци ежедневно. В настоящо време от растенията на семейство Кръстоцветни успешно са извлечени притежаващи противоракови действия инодоли, най-активен от които е Индол-3-Карбинол.

По време на изследвания,проведени на много етапи, бил установен фактът, че Индол-3-Карбинол е способен да проявява висока противотуморна активност. Попадайки в организма Индол-3-Карбинол активира работата на цитохрома Р450 и възпроизвежда процес на микрозомално окисление. След това се повишава биотрансформаторна активност на клетките. Освен повишаване активността на клетките на черния дроб, Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули от Bulgaricus на супер цена понижава продуцирането на женския полов хормон естроген. От тук произтича блокирането на 16-С-хидроксиестрон, възпрепятствайки по този начин отлагането на канцерогени, първо – в матката и млечните жлези, второ – в панкреаса и щитовидната жлеза, и в стомашно-чревния тракт.

Как действа Индол-3-Карбинол на капсули?

Индол-3-Карбинол на страхотна цена предпазва от рак на млечните жлези и намалява риска от рак на маточната шийкаВъзможностите на Indole-3-Carbinol от 200 мг 120 капсули са наистина огромни. При приемът на този продукт може да се достигнат изключително много положителни ефекти. Подобрява работата на черния дроб. Активно започва да секретира ензими, които отговарят за обезвреждането на вредните за организма вещества. Освен това черният дроб метаболизира „излишните” порции полови хормони, което позволява да се намали рискът от хормонозависими тумори на млечните жлези, яйчниците, простатата. Също така, въздействието на хранителната добавка върху черния дроб намалява вероятността от появата на рак на щитовидната жлеза и панкреаса.

Индол-3-Карбинол 200 мг на капсули заздравява имунитета и повишава защитните сили на организма. Има установени противовирусни въздействия и стопира развитието на човешкия папилома вирус. В резултат на приемането на продукта произтича избирателна гибел на заразените клетки с този вирус, а също и на тези клетки, които са с туморни деформации, предизвикани заради това заболяване. Проявява и антиоксидантни влияния и възпрепятства стареенето. Основно може да се използва в комплексно лечение на злокачествени образувания, при хронични отравяния и в периода на възстановяване след остри отравяния. Помага за подмладяването на организма и в борбата със старческите заболявания като остеопороза и атеросклероза.

Като хранителна добавка Indole-3-Carbinol от 200 мг капсули на Bulgaricus ефективно се бори със всички видове естрогенозависими видове рак – и доброкачествените, и злокачествените. Също така помага за предотвратяването на опасното метаболизиране в процеса на преобразуването на естрогените. Блокирайки проявите на 16-С-хидроксиестрон, предотвратява свързването му с естрогенозависимите рецептори, предизвикващо неконтролируеми пролиферативни процеси. Това вещество е канцерогенно за много от органите в организма – за млечните жлези, за храносмилателния тракт, за матката, а също и за панкреаса, половите органи и щитовидната жлеза.

Индол-3-Карбинол 200 мг на изгодна цена от Bulgaricus възпрепятства рака на простатата и предпазва от атеросклерозаИндол-3-Карбинол 200 мг от 120 капсули предотвратява развитието на всеки вид рак, предизвикан от химичен канцероген. Повишава ефективността на всички ензими в първата фаза на детоксикация с 10 пъти повече. Благодарение на употребата на този продукт, клетките в организма са надеждно защитени от проникване на всякакви опасни вещества, включително и отрови. Приемът му с профилактична цел оформя стабилна и пълна защита на човешкия организъм на клетъчно ниво. Като хранителна добавка Indole-3-Carbinol 200 mg  120 capsules ефективно се бори и с рак на маточната шийка, много разпространен сред жените, живеещи в големите градове. Този продукт помага за профилактика на даденото заболяване, което в последните години е толкова разпространено, колкото и различните епидемии. Всяка година в света се регистрират около половин милион случая на този вид рак. Практически всеки случай по един или друг начин е свързан именно с папилома вируса на човека.

Индол-3-Карбинол от 200 мг 120 капсули може да се използва и при старост, тъй като повишава работоспособността на системата за детоксикация. Продуктът притежава просто уникални свойства. При това няма странични ефекти. Благодарение на това хранителната добавка от Bulgaricus е просто незаменима при дълготраен прием. Основните функции на Indole-3-Carbinol от 200 мг на 120 капсули на неповторима цена са:

 • Премахване причините за мастопатия;
 • Предотвратява развитието на атеросклероза;
 • Намалява нивата на опасния холестерол и липидите с ниска плътност;
 • „разпознава” увредените клетки и ги убива по естествен начин чрез синтезиране на проапотичен белтък;
 • Нормализира обмена на естроген;
 • На натурален начин подмладява организма и забавя процеса на остаряване.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 3 капсули дневно с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули Bulgaricus

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.Можете да поръчате от нашия магазин по няколко начина:

 1. Чрез бутон КУПИ, като следвате стъпките.
 2. Чрез бутон БЪРЗА ПОРЪЧКА, като оставите телефон за връзка и очавате нашето обаждане.
 3. Като ни позвъните на телефон 0887/077-988.
 4. Като ни пишете на имейл: [email protected].

Който и начин за поръчка да изберете, ние Ви очакваме!

Цени за доставка на територията на Р България:

 • До автомат на куриер (Speedy) - 3.90 лв.;
 • До офис на куриер (Speedy) - 4.90 лв.;
 • До точен адрес: - 5.90 лв.

Доставяме до всички страни в Европейския съюз на НИСКИ ЦЕНИ. За повече информация се свържете с нас!

Условия за доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. Плащането се извършва при доставката с наложен платеж.

 • Продуктите, поръчани от BioMall.bg, се доставят с куриер до адреса, който сте посочили в поръчката си.
 • Заплащането на продуктите се извършва при доставката им.
 • За поръчки над 99 лв. доставката е безплатна за България.
 • Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа.
 • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
 • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
 • Потвърждение на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа в работни дни

Срок на доставка

От зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. 

При потвърждаване на поръчката Ви ще бъдете уведомени за ориентировъчна дата на доставката.

Доставка при връщане или отказ от поръчка

При отказ и връщане на поръчка от страна на клиента, без вина на продавача, разходите за доставка се заплащат от клиента и в двете посоки. В случай че доставката е била безплатна за потребителя при изпращане, то тя се дължи на продавача при връщане на 1 или повече продукти.