Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

High Absorption CoQ10 Powder Tropical Fruit 200 мг 30 сашета | Doctor's Best

High Absorption CoQ10 Powder Tropical Fruit 200 мг 30 сашета | Doctor's Best
High Absorption CoQ10 Powder Tropical Fruit 200 мг 30 сашета | Doctor's Best
High Absorption CoQ10 Powder Tropical Fruit 200 мг 30 сашета | Doctor's Best High Absorption CoQ10 Powder Tropical Fruit 200 мг 30 сашета | Doctor's Best
140.00 лв.
Код на продукта : High Absorption CoQ10 Tropical Fruit 200 mg 30 Powder Sticks
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 4.67 лв.

 
Бърза поръчка
High Absorption CoQ10 Powder Tropical Fruit 200 мг 30 сашета | Doctor's Best

High Absorption CoQ10 Powder Tropical Fruit 200 мг 30 сашета | Doctor's Best

  • Подпомага функцията на сърдечно-съдовата система
  • Забавя процесите на стареене
  • Намалява умората и изтощението
  • Допринася кожата да изглежда млада и здрава
  • Укрепва имунната система
  • Оптимизира липидния баланс
  • Подпомага работата на митохондриите
  • Добавя енергия и жизненост
  • Лесно се разтваря във вода
  • Коензим Q10 Убиквинол 30 сашета е на супер цена от Doctor's Best

Какво знаем за Коензим Q10 Убиквинол?

Коензим Q10 е открит почти случайно: през 1957 г. биохимикът от Университета на Уисконсин, Фредерик Крейн, открива непознати жълти кристали по стените на епруветка, съдържаща материал, извлечен от клетки на говеждо сърце. 

Коензим Q10, или убихинон, е витаминоподобно съединение, което се генерира в човешкото тяло и се съхранява в клетъчните митохондрии. Именно митохондриите са отговорни за производството на енергия от организма, а също така осигуряват защита на клетките от въздействието на свободните радикали.

Коензим Q10 е необходим за нормалното функциониране на живите организми и най-вече за функционирането на тъканите с високо ниво на енергиен метаболизъм. Най-високата концентрация на коензим Q10 е в тъканите на сърдечния мускул. Веднага става ясно защо коензим Q10 е толкова важен за хората.

Към днешна дата се знае доста много за коензим Q10. Оказва се, че това е един от най-точните маркери за стареене на човека: с възрастта съдържанието на Q10 в клетките намалява, а след това процесите на клетъчното дишане се забавят, синтезът на енергия става по-бавен и по-труден, в резултат на което дейността на различни органи постепенно се нарушава. 

Научните експерименти са доказали, че коензим Q10 е в състояние да удължи живота и да подобри общото състояние на организма.

Q10 се използва и в спорта: очевидно прави мускулите по-силни и по-издръжливи, като по този начин подобрява представянето на хората, занимаващи се със спорт.

High Absorption CoQ10 Powder Tropical Fruit 200 мг 30 сашета на отлична цена от Doctor's Best е Вашето решение за поддържане здравето на сърцето, клетъчната енергия и цялостното имунно здраве. Произведен без изкуствени подсладители, с чист и освежаващ вкус на тропически плодове.

Как действа Коензим Q10 Убиквинол на сашета?

Всяко саше Коензим Q10 Убиквинол с топ цена осигурява 200 мг CoQ10 (коензим Q10/убихинон) за подсилване на антиоксидантната активност и подпомагане на имунното здраве.

Удобните за прием сашета Коензим Q10 Убиквинол с много приятен вкус на тропически плодове осигуряват метаболитна енергия на Вашето тяло. Коензим Q10 Убиквинол участва в механизма, отговорен за производството на клетъчна енергия.

За всички процеси в организма е нужно наличието на АТФ – метаболитна енергия.  АТФ се произвежда в митохондриите, разговорно известни като „енергийни центрове“ на клетките, в многоетапен процес на синтез. В него участват много химични съединения.

Един от тях е Коензим Q10 Убиквинол, който е част от т.нар. дихателна верига. Това съединение медиира предаването на електрони, получени в по-ранните етапи на клетъчното дишане от изгорените въглехидрати и мазнини.

Действието на Коензим Q10 Убиквинол на изгодна цена надвива оксидативния стрес. Оксидативният стрес води до увреждане на клетъчно ниво, ДНК мутация, повишен риск от рак, атеросклероза, невро-дегенеративни заболявания и ускорява процеса на стареене на организма. 

Затова допълнете своята диета с Коензим Q10 Убиквинол на невероятна цена и свободните радикали вече няма да са толкова опасни. Всяко саше Коензим Q10 Убиквинол Ви осигурява особено мощен антиоксидант. Коензим Q10 има способността да прехвърля електрони, което определя неговите антиоксиднатни свойства

Коензим Q10 играе двойна роля в механизма за производство на енергия на клетката, от една страна, спомага за увеличаване на производството на енергия, а от друга страна, помага за неутрализиране на свободните радикали, отделяни по време на производствения процес. В допълнение, той взаимодейства с витамин Е и регенерира редуцираната му форма, така че той отново може да има антиоксидантна активност. 

Заслужава си да се отбележи също, че антиоксидантният ефект на коензим Q10 не зависи от витамин Е, докато ефектът на витамин Е зависи от наличието на коензима. Подобни характеристики го правят един от най-важните ендогенни фактори, предпазващи клетките от оксидативен стрес.

Също така с Коензим Q10 Убиквинол на достъпна цена ще подобрите работата на сърцето си. Сърцето работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и всъщност е единственият мускул в тялото, който не спира да функционира от момента на раждането на човека до неговата смърт.  Следователно то изисква редовно и непрекъснато снабдяване с енергия, в противен случай, функцията му ще бъде нарушена, което ще доведе до сърдечно-съдови заболявания.

Коензим Q10 играе незаменима роля в производството на енергия в миокардните клетки. При дефицит на Q10 в клетката нейните жизнени процеси се забавят, тя старее и умира по-бързо. 

Достатъчното количество коензим Q10 в клетките на сърцето е предпоставка за неговото здраве и дълголетие. Приемът на Коензим Q10 Убиквинол сашета ще помогне за създаването на енергия в миокардните клетки, благодарение на което се повишава ефективността и силата на сърдечния мускул.

Освен че осигурява енергия за клетките на сърцето, коензим Q10 предотвратява окисляването на липидите в съдовете поради своите антиоксидантни свойства. В резултат на това Коензим Q10 Убиквинол индиректно предотвратява отлагането на холестерол в артериалната стена и по този начин предотвратява развитието на атеросклеротична плака и намалява риска от неприятни усложнения.

Учените са установили, че при умерена сърдечна недостатъчност могат да се подобрят функционалните параметри на сърцето, ако се увеличат доставките на коензим Q10.

Също така подходящите нива на коензим Q10 трябва да се поддържат от хора, които тренират усилено и са изложени на тежка физическа активност. Неговото добавяне се препоръчва в случай на физическо изтощение, както и натоварване на скелета, когато искаме да осигурим на мускулите правилното снабдяване с енергия и по този начин да повишим тяхната производителност. Освен цялостното подобряване на физическата годност, Коензим Q10 Убиквинол може да увеличи спортните постижения.

Сашетата Коензим Q10 Убиквинол на прекрасна цена носят полза за всеки, защото повишават енергията и жизнеността, подобряват настроението и комфорта на живот. И нещо повече, коензим Q10 може да се окаже изворът на вечна младост

Това съединение, благодарение на мощните си антиоксидантни свойства и директен ефект върху работата на митохондриите, има положително влияние върху поддържането на здрав и красив външен вид. Действа подмладяващо и забавя стареенето на клетките.

Подхранва и подобрява работата на митохондриите, които се считат за електроцентралата на клетките. Това добавя жизненост, енергия и предотвратява стареенето на организма. Коензим Q10 Убиквинол на уникално ниска цена се грижи за стегнатостта, еластичността и правилното подхранване на кожата.

Струва си да си припомним, че ефективността на синтеза на ендогенен коензим Q10 намалява с времето. Дефицитът на коензим Q10 може да се наблюдава още около 40-годишна възраст, а при възрастните хора може да се наблюдава почти при всеки човек. Попълването на неговия дефицит с Коензим Q10 Убиквинол сашета може значително да повиши качеството на живот, да помогне за намаляване на умората, да повиши жизнеността и да елиминира негативните последици от стареенето.

В Biomall.bg може да получите най-добрата цена за Коензим Q10 Убиквинол 30 сашета, които са лесен и вкусен начин да поддържате здравето си. От тях могат да се възползват както млади, така и възрастни хора. Повишават енергията и жизнеността, подобряват настроението и комфорта на живот. Освен това действието им може да забави процесите на стареене и да намали риска от развитие на различни заболявания.

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: за възрастни – приемайте по 1 саше дневно, като добавите съдържанието на пакетчето към 240 мл вода или както е препоръчано от лекар.

Дозировка: 1 саше

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 саше) Стойност %ПДД
Калории 15  
Общо въглехидрати 3 гр 1%†
Коензим Q10 (убихинон) 200 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: малтодекстрин, лимонена киселина, натурален аромат на портокал и ананасова гуава, dl-ябълчена киселина, естествен аромат на ананасов крем, ребаудиозид А (екстракт от листа на стевия).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на сухо и хладно място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™