Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Herzfit 180 капсули | Sanct Bernhard

Herzfit 180 капсули | Sanct Bernhard
Herzfit 180 капсули | Sanct Bernhard
Herzfit 180 капсули | Sanct Bernhard
79.90 лв
Код на продукта : Herzfit 180 Kapseln
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.44 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 60 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Herzfit 180 капсули | Sanct Bernhard

Herzfit 180 капсули | Sanct Bernhard

  • Снабдява сърцето с хранителни вещества
  • Поддържа здрава сърдечно-съдова система
  • Защитава кръвоносната система срещу радикалните кислородни видове
  • Кардиопротективни и кардиотонични свойства
  • Подобрява коронарния поток
  • Понижава холестерола
  • Укрепва имунитета
  • Подобрява енергийния метаболизъм
  • Herzfit 180 капсули е на изгодна цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Херцфит (Herzfit)?

Като хранителна добавка Herzfit 180 капсули на отлична цена от Sanct Bernhard съчетава чесън на прах, листа и цветове на глог на прах и витамини В1, В2 и В12, които ще подпомогнат сърцето – животворната помпа на човешкото тяло, в изпълнението на неговите жизненоважни задачи.

Човешкото сърце е „романтичен” орган, който се счита за резервоар на душата. „Чувствам със сърцето си" е често употребяван израз от хората. При африканските аборигени то се счита за орган на ума. Здравото сърце е силен, непрекъснато работещ орган, с размер на юмрук и тегло около половин килограм. За да се поддържа то силно и здраво, трябва внимателно да се следи диетата. Защото именно с храната нашето тяло – включително сърцето – получава нужните веществата, за да може да извършва своята работа.

Челно място в статистиката на най-честите причини за всички смъртни случаи в развитите страни заемат кардиологичните заболявания. Тези заболявания се свързват главно с това дали човек живее здравословно. Сред рисковите фактори за този тип заболявания са – неправилна диета, тютюнопушене, стрес, хипертония, висок холестерол, наднормено тегло и затлъстяване и такива, които не могат да се променят, включващи генетична предразположеност, възраст и пол.

За щастие, върху редица от по-горе изброените фактори можем да окажем голямо влияние и по този начин сами да се грижим за сърдечно-съдовото си здраве. А пък на помощ могат да дойдат добавките, които поддържат сърдечното състояние, оптимизират липидния профил и стабилизират кръвното налягане. Много добра подкрепа за профилактика на своята сърдечно-съдова система може да получите от продукта Herzfit 180 капсули, с който ще подобрите състоянието на сърцето си.

Как действа Херцфит (Herzfit) на капсули?

Силният, стимулиращ здравето ефект на Херцфит (Herzfit) капсули с топ цена се дължи на съдържащите се в него витамини В1, В2 и В12. Те намаляват чувството на умора, поддържат нормалното кръвообращение, подобряват усвояването на енергия от въглехидратите, а тяхното действие се допълва с това на най-известната билка за укрепване на сърцето – глог, и още на чесъна, който регулира липидното управление в тялото.

Чесънът (Allium sativum), съдържащ се в Herzfit 180 Caps, е ценен елемент от профилактиката на заболяванията на сърдечно-съдовата система. Той е много често срещано растение, използвано както в кулинарията, така и в медицината, и е познат като „природния антибиотик”. Здравословните му свойства произтичат от веществата, съдържащи се в неговите скилидки: флавоноиди, витамини (от B комплекс и витамин С), минерали (калий, магнезий, желязо, селен), аминокиселини (цистеин, аргинин, метионин), антоцианини, въглехидрати, фитостероли, инулин, растителни масла.

Скилидките на чесъна също съдържат няколко естествени съединения, чиято структура включва сяра. Най-важното от тях е алиинът, който се превръща в алицин в резултат на активността на ензима алииназа. Алицинът претърпява допълнителна трансформация, което води до образуването на: диалил сулфид, диалил дисулфид, винил дитиини и айоен. Те се характеризират с особено силна активност, имат антимикробен и противовъзпалителен ефект, носят много ползи за функционирането на сърцето и кръвоносната система.

Чесънът действа като естествен антибиотик. Съдържащите се в него тиосулфинати лесно проникват в клетъчните мембрани на микроорганизмите и проявяват голям афинитет към серните групи протеини и аминокиселини. По този начин те изкривяват клетъчния метаболизъм на патогените и спомагат за тяхното неутрализиране. Ефикасно се борят с бактериите (дори тези, които са станали резистентни към активността на антибиотици), гъбички и протозои. Спомагат за елиминирането на паразитите от организма. Чесънът също има антивирусен ефект – бори се с вируса на грипа, вируса на херпес симплекс и цитомегаловирусите.

Чесънът предотвратява заболявания на сърдечно-съдовата система. Елиминира основните рискови фактори – хиперхолестеролемия, артериална хипертония, податливост на съсиреци. Той помага да се регулира липидният профил, не само чрез намаляване на нивата на холестерола, но и чрез увеличаване на съотношението на HDL в LDL фракцията. Намалява твърде високото артериално налягане. Съдържащите се в чесъна съединения инхибират активността на ензимите, отговорни за агрегацията на тромбоцитите (циклооксигеназа, липооксигеназа и фосфолипаза), инхибират синтеза на тромбоксан и предотвратяват адхезията. Благодарение на това те засилват функционирането на кръвоносната система и намаляват тенденцията за образуване на съсиреци в кръвта.

Чесънът проявява антиоксидантни свойства. Диалил сулфидът, съдържащ се в него, е субстрат за производството на съединения, които образуват сероводород. Той действа аналогично на глутатиона (най-важният вътреклетъчен антиоксидант) – намалява излишните свободни радикали, интензивността на оксидативния стрес и инхибира оксидативните увреждания.

Herzfit 180 капсули съдържа прах от цветове и листа на глог, който е традиционна билка и неговият благоприятен ефект върху сърдечните функции е доказан в много клинични проучвания. Той е богат на флавоноиди, включително рутозид, рутин и хиперозид, процианидин като епикатехин и сапонини, танини, витамин С, фитостероли и ескулин. Глогът е сред най-старите лечебни растения. Витексин е едно от основните активни съединения на билката. Има вазодилататорен ефект, което води до подобрен кръвоток (също през коронарните съдове) и понижаване на кръвното налягане. В допълнение, той демонстрира успокояващи свойства.

Глогът оказват кардиотоничен ефект. Съдържащите се в него съединения (т.е. витексин и епикатехин) укрепват силата на свиване на сърдечния мускул. Това е резултат от нормализиране на метаболизма на мускулните клетки и стимулиране на β1-рецепторите. Антоцианините, които присъстват в растението, имат афинитет към миокардните клетки. Изследванията in vitro потвърждават инхибирането на продукцията на cAMP фосфодиестераза и тромбоксан. Съединенията от състава на глога подобряват сърдечната проводима система и намаляват нейната възбудимост.

Глогът влияе положително на коронарния поток. Инхибирането на cAMP фосфодиестеразната активност и нормализиращият ефект върху сърдечната проводимост, подобряват кръвообращението в коронарните съдове и повишават сърдечната работа. Освен това билката понижава нивото на холестерола и липидите в кръвта. Също така има антиоксидантни свойства. Процианидините, съдържащи се в състава му, ефективно засилват антиоксидантната защита на кръвоносните съдове и липидите, което води до предотвратяване на възпалението. Способността му за отстраняване на вредните свободни радикали играе много важна роля, особено във връзка със сърдечно-съдовите заболявания.

Сърцето може оптимално да изпълнява жизненоважните си задачи само когато е достатъчно снабдено с основни витамини и хранителни вещества. Включените витамини от група В в Херцфит (Herzfit) капсули с невероятна цена допълват ефекта на продукта върху работата на сърцето. Един от тях е витамин В1, който участва в разграждането на въглехидратите и по този начин има отношение в доставянето на енергия до клетките. Той има положителен ефект върху сърдечно-съдовата система и дефицитът му може да доведе до сърдечни проблеми. Тиаминът действа като коензим при трансформацията на два важни енергийни субстрата – пируват и лактат. Дефицитът на тиамин води до тяхното натрупване в телесните течности и тъкани, което става причина за метаболитна ацидоза, вазодилатация, както и за задържане на вода и натрий в организма. Всичко това води до оток и миокардна недостатъчност. Клиничните изследвания потвърждават, че редовният прием на витамин В1 от хора със застойна сърдечна недостатъчност подобрява здравето им и допринася за регреса на патологичната вазодилатация.

Витамин В12 е другият компонент от Herzfit 180 капсули, който има антиатеросклеротични свойства. Той предпазва от излишния хомоцистеин в организма. Хомоцистеинът е една от серните аминокиселини, чието високо ниво се счита за рисков фактор за атеросклеротичните поражения. Витамин В12 е необходим за правилното метилиране на хомоцистеин в метионин, който, от своя страна, не представлява заплаха за здравето на сърдечно-съдовата система. Ниските нива на хомоцистеин в тялото също помагат да се сведе до минимум рискът от развитие на заболявания, свързани с дегенерацията на клетките на нервната система и туморите. Витамин В12 е необходим за обработката на въглехидрати, мазнини и протеини. Заедно с витамин В2, който е от съществено значение за енергийния метаболизъм, допринасят за намаляване на умората и изтощението.

Витамин В2 (рибофлавин) е от съществено значение за правилното функциониране на нервната система и лигавиците. Той играе важна роля в процеса на клетъчното дишане, водещо до производството на енергия, където е предшественик на два основни нуклеотидни коензима: FNN и FAD, които също са неговата активна форма. Витамин В2 влияе положително върху състоянието на сърдечно-съдовата система. Научните изследвания показват, че рибофлавинът може да допринесе за понижаване нивото на хомоцистеин, който е фактор за развитие на атеросклеротични промени, коронарна болест на сърцето, инфаркт на миокарда или инсулт.

За да обобщим, Herzfit 180 капсули на супер изгодна цена от Sanct Bernhard е продукт, който се грижи за правилната и здравословна работа на сърцето. Той доставя нужните му хранителни вещества, за да може то оптимално да изпълнява жизненоважните си задачи. Витамините от състава на добавката допринасят за осигуряването на метаболитна енергия, за намаляване на умората и изтощението и поддържат здравословната работа на сърцето. Билките от нейния състав пък предпазват сърцето и кръвоносната система.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 3 пъти на ден с достатъчно количество течност.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 180

Състав Стойност за 1 доза (1капсула) Стойност за ДД (3 бр. капсули) %ПДД
Чесън на прах 200 мг 600 мг **
Листа и цветове на глог на прах 200 мг 600 мг **
Витамин В2 1,4 мг 4,2 мг 300%
Витамин В1 1,1 мг 3,3 мг 300%
Витамин В12 2,5 мкг 7,5 мкг 300%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: чесън на прах, листа и цветове на глог на прах, витамин В1 мононитрат, витамин В2, витамин В12, желатин, микрокристална целулоза (пълнител), магнезиев стеарат (сепариращ агент).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™