Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Healthy Hair Biotin Complex 60 таблетки | Qgain USA

Healthy Hair Biotin Complex 60 таблетки | Qgain USA
Healthy Hair Biotin Complex 60 таблетки | Qgain USA
69.90 лв
Код на продукта : Healthy Hair Biotin Complex 60 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 2.33 лв.


Продуктът не е наличен

КатегорииHealthy Hair Biotin Complex 60 таблетки | Qgain USA

 • Спира косопада
 • Уплътнява и заздравява косъма
 • Повишава кръвообращението в скалпа
 • Доставя до космения фоликул важни, подхранващи го съединения
 • Съдържа ДХТ инхибитори
 • Антиоксидантно действие
 • Помага за израстването на нова коса
 • Таблетки за Косопад​ е на топ цена от Qgain USA

Какво знаем за Таблетки за Косопад?

Гъстата, здрава, добре поддържана коса е признак за здраве и красота за жените и един от факторите за самоувереност за мъжете. Но невинаги е възможно да се поддържа великолепна здрава коса през целия живот. Нездравословната и лошо балансирана диета, намиращите се навсякъде токсини, стресът и болестите възпрепятстват постигането на мечтата ни за зашеметяващ външен вид. Освен това процедурите като оцветяване и изправяне на косата – на пръв поглед лесно решение за постигане на целта, допълнително причиняват повече вреда, отколкото полза. Появата на косопад е тревожен сигнал и буди притеснение във всеки човек. Нужни са навременни мерки срещу задълбочаването на проблема.

Какво причинява косопада и как да се справим с него?

При мъжете по правило се наблюдава генетично обусловен косопад в андроген-зависимата зона. Този вид алопеция се наследява и започва да се развива след около 30–35 години (въпреки че в последно време тенденцията е, че генетично причинената загуба на коса може да се появи много по-рано).

При жените причините за косопада са много повече. Това може да бъде стрес, дефицит на микро- и макроелементи, неправилно функциониране на ендокринната система или нарушение на хормоналната регулация. Също така загубата на коса може да бъде причинена от физиологични фактори като бременност и раждане. Този косопад обикновено се стабилизира след четири до шест месеца.

Може да кажем, че косопадът е комплексен проблем и затова трябва да се решава също комплексно. Шампоаните, маските и мехлемите не са в състояние да доставят всички подхранващии съединения до корените на косата. Необходимо е да се справите с косопада отвътре. И терапията трябва да започне с използването на специализирани комплекси, които съдържат не само витамини и минерали, но и специални компоненти, които помагат да се предотврати загубата на коса. Факт е, че съвременните хранителни стереотипи не позволяват да се осигурят на организма всички необходими микроелементи в достатъчни количества.

Предлагаме Ви специализирания комплекс Healthy Hair Biotin Complex 60 таблетки на невероятна цена от Qgain USA, които съдържат не само витамини и минерали, но и специални компоненти, които помагат да се предотврати загубата на коса. Продуктът ще е от полза както за мъжете, така и за жените, който се сблъскват с неприятния косопад, помрачаващ доброто им настроение.

Как действат Таблетки за Косопад?

Загубата и изтъняването на косата е видима при мъже и жени на възраст след двадесет години. Недостигът на хранителни вещества, обикновено е причината за този проблем. Таблетки за Косопад е добавка против косопад, която е проектирана с цел да Ви помогне в борбата с оплешевяването и да направи Вашата коса здрава, красива и гъста. За да постигне това, Healthy Hair Biotin Complex Ви осигурява витамини, минерали и специални компоненти, които заздравяват и уплътняват косъма, насочвайки се към космените фоликули чрез най-ефективния път за достигането до тях – кръвния поток. Healthy Hair Biotin Complex спира косопада, прекъсвайки свързването на ДХТ с рецепторите на космения фоликул. Така предотвратява отрицателния ефект на хормона върху фоликула и слага край на косопада.

Формулата на Таблетки за Косопад с топ цена действа в две стъпки: адекватно подхранва космените фоликули за развитието на здрава коса и насърчаване на нейния растеж; спира косопада с помощта на блокиращи ДХТ съставки. Попадайки в кръвния поток, таблетките Healthy Hair Biotin Complex достигат фоликула и му осигуряват нужните хранителни вещества. Така те насърчават растежа на Вашата коса и я правят красива, гъста и здрава. По-долу ще разгледаме ключовите съставки на Таблетки за Косопад.

Healthy Hair Biotin Complex 60 таблетки съдържа само внимателно подбрани, изпитани съставки на растителна основа – витамини, минерали и ДХТ блокери, за които е доказано, че стимулират растежа на косата и предотвратяват косопада. Приемът им под формата на перорална добавка е най-добрият начин да достигнат до фоликула чрез кръвния поток и да го подхранят и заздравят. Таблетки срещу Косопад включва блокиращи ДХТ съставки:

 • Екстрактът от плода на сао палмето (вид палма) съдържа съединения, които са с доказан блокиращ ефект срещу ДХТ. Те функционират като инхибитори на ензима 5-α редуктаза и така намаляват концентрацията на дехидротестостерон в тялото. Причината за загубата на коса е чувствителността на космените фоликули към този андрогенен хормон, причиняващ свиване на фоликулите, което води до съкращаване живота на косата и намаляване на нейното производството. Този проблем може да засегне и двата пола. Проучванията показват, че мъжете и жените реагират добре на приема на екстракт от сао палмето.
 • Екстрактът от зелен чай подобрява състоянието на кръвоносните съдове, спомагайки за тяхното изчистване. Това, от своя страна, подобрява кръвообращението в цялото тяло, включително и в скалпа. Той доставя нужното количество кислород и хранителни вещества в космените фоликули, като ги укрепва. Освен това съдържа антиоксиданта епигалокатехин-3-галат. Той има способността да стимулира растежа на косата както при мъжкия, така и при женския тип косопад. Антиоксидантът инхибира ензима 5-алфа редуктаза, което блокира образуването на DHT (дихидротестостерон). А именно дихидротестостеронът е една от основните причини за плешивостта.
 • Пигеум е африканско вечнозелено дърво. Екстрактът от кората му съдържа смоли, фитостероли (бета-ситостероли), мастни киселини, пентациклични тритерпени (урзолова и олеанова киселини), естери на феруловата киселина (n-доконазол и тетраконазол), танини, артарова киселина, N- бутилбензенсулфонамид. Те съдействат за намаляване активността на ензима 5-алфа редуктаза и така намаляват концентрацията на дехидротестостерон в тялото. Допринасят и за намаляване на броя на рецепторните места, където хормонът дихидротестостерон може да се прикрепи към клетките.

Таблетки за Косопад осигуряват пълно подхранване с основни витамини, минерали и хранителни вещества, които значително укрепват структурата на косата и предотвратяват нейното изтъняване и загуба. Те проявяват своето действие на клетъчно ниво и осигуряват гладкото функциониране на много системи и органи от чевешкото тяло. На първо място, витамините и минералите стимулират производството на съединения, необходими за оптималното функциониране на косата. Недостигът на хранителни вещества може да окаже голямо влияние върху нейното качество. Поради това трябва да осигурим правилното хранене на тялото.

 • Екстрактът от семки от грозде засилва кръвообращението в областта на космения фоликул, където се заражда косъмът. Предпазва косата Ви от падане и й придава сила и еластичност.

 • Екстрактът от гинко билоба влияе ефективно на кръвообращението. Множеството биоактивни съставки осигуряват микроциркулация и укрепват стените на съдовете. Така обогатената с кислород кръв достига до скалпа. Повишеният приток на кръв осигурява пренасянето на кислород и хранителните вещества, като витамини и минерали, до скалпа.
 • Витамини С и Е допринасят за увеличаване на здравината на косата. Те работят за увеличаване на силата на имунната система и регулират растежа на клетките, като и двата са полезни за здравето на Вашата коса. Витамин Е, наречен „витаминът на младостта“, е силен антиоксидант и затова е ефективен, инхибира процесите на стареене, овлажнява косата и подобрява нейната еластичност. Той увеличава циркулацията на кръвта до скалпа, което, от своя страна, създава по-гъста коса. В допълнение, витамин С помага за повишаване на имунитета Ви, ще добави блясък и здраве, следователно и гъста коса.
 • Биотинът оптимизира функцията на потните и мастните жлези и следователно може да бъде полезен за мазната коса. В допълнение, той увеличава дебелината, блясъка и еластичността на косата Ви, което е свързано с факта, че съдържа молекула на сярата, необходима за синтеза на кератин.
 • Фолиевата киселина  играе ключова роля в редица процеси в тялото като клетъчен метаболизъм, производство на енергия, намалява риска от диабет, сърдечно-съдови заболявания, рак и др. Тя има редица ползи за здравето и красотата на кожата и косата. Фолиевата киселина спомага за обновяване на клетките, които са отговорни за растежа на косата. Забавя и побеляването. Достататъчното ѝ количество в организма намалява риска от косопад или изтъняване на косата.
 • Пантотеновата киселина предпазва от побеляване и косопад.
 • Витамин В6 е необходим за нормалния растеж на косата Ви. Дефицитът му може да доведе до преждевременно навлизане на косата във фаза на покой, което води до загуба на коса. Струва си да се отбележи, че витамините от група В оказват значително влияние върху нормалното функциониране на Вашата нервна система. Това е доста важно за хората, които често изпитват стрес, който също може да влоши качеството на кожата, косата и ноктите.
 • MSM (метилсулфонилметан) – органична сяра, която има многопосочни превантивни и терапевтични свойства. Освен това има детоксикиращи, анаболни и регенериращи свойства. Тя е от съществено значение за здравата коса и здравите нокти. Сярата е основен минерал в синтеза на колаген освен витамин С, лизин и пролин. MSM подобрява транспортирането и доставката на многобройни хранителни вещества до и от клетките. Насърчава клетъчното усвояване на хранителни агенти и разширява действията им в човешкото тяло.
 • Силицият влияе положително върху правилното състояние на Вашите кости, кожа, коса и нокти, подпомага регенерацията на тъканите, повишава имунитета.
 • Цинкът е важен минерал за цялостното здраве, но също и за растежа на косата. Когато намалее нивото на минерала в организма, това се отразява първо на нея. Цинкът подпомага клетъчния растеж, участва в синтеза на протеини, както и в производството на хормони, включително хормоните на щитовидната жлеза. Когато се наруши някой от тези важни процеси, може да се причини загуба на коса. Поради това приемът на цинк може да подобри състоянието на косата и да забави нейното падане.
 • Медта е един от основните минерали, които присъстват в човешкото тяло. Част е от много ензими, които са отговорни за синтеза на различни тъкани, например колаген и еластин. Тя също така оказва активност срещу свободните радикали. Проучванията са установили, че може да помогне в процеса на зарастване на рани. Минералът помага да се поддържа правилното състояние на съединителната тъкан и на правилната пигментация на косата и кожата, участва в защитата на клетките от оксидативен стрес, допринася за здравословната функция на имунната система.
 • PABA (парааминобензоена киселина) принадлежи към витамините от група В, т.е. водоразтворими прекурсори на много коензими – необходими части от ензимите, които определят правилния ход на биохимичните реакции в организма. След попадането си в организма, PABA започва да работи съвместно с пантотеновата киселина (освен това подобрява усвояването й) и фолиевата киселина, като осигурява защита за пигментацията на кожата, косата и зъбите. Предпазва от UV лъчите и забавя стареенето на кожата, подобрявайки нейното състояние.

Можем да обобщим, хранителната добавка Healthy Hair Biotin Complex 60 таблетки срещу косопад на отлична цена от Qgain USA съдържа ДХТ инхибитори, блокиращи дехидротестостерона, и доставя минерали и витамини за подхранване и растеж на косата Ви. Тези вещества уплътняват и заздравяват косъма и помагат в борбата с косопада. Косата ще стане здрава, гъста и красива, което ще подобри самочувствието Ви.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки дневно, за предпочитане с храна, или според указанията на медицински специалист.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 бр. таблетки) Стойност %ПДД Състав в 1 доза (2 бр. таблетки) Стойност %ПДД
Витамин А (бета каротин) 10 000 IU 200% Мед (глюконат) 1 мг 50%
Витамин С (аскорбинова киселина) 250 мг 417% Холин Битартрат 250 мг **
Витамин Е (d-алфа токоферил сукцинат) 12  IU 40% Силициев диоксид (70% екстракт от бамбук) 40 мг **
Витамин В1 (тиамин мононитрат) 30 мг 2000% Инозитол 250 мг **
Витамин В2 (рибофлавин) 100 мг 5882% PABA (парааминобензоена киселина) 100 мкг **
Ниацинамид 30 мг 150% L-цистеин 100 мкг **
Витамин В6 (пиридоксин HCI) 100 мг 5000% MSM (метилсулфонилметан) 50 мг **
Фолиева киселина 400 мкг 100% Гинко билоба листа (24% екстракт) 30 мг **
Биотин 4000 мкг 1333% Сао Палмето плод (5:1 екстракт) 250 мг **
Пантотенова киселина (калциев пантотенат) 250 мг 2500% Пигеум африканум кора (5:1 екстракт) 100 мг **
Калциев карбонат 200 мг 20% Зелен чай листа (98% екстракт) 50 мг **
Цинк (amino acid chelate) 5 мг 33% Гроздови семки (95% екстракт) 50 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: стеаринова киселина (растителен произход), микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, хидроксипропил метилцелулоза, магнезиев стеарат (растителен произход), силициев диоксид и рибофлавин.

Предупреждение за алерген: съдържа соя.

Този продукт се произвежда и пакетира в съоръжение, което може също така да преработва мляко, соя, пшеница, яйца, фъстъци, ядки, риба, миди и ракообразни.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Ако сте бременна, кърмите, приемате антикоагуланти или МАО-инхибитори, деца под 18 години и хора с известно медицинско състояние, преди употребата на продукта се посъветвайте с лекар! Да се съхранява на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™