Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

GPLC Glycocarn 750 мг 60 капсули | Jarrow Formulas

GPLC Glycocarn 750 мг 60 капсули | Jarrow Formulas
GPLC Glycocarn 750 мг 60 капсули | Jarrow Formulas
GPLC Glycocarn 750 мг 60 капсули | Jarrow Formulas
111.00 лв.
Код на продукта : GPLC Glycocarn 750 mg 60 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

Цена на доза: 1.85 лв.

Продуктът не е наличен

КатегорииGPLC Glycocarn 750 мг 60 капсули | Jarrow Formulas

 • Обезпечава мускулен растеж
 • Увеличава силовите показатели
 • Повишава издръжливостта
 • Спомага за изгаряне на мазнините
 • Глицин пропионил-Л-карнитин HCI 60 капсули на топ цена дава енергия

Какво знаем за Глицин пропионил-Л-карнитин? 

Глицин-пропионил-L-карнитин е форма на аминокиселината L-карнитин. Като хранителна добавка GPLC Glycocarn 750 мг 60 капсули от Jarrow Formulas на страхотна цена увеличава изработването на окиси на азота в кръвта и понижава окислението на липидите, произтичащо с посредничеството на реактивни форми на кислорода. Той участва в транспортирането на мастни киселини в митохондриите, където те могат да бъдат изгорени, за да произведат енергия. Притежава анти-ейдж ефект и намалява вероятността от развитие на дисфункция на митохондриите. Използва се за подобряване на мозъчната функция чрез повишаване на мозъчната активност и помага за защита на невроните от окислително увреждане. 

Как действа Глицин пропионил-Л-карнитин HCI на капсули?

Глицин пропионил-Л-карнитин HCI 60 капсули на Jarrow Formulas е подходящ за културистите и спортистите за поддържане на енергията и спортната дейност. Той снема умората съдейства за редукция на теглото. Колкото по-голяма е готовността на мускулите към тренировъчна активност (мускулно възстановяване), толкова по-бързо целият организъм се адаптира към нарастващото натоварване. Продуктът освен, че е на супер цена способства за отстраняване на крайните продукти на метаболизма от мускулната тъкан, образуващи се в процеса на енергетична обмяна и синтеза на АТФ (главно въглероден диоксид и млечна киселина). Този ефект се реализира благодарение на повишаването на продукцията на азотен оксид и увеличаване на мускулния кръвоток. В допълнение към пост-тренировъчното възстановяване, ефективното възстановяване непосредствено по време на тренировъчни сесии стимулира издръжливостта и способства за нарастване на обема на изпълняваните упражнения.Антиоксидантните свойства на GPLC Glycocarn от Jarrow Formulas помагат на организма да се избави от продуктите от жизнената дейност, които се образуват по време на тренировките, което позволява да се намали прагът на умората. Приемът му повишава толерантността към анаеробни натоварвания по време на утежнени повтарящи се цикли упражнения, като при това увеличава пиковата сила. Свободният карнитин, който се образува в организма в резултат на употребата му, отстранява дефицита на плазмен карнитин, възникващ на фона на високо-интензивен тренинг. Това, на свой ред, облекчава синтеза на късоверижни ацилкарнитини, играещи ролята на буферна система и препятстващи натрупването на млечна киселина.

Глицин пропионил-Л-карнитин HCI 60 капсули помага за контролиране на телесната маса не само за сметка на ускоряването на метаболизма на мазнини, а и благодарение на повишаването на интензивността на енергетична обмяна. Той нормализира естествените обменни процеси и влияе положително върху запаса на енергия в организма. Всичко това има огромно значение както за намаляване на теглото, така и за обезпечаване на гориво за тренировъчните цикли. GPLC Glycocarn от Jarrow Formulas форсира мобилизацията на мастните киселини (резервна енергия) и ги пренася в работещите тъкани, в които чрез окисляване в цикъла на Кребс, от мастните киселини се образува енергия. Той повишава равнището на азотен оксид в системния кръвоток, което опростява доставката на кислород и хранителни компоненти към работещите мускули за сметка на разширяване на съдовете и увеличаване на обема на перфузия на тъканите, което увеличава синтеза на Аденозинтрифосфат. Произвежда енергия там, където тя най-много се използва, като повишава производителността в съревнования или в учебни занятия, като е изключително полезен и за когнитивната дейност. Глицин пропионил-Л-карнитин HCI помага за защита на организма от стареене, като помага за отстраняване на токсините и проявява антиоксидантно действие. Той намалява натрупването на амоняк в организма, помага при чернодробни заболявания, провокирани от увреждане на главния мозък (чернодробна енцефалопатия). Подобрява производството на и подвижността на сперматозоидите, влияе благоприятно на сперматогенезата и фертилността. Ефективен е и при мъже с болест на Пейрони (аномално изкривяване на пениса), като съществено намалява болката и изкривяването. GPLC Glycocarn от Jarrow Formulas намалява окисителния стрес, предизвикан от аеробни и анаеробни упражнения и има подмладяващ ефект. Той регулира синтеза и секрецията на трите основни антиоксидантни фермента - супероксиддисмутаза, глутатион пероксидаза и каталаза. 

Още ползи при прием на GPLC Glycocarn:

 • Разширява съдовете
 • Повишава физическата работоспособност
 • Защитава невроните от увреждане
 • Препоръчва се за профилактика на диабет 1 тип
 • Глицин пропионил-Л-карнитин HCI 60 капсули от Jarrow Formulas на специална цена е подходящ при сърдечна недостатъчност
 • Използва се при импотентност
 • Подходящо средство при стенокардия
 • Подобрява кръвообращението
 • При исхемия на миокарда
 • Полезен при хронична умора
 • При ниски нива на тестостерон
 • Подходящ за отслабване 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно, за предпочитане на гладно. 
Дозировка: 1 капсула 
Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Глицин пропионил-Л-карнитин хидрохлорид 750 мг **

 

 

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Други съставки: силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход), целулоза. Капсулата се състои от хидроксипропилметилцелулоза. 
Не съдържа: пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки. Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™