Essentiale Energy 20 капсули | Sanofi

Essentiale Energy 20 капсули | Sanofi Осигурява цялостна грижа за черния дроб Подпомага енергийния метаболизъм в черния дроб Подпомага разграждането на мазнините и отстраняването на отлагащите се мазнини Е Essentiale Energy 20 капсули | Sanofi Осигурява ц
Essentiale Energy 20 капсули | Sanofi
Essentiale Energy 20 капсули на ниска цена от Sanofi осигурява цялостна грижа за черния дроб. Есенциале Енерджи подпомага енергийния метаболизъм в черния дроб. Научете повече
25.93 лв.
Без данък: 25.93 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Sanofi
 • Модел: Essentiale Energy 20 Capsules
 • КОД: SAF-032970

Essentiale Energy 20 капсули | Sanofi

 • Осигурява цялостна грижа за черния дроб
 • Подпомага енергийния метаболизъм в черния дроб
 • Подпомага разграждането на мазнините и отстраняването на отлагащите се мазнини
 • Есенциале Енерджи на капсули е на топ цена от Sanofi

Какво знаем за Есенциале Енерджи? 

Черният дроб помага на тялото да смила храната, да абсорбира хранителните вещества и да елиминира токсичните вещества - не бихте могли да живеете без функционирането на този орган. Ето защо е толкова важно да останете в унисон с неговото здраве.

Ако не се третита чернодробно увреждане, може да доведе до цироза, което след това пък до друго тежко, животозастрашаващо състояние, известно като чернодробна недостатъчност.

Есенциале Енерги на топ цена подпомага енергийния метаболизъм в черния дроб.Имате само един черен дроб, така че е важно да знаете как да се грижите за него. Това е най-големият орган в тялото Ви и изпълнява стотици основни задачи. Той работи винаги с максимална сила, но прекаляването с неполезни храни, алкохол могат да доведат до неговото омазняване и разболяване.

Есенциале Енерджи капсули на достъпна цена от Sanofi е изцяло натурален продукт, който ще се погрижи за здравето на черния Ви дроб. Благодарение на съдържанието си на витамини от група Б, метионин и аспарагинова киселина той ще предложи максимална защита за черния Ви дроб.

Как действа Есенциале Енерджи на капсули?

Редовното пиене на повече от препоръчаното количество алкохол за дълъг период от време може да увреди черния Ви дроб. Това води до свързано с алкохола чернодробно заболяване (ARLD) и рак на черния дроб.

Какво можете да направите, за да намалите увреждането на черния дроб от приетия алкохол? Есенциале Енерджи капсули на достъпна цена от Sanofi на Biomall.bg е Вашето решение. Той ще помогне да изчистите този важен орган от всички вредни токсини, които могат да бъдат натрупани в него след редовната употреба на алкохол.

Дайте на черния си дроб почивка и се погрижете за здравето му още сега с този невероятен естествен продукт. Много хора с наднормено тегло, тъй като не се движат достатъчно. В черния дроб могат да се образуват мастни натрупвания. С течение на времето те могат да увредят черния дроб, който ще спре да работи нормално и задоволително.

Хората, които се хранят нездравословно и хапват нещо бързо на крак, страдат от натрупани излишни килограми. Те не получават достатъчно физическа активност, възможно е да страдат от диабет тип 2. Именно те са по-застрашени от развитие на затлъстяване на черния дроб.

Поддържането на здравословно тегло е важен начин за намаляване на риска от развитие на чернодробно заболяване. За повечето хора бавното отслабване е най-добрият подход. Здравословното хранене, физическата активност, в комбинация с Есенциале Енерджи капсули на достъпна цена от Sanofi, гарантират здраве за черния Ви дроб.

Някои от многото функции на черния дроб включват:

 • черният дроб превръща въглехидратите в глюкоза, необходима за повече енергия. Той също така превръща глюкозата в нейната складируема форма (гликоген). Когато нивата на кръвната захар спаднат, гликогенът се превръща обратно в глюкоза;
 • аминокиселините от протеините се изпращат в черния дроб за производството на телесни протеини като хормони;
 • черният дроб произвежда важни за тялото протеини като албумин;
 • черният дроб участва в производството на фактори на кръвосъсирването;
 • жлъчката, произведена от черния дроб, се съхранява в жлъчния мехур и се използва за подпомагане на разграждането на хранителните мазнини. (Мастноразтворимите витамини A, D, E и K се нуждаят от жлъчка, за да бъдат усвоени от тялото.);
 • амонякът е токсичен страничен продукт от протеиновия метаболизъм. Черният дроб превръща амоняка в урея, която след това се отделя с урината. Медикаментите, включително алкохолът, се филтрират през черния дроб. Те се неутрализират или превръщат в други форми чрез специални ензими.

Есенциале Енерги на топ цена се грижи за здравето на черния дроб.Това е изключително важен орган за Вашето здраве. Ако той пострада, е възможно да се влоши цялостното състояние на организма Ви и да се разболеете. Лесен и удобен начин, чрез който можете да се погрижите за здравето на черния си дроб, е с Есенциале Енерджи капсули на идеална цена от Sanofi.

Продуктът съдържа:

 • Метионинът е аминокиселина. Аминокиселините са градивните елементи, които тялото Ви използва за производството на протеини. Метионинът се намира в месото, рибата и млечните продукти и играе важна роля в много клетъчни функции.

Метионинът се използва за предотвратяване на увреждане на черния дроб при отравяне с ацетаминофен (Tylenol). Използва се и за повишаване на киселинността на урината, при чернодробни заболявания и за подобряване на заздравяването на рани. 

При отравяне с ацетаминофен метионинът предотвратява разпадането на продуктите на ацетаминофен от увреждане на черния дроб. Може също да действа като антиоксидант и да помогне за защита на увредените тъкани.

 • Аспарагиновата киселина е една от градивните аминокиселини, които са отговорни за синтеза на протеини и регулирането на хормоните в човешкото тяло. В Есенциале Енерджи капсули на супер цена от Sanofi може да откриете нейните полезни свойства. Тя спомага за изчистването на вредните токсини, натрупали се в черния дроб, като го зарежда със здравето, което заслужава.
 • Ниацинът, или витамин В3, е един от основните водоразтворими витамини от В-комплекс, от който тялото се нуждае, за да превърне храната в енергия. Витамини от група В поддържат здравето на черния дроб. 

Приемът на достатъчно храни с витамини от група В и Есенциале Енерджи капсули на достъпна цена от Sanofi може да предотврати чернодробно заболяване в ранните му стадии. По-специално, чернодробното заболяване може да причини дефицит на витамин B-1, B-2 и B-6.

Големият дефицит на витамин B-1 довежда до спад в умствените способности, като координация и памет, дефицитът на витамин B-6 причинява изтръпване от увреждане на нервите, а дефицитът на витамин B2 - анемия, състояние, при което броят на червените кръвни клетки е по-нисък от нормалното. Около 90% от витамин В2 се съхранява в черния дроб. Когато черният дроб се увреди, нивата на витамин В2 намаляват.

Храни, които съдържат витамини от група В: пилешко месо, соя, зеленолистни зеленчуци, банани и ядки макадамия. Есенциале Енерджи капсули на идеална цена от Sanofi също е пълен с хранителни вещества, полезни за здравето на черния дроб.

Произведено в: Полша

Препоръчителен прием: Препоръчва се 1 капсула на ден. Капсулата се приема цяла, за предпочитане след хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
D,L Метионин62,5 мг**
D,L Аспарагинова киселина62,5 мг**
Витамин Б3 - ниацин3 мг**
Витамин Б66 мг**
Витамин Б11.5 мг**
Витамин Б21.5 мг**

 † Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: 278,7 мг лактоза монохидрат; 10 мг лубрикант: талк E553b; 4,3 мг антислепващ агент: магнезиев стеарат E470b.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се употребява като заместител на разнообразното и балансирано хранене!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Essentiale Energy 20 капсули | Sanofi

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.