Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods

Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods Разширена формула от най-популярните съставки за здравето на дермата и ставите Ефективно съчетание на Колаген 2 тип, Хиалуронова киселина, Хондроитин и МСМ Изпит Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods
Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods Разширена формула от най-популярните съставки за здравето на дермата и ставите Ефективно съчетание на Колаген 2 тип, Хиалуронова киселина, Хондроитин и МСМ Изпит Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods
Спрян от производство
Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods Разширена формула от най-популярните съставки за здравето на дермата и ставите Ефективно съчетание на Колаген 2 тип, Хиалуронова киселина, Хондроитин и МСМ Изпит Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods
Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods Разширена формула от най-популярните съставки за здравето на дермата и ставите Ефективно съчетание на Колаген 2 тип, Хиалуронова киселина, Хондроитин и МСМ Изпит Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods
Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods
Колаген Концентрат 90 капсули на изгодна цена от Prozis Foods подпомага здравето на ставите и подобрява състоянието на кожата. Collagen Concentrate има противовъзпалителен ефект и помага при артрит. Научете повече
38.49 лв.
Без данък: 38.49 лв.
 • Статус: Спрян от производство
 • Марка: Prozis Foods
 • Модел: Collagen Concentrate 90 Tablets

Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods

 • Разширена формула от най-популярните съставки за здравето на дермата и ставите
 • Ефективно съчетание на Колаген 2 тип, Хиалуронова киселина, Хондроитин и МСМ
 • Изпитани съставки
 • Високо качество на продукта
 • Сертифициран от независими лаборатории
 • С грижа към всички тъкани в организма
 • За по-функционална храносмилателна система
 • Връща издръжливостта на тялото
 • Collagen (Колаген Концентрат) 90 капсули е на специална цена от Prozis Foods

Collagen Concentrate на Prozis Foods се бори с бръчките и подобрява състоянието на кожатаКакво знаем за Collagen Concentrate?

Колаген представлява протеин, който влиза в състава на ставния хрущял. Колаген тип II, който влиза в състава на Collagen Concentrate 90 капсули от Prozis Foods, е разпространен в човешкото тяло и с времето неговите естествени нива намаляват, а процесите на регенерация на хрущялната тъкан се забавят. Освен Колаген II тип, в съдържанието на хранителната добавка на Prozis Foods, която е на изгодна цена, влизат и Хиалуронова киселина, МСМ и Хондроитин, като съчетанието на тези компоненти има мощни и неоспорими преимущества, удобни за използване всеки ден и даващи отлични резултати.

През 90-те години на миналия век, работници от институт, работейки над дадено изобретение, съвсем не в сферата на козметиката, получили от екстракта на рибена кожа колаген, по строеж изключително близък до строежа на човешкия колаген. В света от много време се употребява колаген, който се произвежда от кожата на едрия рогат добитък, след това и от кожата на рибата, за козметични импланти, протези на кръвоносната система, различни компреси и като съставка за направата на мазила против изгаряния, белези, след операционни деформации на кожата и т.н.

Как действа Колаген Концентрат на капсули?

Колаген тип 2, който е главният компонент на продукта Collagen Concentrate 90 tablets, отговаря за здравото състояние на съединителната тъкан и помага при артрит. Неговата роля се проявява при дейността на ставите, за това хората в напреднала възраст, а и спортистите, се нуждаят от тази съставка. Тази хранителна добавка подобрява и състоянието на дермата и косата. Нашият организъм старее с всяка секунда. Измененията са толкова дребни, че не е възможно да ги забележим, но с годините недостатъкът на колаген води до появяването на бръчки и нисък тонус на кожата. Чрез приема на Колаген Концентрат 90 капсули се увеличава количеството колаген, което помага да се възвърне еластичността на кожата, да се обновят клетките и да се възстановят уврежданията. Друг плюс от употребата на продукта е, че той успешно се преборва с целулита – дълбоко дермално увреждане, което изключително трудно се оправя. При недостигът на колаген защитните слоеве на кожата стават по-тънки, за това дълбоките увреждания стават по-забележими.

Collagen Concentrate на топ цена има противовъзпалителен ефект върху ставите и поддържа здравината на коститеCollagen Concentrate на капсули от Prozis Foods премахва болките и възпаленията в ставите. Присъствието на тип II колаген в продукта помага ставния хрущял да се движи гладко, без да създава усещания за болка. Старческата дегенерация влияе негативно на ставите, за това с напредването на възрастта е възможно да се появи болка при движение. Тази болка може да спре с приема на Колаген Концентрат капсули. Препоръчва се и на спортисти, точно поради тази причина. Хранителната добавка помага при синдром на повишена чревна проницаемост – болест, която е разпространена в много цивилизовани страни, при това повечето болки не се и досещат за причините за своя проблем. Този синдром значително влошава качеството на живот: предизвиква немощ, раздразнение, вялост, нарушения в храносмилането, в съня, в кръвното налягане, проблеми с кожата и много други. Вредните токсини влизат през стените на червата и влошават състоянието на организма.

Collagen Concentrate от 90 капсули подобрява състоянието на чревния тракт и така решава много проблеми. Изследвания показват, че хора, които страдат от проблеми с храносмилателния тракт, често имат понижени нива на колаген. Колаген Концентрат 90 капсули на топ цена, също така подобрява метаболизма и ускорява растежа на мускулите, а също така възстановява енергията. Това е много важно за спортистите, но и за хората на възраст,тъй като деградацията на мускулите понижава качеството на живот. Освен това, този продукт правят зъбите и ноктите по-здрави, тъй като колаген е „строителен материал” за ноктите, зъбите и косите, а при това помага и при оплешивяване и проблемна кожа. Благодарение на присъствието на Колаген в съдържанието си, капсулите Collagen Concentrate помагат за възстановяването на черния дроб. Това е така, тъй като хранителната добавка се справя много добре с детоксикирането, а също и с подобряването на кръвообращението и оптимизирането на дейността на сърцето, минимизирайки вредите от токсините в черния дроб. Цялостно защитава сърдечно-съдовата система. Подобрява състоянието на стените на съдовете и помага за премахване на прилепналата към стените мазнина. Това свойство е много важно най-вече за възрастните хора и помага за избавянето от проблемите с високото кръвно.

Collagen Concentrate на изгодна цена от Prozis Foods подхранва косата и ноктите и помага при ставни болкиМного важна съставка, включена в състава на Колаген Концентрат на капсули е хиалуронова киселина. Тя способства продуцирането на еластин и на натурален колаген, стимулира тъканната регенерация и има бактерицидни и противовирусни действия. А способността и да свързва и да задържа влагата във вътрешността на тялото е наистина уникална. Ролята на този компонент в съдържанието на Collagen Concentrate tablets е невъзможно да се оцени. Това е истински чудодеен еликсир на младостта. Кожата става по-стегната и еластична, малките мимически бръчки се заглаждат, забележимо се подобрява цвета на лицето и изчезват пигментните петна. Недостигът на Хиалуронова киселина в организма може да доведе до сериозни заболявания на ставите, развитие на очни болести, проблеми със сърцето и репродуктивната система. Колаген Концентрат 90 капсули на Prozis Foods помага за заздравяването на наранени тъкани, свива порите и изравнява епидермалния релеф, подмладява и прави гладка кожната обвивка на тялото, и я подхранва.

В състава на този продукт е включен и МСМ, който ефективно премахва практически всяко възпаление и намалява болката при патологии на опорно-двигателния апарат, елиминира проявите на алергични реакции, неутрализира действието на токсините и ускорява тяхното премахване от организма. Също така, благодарение на МСМ, Collagen Concentrate от 90 капсули повишава физическата издръжливост и намалява болките в мускулите при занимание със спорт. Стимулира оздравяването на стомашни язви и язви на дванадесетопръстника, избавя и от запори. Ефективно укрепва косата и ноктите и има силни антиоксидантни ефекти. Последният, но не и по важност, компонент сред съставките на тази хранителна добавка е Хондроитин, който подпомага продукцията на гликозаминогликани, протеогликани, и колаген, съдейства за поддържането на нормално ниво на синовиалната течност, която е като смазка и „амортисьор” при удар и увеличава гъвкавостта на ставите. Колаген Концентрат капсули помага в случай на остеопороза, остеоартрит, дегенеративен артрит, болки и неподвижност на гръбнака, ставите, дископатия, костни фрактури.

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 капсули на ден.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 капсули)Стойност%ПДД
Хиалуронова киселина143 мг**

Колагенови пептиди (от риба)

900 мг**
Хондроитин сулфат (от риба)270 мг**
МСМ300 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: силициев диоксид, магнезиеви соли от мастни киселини, титаниев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място, без достъп до силни миризми и пряк достъп на слънчева светлина, в оригиналната опаковка! Не се препоръчва за употреба от бременни, кърмещни жени и деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Collagen Concentrate 90 капсули | Prozis Foods

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.