Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo

Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo Редовното почистване води до енергийна ефективност и дълга експлоатация на уредите Лесен и безопасен за използване  Не оставя следи и уредът е безопасен след Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo Редовно
Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo Редовното почистване води до енергийна ефективност и дълга експлоатация на уредите Лесен и безопасен за използване  Не оставя следи и уредът е безопасен след Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo Редовно
Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo Редовното почистване води до енергийна ефективност и дълга експлоатация на уредите Лесен и безопасен за използване  Не оставя следи и уредът е безопасен след Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo Редовно
Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo Редовното почистване води до енергийна ефективност и дълга експлоатация на уредите Лесен и безопасен за използване  Не оставя следи и уредът е безопасен след Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo Редовно
Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo
Течен препарат за декалциране 750 мл на топ цена от Woldo за почистване на кафемашини и чайници. Течен Препарат за Декалциране за почистване на котлен камък. Научете повече
32.89 лв.
Без данък: 32.89 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: WoldoHealth
 • Модел: Rescaler-Detartrant Entkalker 750 ml

Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo

 • Редовното почистване води до енергийна ефективност и дълга експлоатация на уредите
 • Лесен и безопасен за използване 
 • Не оставя следи и уредът е безопасен след правилна употреба и последващо изплакване
 • Индикатор за измерване отстрани на бутилката за перфектно и точно дозиране
 • Течен Препарат за Декалциране на топ цена от Woldo

Какво знаем за Течен Препарат за Декалциране?

Да се ​​уверите, че Вашата кафемашина за еспресо или машина за кафе на зърна е чиста е важен ежедневен процес и необходим, ако искате да увеличите дълготрайността на Вашата кафемашина, също така е важно да поддържате страхотния вкус на кафето си.

Проблемът със стандартните почистващи химикали и продукти всъщност не е проектиран да работи добре с Вашата сложна и фино настроена кафемашина за еспресо или кафе на зърна.

Използването на грешни химикали може да навреди на Вашата скъпа инвестиция в машина за еспресо, значението на използването на правилно калибрирани почистващи течности не може да бъде надценено.

Ние разбираме, че кафемашините не са евтини и затова предлагаме само най-добрите продукти, за да гарантираме, че Вашата машина ще бъде напълно почистена, без причинени щети. Което не само увеличава дълготрайността на машината, но никога не засяга или компрометира вкуса на Вашето кафе.

Въпреки че водата е от съществено значение за перфектната чаша кафе, тя е заплаха за кафемашините.

Освен пречистена вода, ако за Вашата кафемашина се използват други форми на вода (напр. филтрирана, чешмяна, минерална, бутилирана), има голяма вероятност вътрешността на Вашата кафемашина да се нуждае от почистване.

Това се дължи на натрупването на минерали като калций и магнезий, които се натрупват по дължината на нагревателния елемент на машината. По дефиниция декалцирането е процес на почистване на метал, който премахва натрупания варовик; твърдо, почти бяло варовито покритие, което може да наруши работата на различни компоненти.

При наличие на топлина върху метала се образуват дебели слоеве от оксид и следователно причината за варовика се намира в отделението на котела на кафемашината.

Течен Препарат за Декалциране на супер цена от Woldo разтваря калциевите натрупвания и отстранява варовика във всякакви модели кафемашини и чайници. Съвместим с Delonghi, Jura, Miele, WMF, Saeco, Tassimo, Cafissimo, Krups, Senseo, Philips, Dolce Gusto, Nespresso. 

Как действа Течен Препарат за Декалциране?

Течен Препарат за Декалциране на уникална цена от Woldo разтваря калциевите отлагания и премахва варовика в кафемашини, чайници, кафемашини на капсули, машини за еспресо, много ефективен в борбата с варовика.

Течен препарат за декалциране 750 мл на топ цена от Woldo за почистване на кафемашини и чайници.

Почистването на Вашата кафемашина е от решаващо значение. Не бихте приготвили вечерята си в мръсен тиган, нали? Същото важи и за Вашата кафемашина. Поддържайте кафемашината си чиста, за да сте сигурни, че получавате най-доброто кафе.

При приготвяне на кафе водата тече от контейнера към главата на кафемашината. След това преминава през филтъра, смляното кафе и накрая в чашата.

Когато водата спре, освобождаващият клапан освобождава излишното налягане. По този начин се създава вакуум, който засмуква кафе, смлени частици и масла обратно в главата и електромагнитния клапан. Както можете да очаквате, в течение на деня тези части стават много мръсни, поради което почистването на Вашата кафемашина е от решаващо значение.

Ако кафеените масла не се отстраняват редовно, те ще се натрупат и ще гранясват. Мръсна кафемашина ще направи кафето с лош вкус. За метални, горчиви или стипчиви вкусове често се обвинява бариста или дори кафеените зърна. Бихме казали, че те са по-често причинени от мръсно оборудване.

Моята кафемашина почти не е използвана – трябва ли все пак да я почистя?

Много хора приемат, че машина с ниска употреба не се нуждае от почистване толкова често, колкото машина с висока употреба, но това не е вярно. Увеличеното време на празен ход на неактивна машина води до запичане на масла върху главите и порталните филтри. Това е така, защото през тях не тече вода. За щастие декалцирането на кафемашината е много лесно с Течен Препарат за Декалциране на изгодна цена от Woldo.

Твърдата вода оставя калциеви отлагания, когато водата се изпарява или нагрява. Растежът на микроорганизми като бактерии се благоприятства. Те могат да повлияят на функционалността на устройството и да съкратят живота му.

Варовиковите отлагания могат да увеличат консумацията на енергия на оборудването с до 30%, което често води до по-лош пренос на топлина. В случая на чайник например, варовиковите отлагания пречат на водата да завира бързо.

Течен Препарат за Декалциране с цветен индикатор

Течен Препарат за Декалциране на невероятна цена от Woldo е екологичен, без мирис, съдържа органични киселини, които нежно премахват котления камък от кафемашини или чайници. Благодарение на универсалната формула е подходящ за всички домакински уреди.

Течен Препарат за Декалциране на страхотна цена от Woldo има цветен индикатор, който показва ефективността на отстраняване на котления камък. Ако цветът се промени от червеникав на жълтеникав, мощността за отстраняване на котления камък е изчерпана.

Въпреки че калцият и варовикът не са токсични, оставянето на тези остатъци без надзор може да повлияе на качеството на Вашето кафе.

Първо, слоевете варовик могат да изолират водата от източника на топлина. Ако водата не може да достигне оптималната температура за приготвяне, извличането на пълния вкус на Вашите кафеени зърна ще бъде безсмислено. Освен това кафето Ви няма да е достатъчно горещо, за да му се насладите.

След като отоплителният капацитет на котела е компрометиран, кафемашината е принудена да работи по-усилено, което води до повишена консумация на електроенергия. Неработеща машина ще започне да трака и времето за варене се удължава, тъй като натрупването на варовик може да причини нарушен воден поток.

Тези проблеми с нагряването, запушването и абстракцията на вкуса понижават качеството на Вашата напитка и в крайна сметка могат да причинят повреда на Вашата кафемашина.

Не пренебрегвайте процеса на декалциране с Течен Препарат за Декалциране на много добра цена от Woldo, тъй като той извършва отстраняването на тези минерални натрупвания.

 

Произведено в: Германия

Начин на употреба: Смесете 125 мл препарат за премахване на котлен камък (указателят отстрани на бутилката помага при дозирането) с 500 мл вода в резервоара за вода.

За кафемашини: Ако кафемашината има програма за отстраняване на котлен камък, следвайте отделните стъпки и инструкции на производителя. Като алтернатива оставете цялата течност да изтече през машината и изчакайте 5-10 минути. След това първо изплакнете резервоара за вода и след това изпразнете машината с 1-2 контейнера чиста вода. 

Съставки: Течен Препарат за Декалциране на изгодна цена от Woldo се състои от 5-15% сулфаминова киселина и около 5% лимонена киселина. Съдържа и цветен индикатор, който показва дали течността все още има ефект за премахване на котления камък.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на сухо място! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.