Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Lavazza Blue Капсули

Производители
Категории
Пълен каталог

Lavazza Blue система е професионална еспресо система. С нея може да се насладите на перфектното качество на кафето всеки път. Предварително запечатаните и дозирани капсули позволяват да си направите истинско италианско кафе. Капсули Lavazza Blue са лесни за употреба. Може да приготвяте кафето си дори когато сте на работа и да се насладите на приятния му вкус и аромат. Капсулите ще Ви позволят да приготвите кафето си по-бързо и без остатъци от мляно кафе. Затова ние Ви предлагаме разнообразие от Lavazza капсули

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
65.89 лв.
LAVAZZA Безкофеиново Еспресо 100 капсули Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италиан..
65.89 лв.
LAVAZZA Еспресо Амабиле 100 капсули Blue Система  Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италиански..
65.89 лв.
LAVAZZA Еспресо Деликато 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския ..
65.89 лв.
LAVAZZA Еспресо Долче 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския про..
65.89 лв.
LAVAZZA Еспресо Интензо 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския п..
65.89 лв.
LAVAZZA Еспресо Рико 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския прои..
65.89 лв.
LAVAZZA Кафе Крема Долче 100 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския ..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™