Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Lavazza Blue Капсули

Производители
Категории
Пълен каталог

Lavazza Blue система е професионална еспресо система. С нея може да се насладите на перфектното качество на кафето всеки път. Предварително запечатаните и дозирани капсули позволяват да си направите истинско италианско кафе. Капсули Lavazza Blue са лесни за употреба. Може да приготвяте кафето си дори когато сте на работа и да се насладите на приятния му вкус и аромат. Капсулите ще Ви позволят да приготвите кафето си по-бързо и без остатъци от мляно кафе. Затова ние Ви предлагаме разнообразие от Lavazza капсули

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
6.50 лв
LAVAZZA Безкофеиново Еспресо 10 капсули Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианс..
6.50 лв
LAVAZZA Еспресо Амабиле 10 капсули Blue Система  Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския..
6.50 лв
LAVAZZA Еспресо Деликато 10 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския п..
6.50 лв
LAVAZZA Еспресо Долче 10 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския прои..
6.50 лв
LAVAZZA Еспресо Интензо 10 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския пр..
6.50 лв
LAVAZZA Еспресо Рико 10 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския произ..
6.50 лв
LAVAZZA Кафе Крема Долче 10 капсули за Blue Система Бързо и лесно приготвяне Без необходимост от отмерване на количеството кафе Технологична чистота на работа Капсулите на италианския п..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™