Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

100% Natural Coenzyme Q10 200 мг 60 гел-капсули | Natural Factors

100% Natural Coenzyme Q10 200 мг 60 гел-капсули | Natural Factors
100% Natural Coenzyme Q10 200 мг 60 гел-капсули | Natural Factors
63.59 лв
Код на продукта : 100% Natural Coenzyme Q10 200 mg 60 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.06 лв.

 
Бърза поръчка
100% Natural Coenzyme Q10 200 мг 60 гел-капсули | Natural Factors

100% Natural Coenzyme Q10 200 мг 60 гел-капсули | Natural Factors

  • Подкрепя функцията на сърдечно-съдовата система
  • Способен да забави процесите на стареене
  • Мощен антиоксидант
  • Намалява умората и изтощението
  • Прави кожата да изглежда млада и здрава
  • Укрепва имунната система
  • Оптимизира липидния баланс
  • Подпомага работата на митохондриите
  • Добавя енергия и жизненост
  • 100% Natural Coenzyme Q10 200 мг 60 гел-капсули е на топ цена от Natural Factors

Какво знаем за Коензим Q10?

Човешкото тяло е несъвършено и учените непрекъснато търсят лекарства за различни заболявания. Но не трябва да се забравя за превенцията на заболяванията, особено на сърдечно-съдовата система, при които смъртността е най-висока. Има много средства, които поддържат сърцето и кръвоносните съдове, каквото е и веществото Q10. Светът за първи път чува за коензим Q10 през 1955 година. То се съдържа в почти всички живи клетки. Нарича се още убихинон, което се превежда от латински като „вездесъщ”.

Веществото е открито в Америка, като е изолирано от говеждо сърце. Учените Крейн и Фолкерс успели да получат убихинон и установили химическата му структура през 1957-1958 г. Още през 1965 г. д-р Юкий Ямамура и неговите колеги са първите използвали коензим Q10 при лечението на сърдечно-съдови заболявания. Британският химик д-р Питър Мичъл заслужено получава Нобеловата награда за химия през 1978 г. за изясняване ролята на Q10 в биологичния енергиен трансфер в клетките и използването му.

През 1997 г. е създаден Международният център за изследване на убихинон. Проведените след това изследвания дават изумителни резултати. Коензимът се оказва практически безопасно вещество и в същото време е доказано неговото положително действие при лечението на много патологии като: хипертония, сърдечно-съдови заболявания, захарен диабет, онкология, намален имунитет.

Всъщност коензим Q10 е мастноразтворимо вещество, което се намира главно в митохондриите, които синтезират енергия за организма. Той участва активно в пренасянето на електрони и освобождаването на протони в електрон-транспортната система. В резултат на това убихинонът неутрализира свободните радикали. Най-голямото количество убихинон се намира в сърдечния мускул, който се нуждае от голямо количество енергия за своята работа. Коензим Q10 се произвежда от тялото и може да бъде доставен с храната. За неговия синтез са необходими витамини В1, В2, В6, С, фолиева и пантотенова киселина.

Ако има липса на който и да е то тези компоненти, тогава производството на коензим Q10 от организма намалява. Това е особено важно след 40-годишна възраст, тъй като концентрацията на Q10 в миокарда до тогава спада до 30%. Много е важно възрастните хора да приемат коензим Q10.

Намаленото производство на коензим Q10 води до дефицит на вътрешна енергия; забавяне на метаболизма; дистрофия; клетъчна дегенерация. Всички тези признаци на стареене започват да се появяват при някои хора след 30-годишна възраст. Именно затова коензим Q10 често се нарича „еликсир на младостта". Като хранителна добавка 100% Natural Coenzyme Q10 200 мг 60 гел-капсули на изгодна цена от Natural Factors ще допълни дефицита му, което може да забави стареенето на тялото, да насърчи намаляването на умората и младежката енергичност.

Как действа Коензим Q10 на гел-капсули?

Коензим Q10 200 мг гел-капсули на топ цена е хранителна добавка, съдържаща 100% натурален коензим Q10, състоящ се от натурални транс изомери. Той се получава от естествена ферментация и е абсолютно идентичен с този, синтезиран в човешкия организъм. Този най-висок клас на CoQ10 се смесва в основа от масло от оризови трици и витамин Е за подобряване на усвояването му. Освен това е без замърсители, консерванти, изкуствени оцветители и аромати, благодарение на което продуктът е абсолютно безопасен.

Коензим Q10 – наричан още убихинон, е органично химично съединение, срещащо се в митохондриите на растителни и животински клетки. Той е особено важен за функционирането на органи с повишена нужда от енергия, например сърцето или мускулите. Той улеснява доставката на енергия за метаболитните процеси в тялото. Благодарение на ролята си в синтеза на АТФ CoQ10 влияе върху функцията на всички клетки в тялото, като това е от съществено значение за здравето на всички тъкани и органи. Известно е, че влияе благотворно върху имунната работа, сърдечно-съдовите показатели и върху работата на черния дроб и бъбреците. Коензим Q10 осигурява и антиоксидантна защита срещу окисляването в организма.

Коензим Q10 е силен антиоксидант, което означава, че предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали, намалявайки оксидативния стрес в организма. По този начин той забавя всички видове процеси на стареене на организма. Доказано е също така, че коензим Q10 укрепва имунната система на човека, като произвежда NK клетки - Natural Killers, които са от съществено значение за борбата с патогени, вируси и бактерии. Освен това помага за изгарянето на мастната тъкан, поддържа издръжливостта и мускулната сила.

100% Natural Coenzyme Q10 200 mg 60 Softgels има антиоксидантни свойства. Оксидативният стрес е състояние на дисбаланс, причинено от по-голямото количество на реактивни кислородни видове (ROS) от това на антиоксидантите. Такава ситуация води до увреждане на клетъчно ниво, мутация на ДНК, повишен риск от рак, атеросклероза, невро-дегенеративни заболявания и ускорени процеси на стареене на организма. Употребата на вещества с антиоксидантни свойства, включително коензим Q10, помага за премахване на щетите, причинени от активността на свободните радикали.

Коензим Q10 е в състояние не само да защитава клетъчните мембрани, протеини и нуклеинови киселини от вредната активност на реактивните кислородни видове, но и увеличава количеството на активната форма на витамин Е. Той, от своя страна, е еднакво силен антиоксидант, особено активен в клетъчните мембрани. Поради антиоксидантните си свойства коензим Q10 също намалява възпалението, предотвратява развитието на ракови клетки и може да намали образуването на атеросклеротична плака.

Коензим Q10 200 мг гел-капсули на невероятна цена е подкрепа за сърдечно-съдовата система. Коензим Q10 е изключително полезна добавка за профилактика на сърдечно-съдови заболявания. Поради способността да засилва синтеза на АТФ той поддържа работата на сърцето, благодарение на което противодейства на опасната сърдечна недостатъчност. Изследванията показват, че хората, страдащи от сърдечна недостатъчност, които приемат коензим Q10, значително подобряват здравето си; в тази група е забелязана и по-ниска смъртност. Според изследванията дозите от 300 мг на ден в продължение на 8 седмици могат да намалят честотата на сърдечните пристъпи и исхемичната болест на сърцето с около 40%.

Убихинонът също има способността да понижава кръвното налягане, което може да бъде перфектно допълнение към фармакотерапията за хора, борещи се с това разстройство. Важното е, че добавката с това съединение не понижава стойността на кръвното налягане под физиологичната граница, поради което коензим Q10 може успешно да се използва като част от профилактиката.

Отбелязано е също, че коензим Q10 е ефективен в борбата срещу атеросклерозата, главно чрез регулиране на нивата на холестерола в кръвта, и противодейства на развитието на исхемична болест на сърцето. Ето защо може да се каже, че това съединение е универсална подкрепа за хора, страдащи от или изложени на риск от заболявания на кръвоносната система.

Приемът на 100% Natural Coenzyme Q10 200 мг 60 гел-капсули осигурява на Вашия организъм вещество, което можем не без основание да наречем еликсир на младостта. Коензим Q10, благодарение на страхотните си антиоксидантни свойства, оказва положително влияние върху поддържането на здрав и красив външен вид. Подхранва и подобрява работата на митохондриите, които се считат за силата на клетките. По този начин допълването на коензим Q10 с продукта добавя жизненост, енергия и предотвратява стареенето на организма. Той се грижи за здравината, еластичността и правилното подхранване на кожата, поради което често го срещаме в състава на подмладяващите кремове.

Изчерпването на коензим Q10 може да се развие в процеса на естественото стареене и е свързано с много компрометиращи здравето състояния. Освен това намаляване на неговите нива може да се наблюдава при хора, които приемат статини (понижаващи холестерола) лекарства. Тъй като CoQ10 има афинитет към онези органи с по-високи енергийни нужди като бъбреците, черния дроб, сърцето и мозъка, 100% Natural Coenzyme Q10 200 mg 60 Softgels помага да се възстанови енергията и жизнеността на тези тъкани и спомага за поддържането на добро здраве.

В обобщение, Коензим Q10 200 мг гел-капсули на много добра цена от Natural Factors е хранителна добавка, съдържаща коензим Q10 с подобрено усвояване. Продуктът помага да се премахнат вредните ефекти от прекомерен оксидативен стрес и спомага за здравословния вид на кожата Ви. Приемът му е особено препоръчителен за хора, които искат да имат комплексен подход в грижат за своето здраве и ежедневните нива на енергия.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 мека капсула дневно, за предпочитане с храна.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Коензим Q10 убихинон (микроорганизми) 200 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: масло от оризови трици, софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков), естествен витамин Е.

Не съдържа пшеница, нишесте, млечни продукти, изкуствени консерванти, оцветители или подсладители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или при прием на лекарствени препарати за кръвното налягане или за разреждане на кръвта! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава дневната препоръчителна доза! Съхранявайте на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™