Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Канела с хром и цинк 180 капсули | Sanct Bernhard

Канела с хром и цинк 180 капсули | Sanct Bernhard
Канела с хром и цинк 180 капсули | Sanct Bernhard
Канела с хром и цинк 180 капсули | Sanct Bernhard
59.90 лв.
Код на продукта : Cinnamon with Chrome and Zinc 180 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.33 лв.

 
Бърза поръчка
Канела с хром и цинк 180 капсули | Sanct Bernhard

Канела с хром и цинк 180 капсули | Sanct Bernhard

 • Канела - една от най-старите подправки в света, изключително ценна
 • Добавка, съдържаща микроелементите хром и цинк, важни за диабетиците
 • Хромът помага да се поддържат нормални нива на кръвна захар
 • Цинкът допринася за нормалния метаболизъм на въглехидратите и за поддържане на нормално зрение
 • Капсулите с канела, хром и цинк на изгодна цена подпомагат регулирането на храносмилателния процес, клетъчното хранене
 • Подпомагат кръвоснабдяването на корените на косата
 • За здравето на зъбите
 • Всяка капсула съдържа 200 mg екстракт от канела в съотношение 10:1, което съответства на 2 000 мг сурова пикантна канела, и 3,5 мг цинк и 50 µg хром

Какво знаем за добавката Канела с хром и цинк?

Добавката Cinnamon with Chrome and Zinc 180 капсули на Sanct Bernhard съдържа в състава си една от най-старите билки в света. Кафявият ароматен прах, направен от кората на канеленото дърво, се счита за много ценен от хиляди години. Но за да бъде още по-добър, Sanct Bernhard включва в продукта си и микроелементите хром и цинк. Хромът се използва за поддържане на нормалното ниво на кръвната захар, а цинкът помага за поддържането на правилен въглехидратен метаболизъм и за поддържане на нормално, добро зрение. Хранителната добавка на топ цена Канела с хром и цинк на Sanct Bernhard е подходяща за диабетици.

Как действа Cinnamon with Chrome and Zinc 180 капсули на Sanct Bernhard?

Повечето от Вас познават канелата като готварска подправка и добавка и сигурно сте чували за утвърдената ѝ репутация за помощ при диабет. Това, което много хора не знаят обаче, е, че има 2 вида канела и едната е много по-добра за Вас от другата. По-надолу в текста ще разкажем повече подробности. Cinnamon with Chrome and Zinc на немския производител Sanct Bernhard е нова хранителна добавка на основата на канела с хром и цинк. Тя е специално разработена, за да помогне на всеки, който страда от хронични заболявания като диабет, преддиабет, поликистозен яйчников синдром и проблеми с кръвообращението.

 • Канелата е една от най-старите подправки в света и става все по-популярна като съставка в хранителните добавки.
 • Хромът е елемент, който спомага за поддържане на нормални нива на кръвна глюкоза и нормален макронутриентен метаболизъм.
 • Цинк – Формулата е обогатена с цинк, който допринася за нормалния въглехидратен метаболизъм и поддържането на нормалната кожа и коса.

Канелата има многобройни ползи за организма на човека, но основното ѝ действие е да регулира стойностите на кръвната захар. Канелата действа като антиоксидант и подобрява обмяната на веществата и кръвоснабдяването, като в същото време неутрализира свободните радикали. Хромът, от своя страна, е микроелементът, който улеснява усвояването на глюкозата /кръвната захар/, като подпомага пренасянето ѝ през клетъчните мембрани, където се превръща в енергия. Ако има недостиг на хром, често се стига до състояние на “нетърпимост към глюкозата”. Хромът също така подсилва действието на липопротеините с висока плътност /добрия холестерол/ и ускорява изхвърлянето на лошия холестерол, като по този начин балансира холестерола. Формулата умело комбинира двете съставки с тази на цинка, който помага на клетките за усвояването на глюкозата. И благодарение на комбинацията цинк-хром нивата на кръвната захар са стабилни, а клетките я усвояват успешно и гарантират нейното превръщане в енергия. Капсулите могат да бъдат приемани и профилактично, без наличието на изявен здравословен проблем. Регулативното им действие засяга храносмилателния процес и клетъчното хранене. Подобрява се кръвоснабдяването на корените на косата и се заздравяват зъбите.

Sanct Bernhard препоръчва добавката Cinnamon with Chrome and Zinc за подпомагане при: диабет II тип, забавен метаболизъм, повишено съдържание на мазнини в кръвта, повишен холестерол, натравяния. При простудни и грипни заболявания хранителната добавка на супер цена Канела с хром и цинк под формата на капсули действа като антисептик. Можете да приемате още, ако се храните нездравословно и имате напрегнато ежедневие. Също така би помогнала при липса на движение, борба с наднормено тегло и целулит и при симптоми на язва.

Ѕаnсt Веrnhаrd пpeпopъчвa "Kaнeлa c xpoм и цинĸ" пpи:

 • диaбeт ІІ тип;
 • зaбaвeн мeтaбoлизъм;
 • пoвишeнo cъдъpжaниe нa мaзнини в ĸpъвтa;
 • пoвишeн xoлecтepoл;
 • нaтpaвяния;
 • нeздpaвocлoвнo xpaнeнe;
 • натоварено ежедневие и cтpecoв нaчин нa живoт;
 • липca нa движeниe;
 • бopбa c нaднopмeнo тeглo;
 • целулит;
 • язва;
 • пpocтyдни и гpипни зaбoлявaния - aнтиceптиĸ.

За ползите от канелата

Канелата е изключително вкусна подправка, а напоследък и не само това. Тя е високо оценена заради своите лечебни свойства и за тях се знае от хиляди години. Сега съвременната наука потвърждава това, което хората знаят от векове.

Канелата е подправка, която се приготвя от вътрешната кора на дървета, научно известна е като Cinnamomum. Тя е била използвана като съставка през цялата история, датираща от Древен Египет. Била е много рядка и ценна и е била поднасяна като подарък за кралете. В наши дни канелата е евтина, предлага се във всеки супермаркет и се намира като съставка в различни храни и рецепти.

Има два основни вида канела:

 • Цейлонова канела: Известна още като "истинска" канела.
 • Касия канела: По-често срещаното разнообразие днес и това, което хората обикновено наричат ​​„канела“.

Канелата се прави чрез разрязване на стъблата на канелените дървета. След това вътрешната кора се извлича и дървесните части се отстранява. Когато изсъхне, образува ивици, които се навиват на рула, наречени канелени пръчици. Тези пръчици могат да бъдат смлени, за да образуват канела на прах. Различната миризма и аромат на канела се дължат на мазната част, която е много богата на съединението цинамалдехид. Учените смятат, че това съединение е отговорно за повечето мощни ефекти на канелата върху здравето и метаболизма.

Канелата е заредена с мощни антиоксиданти, като полифеноли, а те защитават тялото Ви от окислителни увреждания, причинени от свободните радикали.

В едно проучване, което сравнило антиоксидантната активност на 26 подправки, канелата е станала безспорен победител и дори изпреварила „суперхрани“ като чесън и риган. Всъщност тя е толкова мощна, че може да се използва като натурален хранителен консервант.

 • Канелата има противовъзпалителни свойства - Тя помага на тялото Ви да се бори с инфекции и да възстанови увреждането на тъканите. Въпреки това възпалението може да се превърне в проблем, когато е хронично.
 • Канелата може да намали риска от сърдечни заболявания, а те са най-честата причина за преждевременна смърт в света.
 • При хора с диабет тип 2 е показано, че 1 грам или около половин чаена лъжичка канела на ден има благоприятно влияние върху кръвните маркери. Тя намалява нивата на общия холестерол, "лошия" LDL холестерол и триглицеридите, докато "добрият" HDL холестерол остава стабилен.
 • Канелата може да подобри чувствителността към хормоналния инсулин - Инсулинът е един от основните хормони, които регулират метаболизма и използването на енергия. Също така е от съществено значение за транспортирането на кръвната захар от кръвния поток до клетките Ви.
 • Канелата понижава нивата на захар в кръвта и има мощен антидиабетичен ефект - освен благоприятното въздействие върху инсулиновата резистентност, канелата може да понижи кръвната захар чрез няколко други механизма. Първо, показано е, че канелата намалява количеството глюкоза, която влиза в кръвта Ви след хранене. Това прави чрез намеса в множество храносмилателни ензими, което забавя разграждането на въглехидратите в храносмилателния Ви тракт. Второ, съединенията в канела могат да действат върху клетките, като имитират инсулина.
 • Канелата помага в борбата с бактериалните и гъбични инфекции - Цинамалдехидът, един от основните активни компоненти на канелата, може да помогне в борбата с различни видове инфекции. Доказано е, че канеленото масло ефективно елиминира инфекции на дихателните пътища, причинени от гъбички. То може също да инхибира растежа на някои бактерии, включително листерия и салмонела.
 • Антимикробните ефекти на канелата също могат да помогнат за предотвратяване на разрушаване на зъбите и намаляване на лошия дъх. Цинамалдехидът има противогъбични и антибактериални свойства, които могат да намалят инфекциите и да помогнат в борбата с кариеса и лошия дъх.

Препоръчителен прием: Приемайте 1-2 капсули дневно с достатъчно течност. Капсулите трябва да се поглъщат цели.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 180

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност % %ПДД
воден екстракт от канела 10:1 200 мг **
Хром  50 µg 250
Цинк 3,5 мг 70

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: екстракт от канела (37%), пълнител калциев карбонат, желатин, пълнител царевично нишесте, цинков глюконат, пълнител малтодекстрин, освобождаващ агент магнезиев стеарат, хром (III) хлорид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Капсулите с канела НЕ се препоръчват на деца и юноши под 17-годишна възраст.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™