Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Chelohart Heart Peptide 20 капсули

Chelohart Heart Peptide 20 капсули
Chelohart Heart Peptide 20 капсули
125.00 лв.
Код на продукта : Chelohart Heart Peptide
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Chelohart Heart Peptide 20 капсули

Chelohart Heart Peptide 20 капсули

Chelohart Heart Peptide е хранителна добавка с естествени пептиди на сърдечния мускул, използвани за защита здравето на сърцето и сърдечно-съдовата система. Нормализира функцията на сърцето, като намалява неговия пептиден дефицит и възстановява протеиновия синтез вътре в клетките и е на добра цена.

Сърцето е един от най-важните органи в цялото човешко тяло. То поема кръвта, която доставя хранителни вещества в клетките. Кръвта също така премахва въглеродния диоксид и отпадъчните продукти, за да поддържа тялото здраво. Тъй като сърдечните заболявания са водеща причина за смъртта както при мъжете, така и при жените, е много важно да се гарантира правилното функциониране на сърцето.

Chelohart (Челохарт Пептид) - Пептиди за сърдечната система също така поддържа здравето на сърцето по време на спортни дейности. Chelohart пептиди се препоръчва на възрастни и стари хора да поддържат функционалната активност на сърдечно-съдовата система.

Какви са предимствата на Chelohart Heart Peptide?

  • Помага за поддържане на сърцето здраво и силно, дори и в напреднала възраст
  • Подходяща и безопасна добавка за мъже и жени
  • Изпълнява същата роля като пептидните биорегулатори, които се развиват естествено в организма
  • Няма нежелани странични ефекти
  • Има страхотна цена

Пептидните биорегулатори, са генни превключватели, които могат да заменят стволовите клетки!

Изследователският екип на професор Владимир Хавинсън е извършил проучване на къси пептиди с определена структура, което е позволило не само да се проучи механизма на тяхното действие, но и да се създаде нов клас пептидни биорегулатори, наречени цитогени. Техните изследвания откриват забележителна връзка между пептидите с къса верига и ДНК.

Извършените изследвания установяват, че всеки орган, жлеза, тъкан, използва много специфичен пептид с къса верига, който действа като „пряк път”, за да се инициира протеиновият синтез. Тези пептиди могат да се открият в храната и за разлика от протеините, те могат да влязат в кръвта през стомаха. Руската изследователска група показва, че всеки от концентрираните пептидни биорегулатори, изследвани досега, взаимодейства с определени вериги на ДНК - ефективно и много специфично активирайки клетъчно-ремонтни и регенеративни процеси.

Професор Хавинсън и неговият екип от Института по биоенергология в Санкт Петербург успяват да разберат, че всеки орган / жлеза има биологичен резерв от пептиди. По-конкретно те установяват, че при здрави индивиди нивото на пептидните биорегулатори във всеки от техните органи е точно 42%.

В резултат от въздействието на множество негативни фактори по време на целия живот този процент започва да намалява, което е признак на стареенето. Органите и тъканите, които частично са лишени от поддържащото действие на пептидите, отделяни от организма, започват да нарушават своята функция и да стареят. Изследователският колектив си поставя за задача да намери начин за възстановяване нивата на пептидните биорегулатори, изчерпани в процеса на стареене, като по този начин да се възстановят собствените естествени механизми на тялото за поддържане и възстановяване на тъкани, жлези и органи на ниво молекулярна ДНК.

След дългогодишни изследвания руският изследователски екип изобрети и впоследствие патентова високоефективна технология. Тази технология е за изолиране на пептидни фракции с ниско молекулно тегло от органи и тъкани на животни. Тя е позволила да се създаде нов клас геропротективни (спират стареенето) препарати - пептидни биорегулатори.

Тези вещества са изолирани от различни тъкани и се наричат ​​пептидни биорегулатори. Те са били изпробвани от над 15 милиона души. Пептидите са безопасни, не се съобщава за странични ефекти или алергии в продължение на повече от 3 десетилетия на употреба.

Защо пептидните биорегулатори са описани като бъдещето на медицината?

Възможността да се насочи процесът на стареене на тялото е бъдещето на медицината и е установено, че пептидните биорегулатори предотвратяват появата на аномалии в клетъчното делене. Късите пептиди са способни да взаимодействат с ДНК участъци и по този начин да повлияят на състоянието на генома, и следователно синтеза на някои протеини, включително тези, които контролират физиологичните функции на организма. Експерименти потвърждават, че в основата на стареенето и болестите, включително ракът, стоят нарушения в регулирането на протеиновия синтез.

Проучването на къси пептиди с определена структура позволи на изследователския екип на Хавинсън не само да установи механизма на тяхното действие, но и да създаде нов клас пептидни биорегулатори, наречени цитогени.

Пептидите са аминокиселинни вериги, които са ендогенно продуцирани в клетките на здравите тъкани. Те играят регулаторна роля на молекулярно и клетъчно ниво, което влияе на цялостното биохимично и физиологично функциониране на конкретния орган, в който те са активни (оттук и обозначението „пептиден биорегулатор”). Всеки специфичен пептид взаимодейства със специфични участъци от ДНК, като прехвърля информацията, кодирана в неговата аминокиселинна последователност, за да регулира определени гени в дадена тъкан. Активирането на тези гени (т.е. генната експресия) стимулира протеиновия синтез.

Изучаването на генетичните механизми на стареене е в челните редици на молекулярната медицина днес. Има определени гени, които регулират механизмите на индивидуално развитие и появата на заболявания. Проектирането на ефективни биорегулатори, представлява жизненоважен въпрос в съвременната биогеронтология. Te биха допринесли за значително удължаване периода на висока активност и жизненост. Също така ще поддържат основните физиологични функции. 

Пептидните биорегулатори са бъдещето на медицината. В момента те стоят в челните редици на методите за противоалергично лечение. Могат да бъдат обобщени по следния начин:

1. Биологично активните, тъканно-специфични пептиди коригират свързаните с възрастта генетични нарушения, които иначе биха довели до типичния дегенеративен процес на стареене: атрофия на органите, загуба на функцията им, развитие на болести и съкратен жизнен цикъл.

2. Регулирайки определени гени в тъканите, пептидите имат способността да възобновят процес спрян от възрастта, а именно протеинов синтез. Той води до клетъчно-ремонтни и регенеративни процеси на увредени тъкани и органи, както и възстановяване на основните им функции.

3. Когато се използват в комбинация техните подмладяващи ефекти са не само за органите, но и за цялата система. Това води до значително увеличаване на продължителността на живот и намаляване на смъртността при хората. Освен това води до намаляване честотата на заболяване, подобрени физиологични функции и физическо представяне. Всичко това означава засилен биологичен резерв.

4. Чрез пептидното регулиране на стареенето хората имат възможността да добавят две или три (или повече) десетилетия към живота си. Същевременно остават активни, функционални, жизнерадостни и здрави.

Какъв е принципът на работа на пептидния биорегулатор Chelohart?

Пептидният биорегулатор Chelohart Heart Peptide (Челохарт Пептид) е уникална хранителна добавка на изгодна цена, подпомагаща сърдечна недостатъчност при пациенти с коронарна болест. Тя подобрява метаболизма на миокарда и е ефективно средство за предотвратяване на сърдечни заболявания.

Chelohart Пептиди за сърдечната система включва естествените пептиди извлечени от сърдечния мускул на млади животни. Тези пептиди взаимодействат директно с протеините свързани със сърцето, за да подпомогнат поддържането на функцията на сърдечно-съдовата система. Chelohart стимулира протеиновия синтез чрез взаимодействие директно с ДНК нишки. Приемът на Chelohart (Челохарт Пептид) има благотворно въздействие върху миокардните клетки чрез регулиране на метаболизма в кардиомиоцитите.

Кога се препоръчва Chelohart Heart Peptide?

Chelohart пептиди се препоръчва за всеки над 40 години, особено хора със сърдечни заболявания като миокардна хипертрофия, миокардит, миокардиодистрофия, коронарна артериална болест, първична хипертония и сърдечна недостатъчност. Препоръчва се също и при повишени физически натоварвания и непълноценно хранене.

Челохарт Пептид може лесно да се комбинира с други добавки или лекарства и трябва да се използва в допълнение към конвенционалните медицински процедури.

Препоръчителен прием: за лица над 18 години - приемайте по 1-2 капсули един до два пъти дневно, по време на хранене.

Продължителност на употреба: 1 месец.

Състав:

Chelohart се произвежда на капсули, всяка по 0,2 g. Една опаковка съдържа 20 капсули.

Дневната доза съдържа: (2 капсули), 20 mg пептиден комплекс А-14

Съдържание за 1 капсула: пептиден комплекс А-14 (сърдечни пептиди); микрокристална целулоза (Е460, течност);

желатин (капсулиращо средство);

лактоза (ексципиент-овлажнител);

калциев стеарат (Е470, емулгатор)

Област на приложение: допълнителен източник на пептиди.

Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене.

Важно: Консултирайте се с вашия лекар преди употреба. Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява на сухо, тъмно място при температури от + 2 ° C до + 25 ° C. Да се консумира преди края на срока на годност.

Продуктът не е лекарство!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™