Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Диасан Макс 60 капсули | Doctor Nature 30075
Диасан Макс 60 капсули | Doctor Nature 30075
19.90 лв.
Код на продукта : Диасан Макс 60 Капсули
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.33 лв.

 
Бърза поръчка
Диасан Макс 60 капсули | Doctor Nature 30075

Диасан Макс 60 капсули | Doctor Nature

 • Нормализира нивата на глюкоза
 • Намалява апетита към изкушаващите десерти
 • Помага за намаляване на телесното тегло
 • Подкрепя здравословния метаболизъм
 • Стимулира секрецията на инсулин
 • Понижава нивото на холестерола
 • Поддръжка на кръвоносната система
 • Антиоксидантен потенциал
 • Защита на нервната система
 • Превенция на диабета и метаболитните заболявания
 • Диасан Макс 60 капсули е на отлична цена от Doctor Nature

Какво знаем за Диасан Макс при Висока Кръвна Захар?

Като хранителна добавка Диасан Макс 60 капсули на супер изгодна цена от Doctor Nature има терапевтично и профилактично действие върху човешкия организъм. Благодарение на добре балансирания си състав от билкови екстракти и минерали тя подпомага регулирането на кръвната захар, контрола на липидните нарушения и поддържа въглехидратната обмяна в организма.

Поддържането на стабилно ниво на кръвната захар е жизненоважно за здравето и благополучието. То влияе на сърдечно-съдовата система, настроението, имунната система, мозъка, риска от ракови заболявания, теглото и, разбира се, на вероятността за развитие на диабет.

Днес голяма част от хората не успяват да водят здравословен начин на живот, подложени са на много стрес, имат слаба физическа активност и диетата им обикновено съдържа нездравословни храни. Всичко това може да предизвика дисбаланс в нивата на кръвната захар и повишаване на липидите в кръвта.

За справяне с тези нарушения в работата на организма се изисква комплексен подход, включващ промяна в начина на живот, за да не се появят сериозни заболявания. Много важно е да не претоварваме допълнително своето тяло с излишни захари, които се съдържат в готовите храни, примамливите десерти и газираните напитки. Освен това е добре да се осигурят някои хранителни вещества на тялото, които ще му помогнат да възвърне здравословното си функциониране.

Диасан Макс 60 капсули е източник на екстракти, оказващи положителен ефект върху хомеостазата на кръвната захар, като цейлонска канела, гимнема и горчив пъпеш. Но за да е още по-добър ефектът от продукта, в него са включени и микроелементите хром и цинк, които помагат за поддържането на нормалното ниво на кръвната захар и правилен въглехидратен метаболизъм. Препоръчителна е употребата на продукта за хора, страдащи от диабет или в състояние на преддиабет, а също и за всички останали.

Как действа Диасан Макс при Висока Кръвна Захар на капсули?

Когато стойностите на кръвната захар се поддържат близки до нормалните, рискът от усложнения намалява значително. Мощната билкова формула на Диасан Макс при Висока Кръвна Захар с топ цена е разработена в подкрепа на контрола на кръвната захар. Екстрактите от билки в продукта помагат за правилното усвояване на въглехидратите и балансирането на кръвната захар.

Пероралното приложение на екстракта от цейлонска канела чрез Диасан Макс 60 капсули има висок фармакологичен ефект върху нивата на кръвната захар. Ароматният прах се получава от кората на канеленото дърво и от хиляди години се счита за много ценна и известна подправка. Тя проявява редица целебни свойства, поради което се използва все по-често като ефективно средство при проблеми с храносмилателната система и метаболитните заболявания. Подобрява управлението на въглехидратите, липидния профил и предпазва нервната система от свободни радикали.

Кората на канеленото дърво съдържа много биологично активни компоненти, сред които най-важните са: флавоноиди, терпеноиди, гликозиди, проантоцианидини и вещество, типично за канелата, цинамалдехид. Именно те придават на канелата противовъзпалителни, антидиабетни, антимикробни и антиоксидантни свойства. Цейлонската канела като съставка на Диасан Макс при Висока Кръвна Захар регулира управлението на глюкозата. Биологично активните вещества в канелата, притежават силни свойства, които поддържат способността на организма да поддържа нормална концентрация на глюкоза в кръвта.

Най-вероятната причина за това е подобреното проникването на молекулите глюкоза в клетките на организма и повишаване активността на гликоген синтазата, това е ензимът, отговорен за синтеза на гликоген (съхранение на глюкоза). Проучванията in vitro показват способността на съединенията, присъстващи в канелата, да инхибират активността на PTP-1 (ензимът, инактивиращ инсулиновите рецептори). Благодарение на този механизъм е възможно да се подобри глюкозният метаболизъм.

Заедно с това има много научни доклади, които описват положителния ефект на съединенията, присъстващи в канелата, върху подобряването на липидния профил на кръвта. Учените предполагат, че те позволяват да се поддържа нормалната концентрация на триглицериди и холестерол в организма. Тези ефекти могат да допринесат за намаляване на риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания като атеросклероза или сърдечна недостатъчност.

Гимнема е билка, известна с широкия си спектър от доказани терапевтични ползи при високи нива на кръвната захар и диабет, както и с една друга голяма хранителна полза – намаляване глада за сладко. Диасан Макс 60 капсули съдържа тази билка, която поддържа правилната работа на панкреаса, подобрява глюкозния метаболизъм и намалява апетита към изкушаващите десерти. Препоръчва се за регулиране високите нива на захар в кръвта и засилване на инсулиновия отговор. Може да се използва и за намаляване на телесната маса. Има способността да блокира усещането за сладък вкус във вкусовите рецептори, благодарение на което улеснява отказването от сладки храни и подпомага борбата с пагубното пристрастяване към тях. Билката също допринася за подобряване на липидните параметри.

Богатият химичен състав на гимнема включва тритерпенови гликозиди, алкалоиди и сапонини. Най-важният фармакологично активен компонент е уникалната гимнемова киселина, която намалява потребността от сладки храни. Голяма роля играят и останалите киселини в състава ѝ като мравчена киселина, винена киселина, маслена киселина, а също така и хром и инозитол.

Екстрактът от гимнема от състава на Диасан Макс при Висока Кръвна Захар с невероятна цена е с доказан хипогликемичен ефект. Той забавя секрецията на захар в кръвта и улеснява използването на глюкозата като източник на енергия в организма. Механизмът на неговата активност се основава на активирането на гликолитичните ензими и стимулирането на активността на ензимите от групата на фосфорилазите.

Най-голямото предимство на растението е фактът, че то понижава нивото на глюкоза в кръвта само когато е твърде високо. При здрави хора с правилно ниво на кръвната захар, след прием на екстракт от гимнема, не настъпват неблагоприятни промени. Освен това растението предпазва от внезапни скокове на кръвната захар след консумация на голямо количество въглехидрати.

Гимнема подпомага регенерацията на всички алфа- и бета-клетки на панкреаса. Засилва активността на бета-клетките, като ги стимулира да увеличат производството на инсулин. Важно е също, че растението съдържа много хром. Този минерал е компонентът на глюкозо-толерантния фактор (GFT) – вещество, регулиращо активността на центъра на глада и засищането и контролиращо инсулиновата активност. Важно друго действие на екстракта от гимнема е, че понижава нивото на триглицеридите и холестерола – както общия холестерол, така и неефективната протеинова фракция с ниска плътност (LDL).

Във формулата на Диасан Макс 60 капсули е включен и екстракт от горчив пъпеш, сочен за най-горчивият от всички съществуващи плодове на земята. Горчивият пъпеш расте в Азия и Африка и от векове се използва от коренното население и в традиционната китайска медицина за лечение на заболявания на храносмилателния тракт, като напр. запек или лошо храносмилане. Плодът на горчивия пъпеш е богат на калций, калий, желязо, мед и фосфор, а също и на множество активни вещества като тритерпени, стероидни гликозиди и фитостероли.

Благодарение на свойствата си да нормализира параметрите на глюкозата в кръвта горчивият пъпеш се препоръчва предимно на диабетици, хора, страдащи от инсулинова резистентност и с метаболитни заболявания, както и на спортисти. Изследванията доказват, че активните вещества от състава му демонстрират положително влияние върху нормализирането на концентрацията на глюкоза, инсулин и гликиран хемоглобин (HbA1c) в кръвта. Всичко това благодарение на активирането на ензим вътре в клетките, наречен AMP-активирана протеин киназа (AMPK), който е отговорен за важните процеси на транспортирането на глюкозата и превръщането ѝ в енергия, от която се нуждае целият организъм.

Екстрактът от горчив пъпеш помага за стабилизиране на глюкозния баланс чрез повишаване на чувствителността на тъканите към хормона, контролиращ метаболизма на захарта в кръвта – инсулин. Увеличаването на количеството бета-клетки на панкреаса подобрява степента на усвояване на глюкозата от кръвта и нейното оползотворяване, което се оказва полезно за хора, страдащи от инсулинова резистентност, диабет тип 2 или поликистозен яйчников синдром.

Учените твърдят, че горчивият пъпеш е богат на полипептид-P, наречен растителен инсулин. Поради това той има свойства, подобни на инсулина, в резултат на което може да се превърне в перфектен и естествен заместител на инсулина, осигурен отвън в случай на диабет тип I (инсулин-зависим диабет).

Горчивият пъпеш успешно се използва за намаляване на риска от развитие на метаболитни заболявания. Оказва положително влияние върху липидния профил – понижава нивото на триглицеридите и липопротеините с ниска плътност vLDL, високото ниво на които допринася за развитието на заболявания на сърдечно-съдовата система, напр. инфаркт или атеросклероза. Редовната добавка с екстракт от горчив пъпеш също така води до укрепване на имунитета към инфекции.

Мощното действие на билките от формулата на Диасан Макс при Висока Кръвна Захар със супер изгодна цена много добре се комбинира с ефекта от включените микроелементи хром и цинк. Хромът е отговорен за поддържане на правилните количества глюкоза в кръвта (особено при хора със затлъстяване и тези с инсулинова резистентност) и за правилния метаболизъм на мазнините. Намалява нивата на инсулин и глюкоза в кръвта, защото влияе положително върху чувствителността на инсулиновите рецептори. Като компонент на глюкозно-толерансния фактор (GTF) спомага за пренасянето на глюкозата през клетъчните мембрани, където да се превърне в енергия. Хромът има силно влияние върху регулирането на холестерола в кръвта, повишава нивата на „добрия холестерол” HDL и намалява серумните нива на LDL холестерола. Той също така понижава нивата на триглицеридите.

Цинкът помага за здравословното функциониране на имунната система, а също така допринася за нормалното зрение и метаболизъм на въглехидрати и мастните киселини. Сред хората с недостиг на цинк и тези, които страдат от диабет или нарушена чувствителност на тъканите към инсулин, компенсацията на нивата на цинк може да помогне за нормализиране метаболизма на глюкоза и за подобряване на чувствителността към инсулин. Комбинацията му с хром в Диасан Макс при Висока Кръвна Захар гарантира усвояването и превръщането на глюкозата в енергия и допринася за стабилните нива на кръвната захар.

В обобщение, Диасан Макс 60 капсули на изключителна цена от Doctor Nature е хранителна добавка с богат набор от полезни свойства. Може успешно да се използва за профилактика на диабет, метаболитни заболявания и предотвратяване болести на сърдечно-съдовата система. Подобрява метаболизма на глюкоза, подпомага процеса на липолиза, намалява нивата на холестерол и триглицериди, а инхибирането на желанието за сладки храни естествено ограничава консумацията им и насърчава загубата на тегло.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула сутрин.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Екстракт от цейлонска канела 233 мг **
Гимнема 21 мг **
Горчив пъпеш 55 мг **
Хром 91 мкг **
Цинк 5 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™