Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Cordyceps 60 капсули | Dr. Biomaster g0015
Cordyceps 60 капсули | Dr. Biomaster g0015
64.00 лв.
Код на продукта : Cordyceps 60 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3.2 лв.


 
Бърза поръчка
Cordyceps 60 капсули | Dr. Biomaster g0015

Cordyceps 60 веган капсули | Dr. Biomaster

 • Усилва имунитета
 • Потиска размножаването на бактерии, възпаления, тумори
 • Помага за регенерация на тъканите
 • Увеличава отвора на кръвоносните съдове
 • Подобрява кръвоснабдяването на сърцето и белите дробове
 • Нормализира работата на вътрешните органи
 • Намалява мазнините в кръвта
 • Извежда отровите и шлаките от тъканите
 • Нормализира броя на тромбоцитите в кръвта
 • Усилва производството на сперма
 • Кордицепс (Cordyceps) на капсули е на изгодна цена от Dr. Biomaster
 • Регулира съотношението на минералните соли в организма
 • Спира стареещите процеси и подмладява

Какво знаем за Cordyceps?

Кордицепс е гъба, която се цени много високо в Китай заради тонизиращите и лечебните си свойства. В китайската медицина тази гъба се използва в продължение на няколко столетия. Лечебните и свойства са потвърдени с няколко клинични изследвания върху повече от 2000 човека.

Съвсем наскоро на светло излезе подробен обзор на англоезичната и китайската научна литература, посветен на изучаването на физиологичните ефекти на Кордицепс. В Древен Китай гъбата се е използвала за бързо възстановяване на силите. Тези свойства били потвърдени в експерименти с мишки, които получавали екстракт от гъбата. При това запасите от енергия в клетките на животните значително се увеличавали без никакви отрицателни и странични ефекти.

Cordyceps 60 капсули от Dr. Biomaster на добра цена е мощен антиоксидант, адаптоген и имуномодулатор. Има много широк спектър на действие върху организма. „Изравнява“ енергийното поле на човека и пречиства тъканите от шлаки. Може да се използва за профилактика на различни патологии и в комплексна терапия.

Как действа Кордицепс на капсули?

Cordyceps 60 вегетариански капсули повишава устойчивостта на чернодробните и бъбречните тъкани към увреждане. При това продуктът не е токсичен и може да се използва продължително време. Единственият страничен ефект от приема на екстракт от гъбата Кордицепс е увеличаване количеството на спермата, но това едва ли може да се счита за нежелана реакция, особено в случай на разстройства на половите функции.

Въздействието на Cordyceps Complex върху имунната система

При въздействието на продукта левкоцитите увеличават производството на различни цитокини – сигнални молекули, които контролират имунния отговор. Освен това, добавката значително увеличава синтеза на гама-интерферона – фактор за некрозата на туморите, и интерлевкина. Кордицепс капсули освен че повишава образуването на интерлевкин, увеличава и степента на неговото въздействие върху имунните клетки. Всички тези цитокини помагат да се повиши противовирусната и противораковата активност на имунната система, а също и общата имунна реактивност на организма.

Също така, този продукт значително увеличава количеството на Т-хелперите и съотношението между тях и Т-супресорите. Стимулира и активността на НК-клетките, като това е от особено значение за хора, болни от левкемия.

Противораковата активност на Кордицепс

Раковите клетки използват много начини, за да ср „прокарат“ през имунната защита. Така че, те могат да се избавят от повърхностните антигени и да възпрепятства миграцията на макрофагите и захващането им за злокачествените клетки. Противораковата активност на продукта се реализира не само заради прякото токсично въздействие върху увредените клетки, но и заради имуномодулиращото въздействие на добавката. При въздействието на Cordyceps от 60 капсули в раковите клетки се увеличава броя на повърхностните агенти, което прави злокачествените клетки по „разпознаваеми“ за имунната система. Освен това, приемът на продукта води до значително увеличаване на фагоцитозната активност на макрофагите, в резултат на което не само се намаляват размерите на туморите, но и се увеличава показателя на оцеляване на страдащите от тази патология.

По правило туморните клетки са незрели. Докато съзряват, те могат да придобият свойствата на нормалните клетки, а злокачествените им свойства да станат се по-малко изразени. В този контекст е интересно да се отбележи, че при използването на Кордицепс 60 капсули от Dr. Biomaster може да превърне туморните клетки в зрели моноцити и макрофаги. Освен това, добавката забавя процеса на образуване на колонии на раковите клетки, а също така способства и запазване активността на NK-клетките, независимо дали едновременно с това се провежда лечение с имуносупресивни препарати. Така че, тази хранителна добавка е ефективен помощник в борбата с онкологичните болести.

Cordyceps на капсули предотвратява негативното въздействие на приеманите по време на раковото лечение имунодепресанти, които потискат активността на Т-клетките. Tова е още едно доказателство, че тази гъба може да се използва и при болни с имунодефицит или при провеждане на имуносупресивна терапия. Тъй като добавката притежава имуномодулиращи свойства, използването и възпрепятства също и патологичната активация на имунната система.

Cordyceps – противобактериален и противовирусен продукт

Използването на този продукт увеличава продукцията на антитела в организма, а освен това подобрява функционалното състояние на черния дроб и влияе положително върху имунните показатели на хората с хроничен вирусен хепатит В.

Кордицепс понижава лекарствената токсичност

Ятрогенните заболявания са патологични състояния, които се развиват в резултат на медикаментозно лечение или други терапевтични мероприятия. Една от най-честите прояви на лекарствена токсичност е увреждането на бъбреците и черния дроб. Cordyceps 60 capsules на уникална цена намалява токсичното въздействие върху органите, а освен това защитното му действие се проявява дори при възрастни болни хора.

Установено е, че Кордицепс усилва обновяването на увредените клетки на бъбречните канали. Точно това е един от механизмите на защитното действие на добавката при токсично увреждане на бъбреците. Освен това, приемът на Cordyceps Complex капсули понижава нивата на азота на уреята в кръвта, които се повишават при такива проблеми. В резултат на това се повишава нивото на глутамина, който е необходим за жизнената дейност на имунните клетки.

Cordyceps 60 капсули притежава от една страна имуномодулиращи, а от друга – имуносупресивни действия, тоест, това е един типичен имуномодулатор. Той е напълно безопасен продукт и може да се използва колкото време е необходимо, без никакви рискове.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1-3 капсули 2-3 пъти дневно с вода.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (3 капсули) Стойност %ПДД

98% екстракт от кордицепс с 30% полизахариди

900 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: до 2% магнезиев стеарат.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Продуктът Cordyceps Complex 90 капсули от Fungiology вече не се предлага. Възползвайте се от ползите и добрата цена на Гъба Кордицепс от Dr. Biomaster!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™