Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Big Shot - BCAA 8:1:1 200 таблетки | Prozis Sport

Big Shot - BCAA 8:1:1 200 таблетки | Prozis Sport
Big Shot - BCAA 8:1:1 200 таблетки | Prozis Sport
Big Shot - BCAA 8:1:1 200 таблетки | Prozis Sport
48.49 лв
Код на продукта : Big Shot - BCAA 8:1:1 200 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

Цена на доза: 1.47 лв.


Продуктът не е наличен

КатегорииBig Shot - BCAA 8:1:1 200 таблетки | Prozis Sport

  • Ускорява процесите на регенерация и възстановяване
  • Увеличава скоростта на синтеза на мускулни протеини
  • Ограничава катаболизма на мускулната тъкан
  • Влияе на подобряването на спортните резултати
  • Намалява мускулната болезненост след тренировка
  • Показва доказани анаболни свойства
  • Big Shot - BCAA 8:1:1 200 таблетки е на топ цена от Prozis Sport

Какво знаем за Big Shot - BCAA 8:1:1?

За да получите най-добрите резултати от тренировките и да повишите физическата си активност, е необходимо да приемате аминокиселини. Една малка група от три аминокиселини – левцин, изолевцин и валин имат характерна структура, наподобяваща странично разположени „клончета”, заради които е и въведен терминът „разклонена верига” или BCAA. Те не могат да бъдат синтезирани от човешкия организъм и се доставят само чрез храна или специални добавки. Техните функции в организма са структурни и регулаторни. Освен това отговарят и за образуването на други аминокиселини като глутамин и аланин или за регулацията на лептин.

BCAA са от решаващо значение за физически активните хора. Те могат да бъдат използвани от всеки активно спортуващ човек, независимо от неговото ниво на напредък и избор на спортна дисциплина. Изследванията показват, че имат положителен ефект върху параметрите сила и издръжливост, могат да представляват алтернативен източник на енергия и са в състояние да премахнат умората при продължителни физически усилия. Освен това те насърчават растежа на мускулната маса и повишават ефективността на процесите на регенерация. Ролята на BCAA за човешкото здраве е огромна. Като есенциални аминокиселини те са необходими за правилното функциониране на химичните процеси в организма. А за спортистите те носят и огромния плюс – помощ за постигане на желаната фигура.

Ако подлагате на интензивни и изтощителни тренировъчни сесии, търсейки солидни резултати, Ви предлагаме един много силен продукт – Big Shot - BCAA 8:1:1 200 таблетки на невероятна цена от Prozis Sport. Той ще е идеалното допълнение за Вас с мощното си действие заради подобреното съотношение на верижно разклонените аминокиселини.

Как действа Big Shot - BCAA 8:1:1 на таблетки?

Big Shot - BCAA 8:1:1 200 Tаблетки с топ цена е хранителна добавка, съдържаща верижно разклонени аминокиселини в специфично съотношение 8:1:1, в което доминира най-анаболната аминокиселина левцин. Приемът на продукта ускорява процеса на възстановяване след тренировка и дава възможност за по-ефективно изграждане на мускулната маса. За още по-добри показатели продуктът е обогатен с ключови витамини от група В.

Спортистите непрекъснато търсят по-добри начини за подобряване на своята ефективност, а добавката с аминокиселини с разклонена верига носи потенциални ползи по този въпрос. Въз основа на много проучвания е установено, че приемането на BCAA може да доведе до повишаване скоростта на синтез на мускулния протеин и намаляване разграждането на телесните протеини, умората и мускулната болка след тренировка. Това ще Ви позволи да се възстановете по-бързо, за да оптимизирате спортните си резултати.

Big Shot - BCAA 8:1:1 200 Tablets включва 3 екзогенни аминокиселини: левцин, валин и изолевцин. Те се характеризират със специфична структура и различен метаболизъм, протичащ не в черния дроб, а в мускулната тъкан. В случай на енергиен дефицит, тялото ги използва за производството на глюкоза. Многобройни изследвания потвърждават, че увеличаването на BCAA в кръвта може да защити мускулния протеин от разпад.

Синтезът на мускулните влакна (MPS) се регулира от пътя на mTOR, който е основният механизъм, отговорен за растежа на мускулите. Неговата дисфункция причинява намаляване на MPS, възпрепятстващо растежа на мускулната тъкан. Изследвания, които анализират молекулярните механизми, регулиращи MPS в отговор на добавяне на BCAA и тренировки за издръжливост, дават доказателство, че консумацията на BCAA, за разлика от плацебо, повишава активността на mTOR киназата и по този начин допринася за повишен синтез на мускулни влакна. Big Shot - BCAA 8:1:1 200 Tablets има по-високо съотношение на левцин към другите два компонента, необходимо условие за активиране на „сигналния протеин” (mTOR), отговорен за клетъчния растеж и делене.

L-левцин, който е най-силната верижно разклонена аминокиселина, може значително да ускори биосинтезата на протеини. Това става чрез увеличаване на броя на калциевите йони, свързани в клетката чрез калмодулин (калций-свързващ протеин). Това е сигнал, активиращ mTOR комплекса, който има способността да засилва процесите на образуване на протеини, които са от решаващо значение за правилното функциониране и структура на мускулната система. Подобно на другите BCAA, левцин може също да предотврати мускулната атрофия, причинена от различни заболявания, и да инхибира катаболизма.

За да се развиват, спортистите трябва да се подчиняват на редовността и честотата на тренировките, а когато изпълняват интензивните упражнения, много често описват усещането за мускулна болка или умора след тяхното приключване. Това е естествена част от възстановяването, но може да бъде проблем за всички, които биха искали да ускорят темпото на адаптация. Много изследвания описват полезните ефекти на BCAA върху мускулната регенерация. Добавката на Big Shot - BCAA 8:1:1 200 Tаблетки със супер цена по време на тренировъчните упражнения може да ограничи мускулната болка след тренировка и да намали умората. Тя ще повиши Вашата жизненост след тренировката.

След интензивни физически усилия обикновено се чувстваме много изтощени. Това може частично да се намали, като се достави нужното количество въглехидрати преди тренировка – което ще предотврати драстичния спад на енергия след тренировка. Друг начин е да приемате Big Shot - BCAA 8:1:1 200 Tablets, тъй като аминокиселините с разклонена верига имат способността да понижават концентрацията на триптофан, който е субстрат за синтеза на серотонин, отговорен за умората след тренировка.

Представената добавка Big Shot - BCAA 8:1:1 200 таблетки съдържа и ключови витамини от група В. Тези съединения са необходими за правилното функциониране на организма, като по този начин обуславят функционирането на нервната и мускулната система и подпомагат енергийния метаболизъм. Хората, изложени на прекомерно физическо натоварване, обикновено се нуждаят от повече от тези съединения и рядко успяват напълно да покрият това търсене само с храна.

В обобщение, Big Shot - BCAA 8:1:1 200 таблетки на много изгодна цена от Prozis Sport осигурява доставката на съединения, които помагат за изграждането на качествена мускулна маса. Верижно разклонените аминокиселини, присъстващи в тази добавка, поддържат биосинтезата на протеин и насърчават мускулната регенерация след тренировка.

Препоръчителен прием: Приемайте по 6 таблетки на ден: 2 таблетки между храненията, 2 таблетки 30-45 минути преди тренировка и 2 таблетки веднага след тренировка.

Дозировка: 6 таблетки

Дози в опаковка: 33

Състав в 1 дневна доза (6 таблетки) Стойност %ПДД
L-левцин 2 400 мг **
L-изолевцин 300 мг **
L-валин 300 мг **
Рибофлавин 1,40 мг 100%
Витамин В6 1,40 мг 100%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: сгъстител (микрокристална целулоза), малтодекстрин, покритие (стабилизатори (хидроксипропил метил целулоза, поливинилпиролидон), оцветител (титанов диоксид)), сгъстител (окислено нишесте), стабилизатор (поливинилпиролидон), анти-слепващи агент (магнезиев стеарат, силициев диоксид).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се приема от деца, бременни и кърмещи жени! Не приемайте за по-дълъг период от време , преди да се консултирате със специалист! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™