Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Bach Flower Remedies Teenager 50 мл | Bioherba

Bach Flower Remedies Teenager 50 мл | Bioherba
Bach Flower Remedies Teenager 50 мл | Bioherba
11.24 лв
Код на продукта : Bach Flower Remedies Teenager 50 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Bach Flower Remedies Teenager 50 мл | Bioherba

Bach Flower Remedies Teenager 50 мл | Bioherba

  • За повече увереност при плахите подрастващи
  • Дава спокойствие при по-енергичните и самоуверените подрастващи
  • За по-лесно преминаване през тинейджърските години
  • Капките на Д-р Бах Подрастващи е на топ цена от Bioherba

Какво знаем за Капките на Капките на Д-р Бах Подрастващи?

Тийнейджърските години могат да бъдат трудни както за родителите, така и за децата. Комбинацията от хормонални промени, нови академични и социални предизвикателства, емоционална нестабилност и променяща се семейна динамика може да доведе до неприятни промени в общуването или поведението.

Тинейджърите изпитват проблеми в различни аспекти. Те могат да бъдат продиктувани от настъпилите промени в тялото им, сексуалната активност, употребата на вещества. И тук идва на помощ изцяло натуралният продукт Bach Flower Remedies Dependence 50 мл на невероятна цена от Bioherba, който ще помогне на подрастващите със справянето с различни проблеми, свързани с тяхната възраст, вярвания и убеждения.

Как действат Капките на Капките на Д-р Бах Подрастващи?

Младите хора, преминаващи през юношеските години, се нуждаят от повече внимание и съвети. Те търсят Вашата любов, подкрепа, насърчение, възпитание, приемане. Разликата с тийнейджърите е, че докато децата се нуждаят от родителите си да ги напътстват, подкрепят, взимат важните решения, тийнейджърите искат самостоятелност, но в никакъв случай защита. Тийнейджърите се нуждаят от вниманието Ви като на приятел, а не като на родител.

Често пъти обаче точно в тинейджърските години много от тях започват да изпитват затруднения - в комуникация, в справянето с различни проблеми, прекалени емоции, които не могат да бъдат овладяни. Капките на Д-р Бах Подрастващи на достъпна цена от Bioherba са в подкрепа на младите хора точно в тази възраст. Те даряват с увереност плахите или умереност в действията на по-енергичните сред тях.

Тийнейджърите могат да се противопоставят на Вашите опити да ги запазите в безопасност. Те жадуват да останат навън до късно, да обикалят наоколо с „лоша компания“, да сърфират из забранени сайтове в интернет. Те могат да Ви противодействат дори физически с изискванията, които се опитвате да наложите - отказват здравословна храна, предпочитат чипс и газирани напитки например. Хубавата дреха може да бъде отхвърлена с мотива, че приятелите им ще се смеят - те трябва да изглеждат модерно и безупречно. А скучните неща като стоматологични и здравни прегледи може да са нещо, за което не искат и да чуят.

Справянето с проблеми от подобно естество е наистина кошмарен процес. Той довежда до куп неприятности, конфликти и проблеми. Ако Вашето дете има подобно поведение, Капките на Д-р Бах Подрастващи са точно за него. Те ще го успокоят и ще го накарат да се замисли върху думите, повдението и емоциите си. Спрете да водите постоянна борба, а изберете тези вълшебни капки, които ще се превърнат във Вашия таен приятел. С тях комунакацията ще бъде много по-леса и ефективна.

Тийнейджърите имат нужда от Вашата любов, грижа, уважение и внимание. Те искат да бъдат забелязани от Вас. Твърде често тийнейджърите са настроени и се отделят в съседната стая сами, а Вие ги игнорирате. Игнорирането на лошото поведение и невъзможността да се изправите пред него е доста грешно поведение. Пренебрегването на човека (собственото Ви дете), който Ви дразни, не е решение. Това може да се превърне в модел на поведение, с което въпросният тинейджър ще е убеден, че Вие не се интересувате от него и той може да прави каквото е решил и сметнал за най-правилно. Не изпадайте в подобни ситуации, а потърсете помощ в Bach Flower Remedies Teenager.

Произведено в: България

Начин на употреба: разтворете 4 капки в чаша вода или 12 капки в бутилка с вода от 1 литър. Приемайте по 4 капки 4 пъти на ден перорално.

Дозировка: 4 капки

480 ккал/100 мл. Една капка от разтвора съдържа 0.0002 ккал

Състав: екстракти от растения 0,4 %: тинтява (Gentianella amarella), див овес (bromus ramosus), слабонога (Impatiens balsamina), джел (Ilex aquifolium), европейска лиственица (Larix decidua), мимулус (Mimulus guttatus), европейска лоза (Vitis vinifera) в 40% етанолен екстракт.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява на сухо и хладно място, защитено от преки слънчеви лъчи! Да се държи далеч от ел.уреди и такива излъчващи електромагнитни вълни - предполага се, че това отнема от силата на еликсира!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™