Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Bach Flower Remedies Fears 50 мл | Bioherba BH1525

Bach Flower Remedies Fears 50 мл | Bioherba BH1525
Bach Flower Remedies Fears 50 мл | Bioherba BH1525
13.49 лв.
Код на продукта : Bach Flower Remedies Fears 50 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Bach Flower Remedies Fears 50 мл | Bioherba BH1525

Bach Flower Remedies Fears 50 мл | Bioherba

  • Дава сила и увереност
  • За справяне с най-големите Ви страхове
  • Вдъхва вяра, че Вие можете!
  • Капките на Д-р Бах Страхове е на топ цена от Bioherba

Какво знаем заКапките на Д-р Бах Страхове?

Страхът е една от най-основните човешки емоции. Той е програмиран в нервната система и работи като инстинкт. Още от началото на живота Ви, в случай на опасност, Вие сте оборудвани с инстинкти за оцеляване, които се проявяват чрез страха. Той Ви прави нерешителни и притеснителни. Обърква чувствата и емоциите Ви.

Както всички емоции, страхът може да бъде лек, среден или интензивен, в зависимост от ситуацията и човека. Чувството на страх може да бъде кратко или да продължи по-дълго. Bach Flower Remedies Fears 50 мл на идеална цена от Bioherba е изцяло натурален продукт и е подходящ за тези, които постоянно се притесняват и страхуват. Чрез него ще почувствате сигурност и увереност и ще продължите напред.

Как действа Капките на Д-р Бах Страхове?

Когато усетите опасност, мозъкът реагира мигновено, изпращайки сигнали, които активират нервната система. Това причинява физически реакции като ускорен пулс, учестено дишане и повишаване на кръвното налягане. Кожата се изпотява, за да поддържа тялото хладно. Някои хора могат да забележат болки в стомаха, главата, гърдите, краката или ръцете. Понякога те могат да бъдат доста силни.

Понякога страхът може да бъде предизвикан от нещо, което е стряскащо или неочаквано (като силен шум). Това е така, защото реакцията на страх се активира незабавно - няколко секунди по-бързо, отколкото мислещата част на мозъка може да обработи или оцени случващото се.

Веднага щом мозъкът получи достатъчно информация, за да осъзнае, че няма опасност („О, това е просто балон, който се пука и от него се получава шум!“), той изключва реакцията на страх. Всичко това може се случва за секунди.

Страхът е думата, която използваме, за да опишем емоционалната реакция към нещо, което изглежда опасно. Хората се страхуват от неща или ситуации, които ги карат да се чувстват несигурни. Например някой, който не е уверен плувец, може да се страхува от дълбоката вода. Често пъти страхът е излишен и предизвиква повече предпазливост, отколкото изисква дадената ситуацията.

Много хора изпитват страх да говорят пред публика. Независимо дали става въпрос за доклад, който трябва да бъде представен пред класа, изказване на конференция или рецитиране на реплики в училищната пиеса, говоренето пред другите е един от най-често срещаните страхове, които хората изпитват. Капките на Д-р Бах Страхове на страхотна цена от Bioherba ще Ви вдъхнат увереност, за да забравите всякакви страхове и да се справите отлично.

Хората са склонни да избягват ситуациите или нещата, от които се страхуват. Но това не им помага да преодолеят страха - всъщност може да е обратното. Избягването на нещо страшно засилва страха и го поддържа още по-силен. 

Фобията е интензивна реакция на страх към определено нещо или ситуация. При фобия страхът не е пропорционален на потенциалната опасност. Но за човек с фобия опасността се чувства реална, защото страхът е много силен.

Фобиите карат хората да се притесняват, да се страхуват, да се чувстват разстроени и да избягват нещата или ситуациите, от които се страхуват, защото физическите усещания за страх могат да бъдат прекалено интензивни. Така че наличието на фобия може да попречи на нормалните дейности на човек. Например човек с фобия от кучета може да се страхува да ходи до училище, в случай че види куче по пътя. Някой с фобия от асансьори може да избегне да излезе от вкъщи, ако в блока има асансьор. Ето тук идва моментът, в който трябва да се доверите на Капките на Д-р Бах Страхове. Те ще Ви помогнат да преодолеете и най-големите си фобии и ще Ви накарат да продължите смело напред. 

Понякога може да бъде изтощително и притеснително да усетите силния страх, свързан с наличието на фобия. Със сигурност е разочароващо да пропуснете възможностите, защото страхът Ви задържа. Не се колебайте, а преминете към действие чрез Bach Flower Remedies Fears 50 мл на достъпна цена от Bioherba.

Произведено в: България

Начин на употреба: Разтворете 4 капки в чаша вода или 12 капки в бутилка с вода от 1 литър. Приемайте по 4 капки четири пъти дневно перорално. 

Дозировка: 4 капки

480 ккал/100 мл. Една капка от разтвора съдържа 0.0002 ккал

Състав: растителни екстракти 0,4%: мимулос, джанка, камшиче, калуна, трепетлика, червен див кестен, хелиантум ,алкохол-етанол 40 об%. 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™