Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Bach Flower Remedies Communication 50 мл | Bioherba

Bach Flower Remedies Communication 50 мл | Bioherba
Bach Flower Remedies Communication 50 мл | Bioherba
13.49 лв
Код на продукта : Bach Flower Remedies Communication 50 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Bach Flower Remedies Communication 50 мл | Bioherba

Категории

Здравословни добавки


Bach Flower Remedies Communication 50 мл | Bioherba

  • Прави комуникацията и изразяването лесно
  • Спомага общуването
  • Вдъхва чувство за увереност и самочувствие
  • Капките на Д-р Бах Комуникативност е на топ цена от Bioherba

Какво знаем за Капките на Д-р Бах Комуникативност?

Уменията за комуникация не само Ви позволяват да разберете какво говорят другите хора, но те откриват Вас като личност пред тях. Най-важното е, че комуникативните умения включват невербална комуникация, която е около 90% от конвертирането. Ефективното комуникативно умение е важно за качеството Ви на живот.

Комуникацията е важна както в кариерата, така и в личен план. Ако можете да общувате с другите по-добре и разбираемо, предавате Вашите мисли точно и ясно, което кара хората около Вас да Ви разбират по-лесно и бързо. Този процес създава чувство за самодоволство и увереност. Общуването позволява ясно да се фокусирате върху целта и по този начин да постигнете успех.

Bach Flower Remedies Communication 50 мл на страхотна цена от Bioherba е изцяло натурален продукт, който благоприятства комуникацията, както публичната, така и личната. Този продукт спомага да комуникирате с Вашите емоции и чувства по-уверено и лесно.

Как действат Капките на Д-р Бах Комуникативност?

Много хора знаят, че могат да общуват, но не всички те са ефективни комуникатори. Това е така, защото не е лесно да се развият уменията, които допринасят за това. Много е важно да общувате ефективно, за да извлечете най-много ползи от проведената комуникация. Когато общувате по-лесно и ясно, Вие също позволявате на хората, с които общувате, да отвръщат по същия начин. Така се получава ефективната двупосочна комуникация, което води до по-висока сплотеност и разбирателство между хората.

По този начин не само се упражнявате като ефективен комуникатор, но и карате другите да отвръщат със същото. Вашата оценка за това дали общувате правилно по принцип се забелязва в отражението на човека, който стои срещу Вас. Ако се справяте добре, комуникацията с него ще е приятна и продължителна, без да създава допълнителен стрес.

Много хора обаче не могат да се справят или не обичат на общуват. Това може да повлияе върху различни аспекти от техния живот както в личен, така и в професионален план. Ако не общувате с партньора правилно, не можете да изразите мислите и емоциите си с думи, често пъти оставате неразбрани и недооценени. Това довежда до поява на конфликт в личните отношения.

Комуникацията в професионален план е също толкова важна. Чрез Капките на Д-р Бах Комуникативност на супер цена от Bioherba Вие ще почувствате увереност и смелост в общуването си с останалите. Те ще Ви дадат сили, за да можете да разпространявате новата информация по начин, който е лесен и ясен за разбиране. По този начин слушателят ще получи точна и ясна информация, на която лесно може да отговори или даде своята оценка.

Когато комуникацията е кристално ясна, Вие ще можете да определите точно какви са нуждите на Вашия събеседник. Това включва задаване на важни въпроси, проверка на информацията и последващи действия, за да се гарантира, че има ясно разбиране. Внимателността и демонстрирането на добри умения за слушане също ще гарантират, че бързо коригирате грешките си.

Всички добри отношения изискват усилия. Ако наистина искате връзките Ви да са дълготрайни и силни, не можете да ги приемате за даденост. Поддържането на добра комуникация е неразделна част от Вашия живот. Капките на Д-р Бах Комуникативност Ви гарантират, че ще са Вашият най-добър помнощник в общуването и разбирането на околните около Вас.

Произведено в: България

Начин на употреба: 4 капки се разтварят в чаша вода или 12 капки в бутилка с 1 л. вода. Приемайте по 4 капки четири пъти дневно перорално.

Дозировка: 4 капки

480 ккал/100 мл. Една капка от разтвора съдържа 0.0002 ккал

Състав: растителни екстракти 0.4%: камшиче (Agrimony / Agrimonia eupatoria), хедър (Heather / Calluna vulgaris), червен кестен (Red chestnut / Aesculus), лиственица (Larch / Larix decidua), mimule (Mimulus / Mimulus guttatus), oрех (Walnut / Juglans regia), зъбна трева (Cerato), алкохол-етанол 40 об%.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява на сухо и хладно място, защитено от преки слънчеви лъчи! Да се държи далеч от ел. уреди и такива излъчващи електромагнитни вълни - предполага се, че това отнема от силата на еликсира!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™