Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

AHCC & Beta Glucan & Fucoidan & Vitamin D3 60 капсули | Vitablossom

AHCC & Beta Glucan & Fucoidan & Vitamin D3 60 капсули | Vitablossom
AHCC & Beta Glucan & Fucoidan & Vitamin D3 60 капсули | Vitablossom
AHCC & Beta Glucan & Fucoidan & Vitamin D3 60 капсули | Vitablossom
79.90 лв.
Код на продукта : AHCC, Beta Glucan, Fucoidan, Vitamin D3 60 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.66 лв.


 
Бърза поръчка
AHCC & Beta Glucan & Fucoidan & Vitamin D3 60 капсули | Vitablossom

AHCC & Beta Glucan & Fucoidan & Vitamin D3 60 капсули | Vitablossom

  • Срещу доброкачествени и злокачествени образувания
  • При имунодефицит
  • Против хепатит C и B
  • При диабет
  • Елиминира дерматологичните вирусни заболявания
  • При атопичен дерматит
  • Срещу синдром на хроничната умора
  • AHCC 500 мг 60 капсули е на страхотна цена от Vitablossom

Какво знаем за AHCC?

AHCC (активно свързани хексозни корелирани съединения) представлява продукт от екстракти от култивирани и хибридни гъби. Тези хибриди се отглеждат в мокра хранителна среда, чиято основа е нешлифованият (кафяв) ориз. Гъбите отделят ензими в тази мокра среда, с тяхна помощ обработват намиращите се там питателни елементи и ги поглъщат. В хода на този процес оризовата целулоза (полизахарид с високо молекулно тегло) се разгражда на фрагменти – олигозахариди.

В определен момент точно от тези продукти на ферментация се получава този интересен компонент – AHCC. AHCC 500 мг 60 капсули от Vitablossom на достъпна цена е смес от високомолекулни полизахариди и дребни олигозахариди от ферментационните продукти. Точно тези олигозахариди притежават висока биодостъпност и благодарение на тях хранителната добавка има много по-ефективни свойства, отколкото обикновените смеси от лечебни гъби – мощна стимулация на имунната система.

Как действа AHCC на капсули?

Под въздействието на AHCC 500 mg 60 capsules върху рецепторите и поглъщането им от макрофагите се активират Т-хелперите, отделя се интерлевкин-12, който насочва развитието на Т-клетките към осигуряване на клетъчно звено на имунитета, а също така и рязко се усилва активността на натуралните клетки-убийци, които са основните „бойци” срещу раковите клетки. Продуктът подпомага секретирането и на други цитокини, които усилват възпалителните реакции и интегрират защитните реакции на целия организъм.

Освен това, активирайки Т-клетките, хранителната добавка подпомага отделянето на интерлевкин-2, което води до размножаването на Т-клетките, а също и на Т-убийците, макрофагите и натуралните убийци, усилващи цитотоксичността си по отношение на туморите. Т-хеплерите въздействат на макрофагите, в резултат на което тези макрофаги придобиват противоракови свойства (способност да преработват раковите антигени и директно да разрушават туморните клетки). Усилва се и процесът на кръвообразуване.

Има всички основания да се смята, че ниско молекулните компоненти на AHCC от 500 мг капсули на супер цена оказват пряко стимулиращо размножаването действие върху Т-хелперите. Активните натурални килъри рязко усилват противораковото си действие и отделят интерферон-гама, който активира макрофагите. Приемът на продукта стимулира в имунната система самите натурални „убийци”.

AHCC 60 capsules има директно противотуморно въздействие. Някои от компонентите на добавката допринасят за това, като инхибират растежа на тумора и неутрализират туморните фактори, потискащи имунната система. Възникването на туморен процес произлиза при отслабване на имунната система.

Повечето тумори, възниквайки от тъканите на самия организъм, имат слаба имуногенност. Злокачествените образувания винаги се съпровождат със значително отслабване на имунните функции. Особено рязко се намалява броят на Т-хелперите 1 тип, които са един вид организаторите на имунния отговор от страна на клетъчното звено на имунитета. А именно Т-килърите, натуралните килъри, К-клетките, макрофагите играят важна роля в противораковия имунитет.

Освен това имунната система силно отслабва при операции, радиотерапии и химиотерапии. AHCC 500 мг на капсули от Vitablossom притежава защитно действие по отношение на черния дроб. Това е важно не само при хепатит, но също така и осигурява способността на организма да се детоксикира, а също му осигурява и различни биомолекули, чийто синтез се случва в черния дроб.

Продуктът има и антиоксидантно въздействие. Това е от особено голямо значение при комплексна терапия при злокачествени патологии и рехабилитацията след радио и химиотерапия.

Екстрактът AHCC e признат за един от най-мощните познати имунни стимулатори. Този продукт може да е допълнение към медицинските предписания за намаляване на гаденето, повръщането, болката, потиснатия апетит, за предпазване от чернодробни увреждания, косопад, за противодействие на потискането на имунитета при пациенти, преминаващи през курс химиотерапия. Доказано е че приемът на AHCC 500 mg 60 капсули води до подобряване качеството на живот и общата продължителност на оцеляването.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно на празен стомах или 30 минути преди хранене.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД

Патентована смес от AHCC

(Активно хексозно корелирано съединение)

Екстракт от мицелия от хибридизирани

базидиомицети (Lentinula edodes) гъби (с

ацетилирани алфа-глюкани), восък от

растителна карнауба, декстрин (от тапиока),
целулоза (растителна), алфа-циклодекстрин

(растителен)

500 гр **
Бета-1,3/1,6-D-глюкан - 70% (от Saccharomyces cerevisiae) 100 мг **
Фукоидан екстракт (екстракт от кафяви водорасли) 50 мг **
Витамин Д3 (холекалциферол) 0.25 мг (10000IU) **
Екстракт от плодове на черен пипер (Piper Nigrum) 50 мг **
Екстракт от бял трън (Silybum marianum) (семена) 50 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някакво заболяване или приемате някакви лекарства, се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете да приемате този продукт!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™