Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Витамин C 1000 мг 250 таблетки с Удължено освобождаване | Now Foods NF0682

Витамин C 1000 мг 250 таблетки с Удължено освобождаване | Now Foods NF0682
Витамин C 1000 мг 250 таблетки с Удължено освобождаване | Now Foods NF0682
Витамин C 1000 мг 250 таблетки с Удължено освобождаване | Now Foods NF0682
65.00 лв.
Код на продукта : C-1000 With Rose Hips 250 Sustained Release Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.26 лв.

Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

100 таблетки

 
Бърза поръчка
Витамин C 1000 мг 250 таблетки с Удължено освобождаване | Now Foods NF0682

Витамин C 1000 мг таблетки с Удължено освобождаване (Sustained Release) | Now Foods

e продукт с най-изгодна цена, е незаменим помощник в борбата с инфекциозните заболявания като настинка, грип и много други;  притежава изключителни свойства:

 • Действа няколко пъти по-продължително
 • Има антиоксидантно действие
 • Повишава имунитета
 • Нормализира метаболизма на протеини, въглехидрати, мазнини
 • Стимулира производство на антитела 
 • Укрепва кръвоносните съдове
 • Предпазва от склероза
 • Намалява кръвната захар
 • Увеличава нивата на гликогена в черния дроб
 • Помага за усвояване на калция, желязото, вит. А и Е
 • Витамин C 1000 мг 250 таблетки с Удължено освобождаване на супер цена 

Ролята на Витамин С. Защо трябва да приемаме витамин С?

Витамин С (произнася се Витамин „Це”) в състава на продукта с най-добра цена С-1000 на Now Foods  е универсален витаминен комплекс, прочут със мощните си антиоксидантни свойства. Основната му функция е укрепване на имунната ни система, макар че и сам по себе си той е способен да нейтрализира микроорганизми и техните токсини.

В качеството си на мощен имуностимулатор и антиоксидант той помага на организма да се предпази от много болести като се започне от настинката, грипа и други инфекции и се стигне до диабет, рак, атеросклероза. Можете да се снабдите с витамин С-1000мг 250 таблетки с удължено освобождаване на производителя Now Foods на добра цена, както и с редица други продукти да здраве, като, например, 5-НТР, L-carnitine triple strengths, L-Tryptofan, и др.

Витамин С доказано укрепва кръвоносните съдове, помага при окисляването на холестерола в съдовете за извеждането му от организма, увеличава абсорбирането на желязото и калция, с което предотвратява анемии и остеопорозата, помага при заздравяването на раните и фрактурите, предотвратява появата на скорбут, подсилва организма при инфекциозни и други заболявания, при тежки физически натоварвания, стрес и умора. Витамин С не се синтезира от тялото и не се складира в витаминните депа на организма, затова трябва да го набавяме ежедневно отвън.  

Можем да си го набавим чрез храната. Различни количества Витамин Ц се намират в почти всички растения, плодове и зеленчуци, и в някои животински храни, като най-много са в шипките, касиса, чушките, френското грозде, цитрусовите, кивито, ягодите, магданоза, броколито, зелето, тиквата и др.  

За съжаление, при цялото това разнообразие на природните източници на витамин С, съществуват няколко фактора, при които той безвъзвратно изчезва от хранителните продукти.

Витамин С е водоразтворим, бързо се окислява при допир с въздух, разпада се при термична обработка. Следователно, при варене, пържене, печене, а също така при неправилно съхранение на продуктите, количество на витамина в тях драстично намалява, а понякога и изчезва съвсем. При това положение много често се получава значителен недостиг на Витамин С в рациона на съвременния човек. Ето защо е добре да приемаме и Витамин С на таблетки С-1000мг с Удължено освобождаване от производителя Now Foods.

Кога трябва да приемаме допълнително Витамин Ц? 

Ако сте забелязали присътствието на някои от описаните по-долу фактори, може веднага да подпомогнете организма си с прием на продукти като витамин C-1000 мг таблетки с Удължено освобождаване (Sustained Release) от Now Foods на изгодна цена от нашия магазин.Често организмът има нужда от драстично увеличен прием на витамин С, като, например, при следните състояния:
•    При повечето инфекциозни и други заболявания
•    При активно спортуване и големи физически натоварвания
•    При тютюнопушене – с всяка цигара се губят до 30мг витамин С
•    При недостатъчно или нездравословно хранене
•    При лошо усвояване на калция, желязото и витамин Е
•    При употреба на противозачатъчни
•    При хипо- и авитаминоза
•    При честа употреба на храни, претърпели дълга термична обработка
•    При нарушена здравина на стените на съдовете
•    При състояния на стрес и умора

С какво се различава Витамин C-1000мг с Удължено освобождаване от Now Foods?

BioMall.bg ви предлага този Витамин С-1000 на Now Foods на възможно най-добра цена. Основните различия на Витамин С-1000мг с Удължено освобождаване на Now Foods са няколкократно по-продължителната  му абсорбция и добавката на екстракт от плодовете и семената на шипка (Rosae pseudofructus).

Плодовете и семената на шипката се явяват най-богат естествен източник на Витамин С, който няма аналог в природния свят. Билкарите я наричат „Царицата на билките”. Пресните зрели плодове на този храст съдържат около 600мг и повече витамин С на 100 гр плод!

Освен това за шипките е характерно високо съдържание на каротин (провитамин А), ликопен, пектин, витамини В1 и В2, Е, PP, К, минерални соли -  калиеви, калциеви, фосфорни, магнезиеви и др., флавоноиди (кемпферол, кверцетин, рутин).  Шипката превъзхожда по съдържание на минерали и елементи като калий, магнезий, натрий, калций и фосфор много плодове и зеленчуци.

Тази уникална комбинация от витамин С и другите съставки в плодовете на шипката стимулира образуването на червени кръвни клетки, повишава работоспособността и засилва съпротивителните сили на организма. Затова се препоръчва на болни от диабет, анемии, умствена и физическа преумора,неврастения, простудни заболявания, атеросклероза, авитаминози. За да се подсили действието и де се увеличат здравословните ползи за организма, експертите на Now Foods решиха да включат екстракт от този чудесен плод в състава на своя продукт Витамин С-1000мг с Удължено освобождаване, който можете да закупите от нашия магазин на много добра цена.

Защо да изберем Витамин С с удължено освобождаванe (Sustained Release)?

Витамин С е водорастворим витамин – той не се складира в организма, а действието му в е непродължително, защото няколко часа след приема му той напълно се извежда с урината. 

За разлика от обикновен витамин Ц, продуктът на Now foods - Витамин С с удължено освобождаване абсорбира се по-бързо от тялото, концентрациятя му в плазмената течност е по-висока, а извеждането му от организма е по-бавно.

На основание прелиминарните изследвания бе установено, че молекуларната маса на Витамин С с удължено действие е по-голяма, отколкото при обикновения Вит.С, затова той по-бавно се филтрира  чрез бъбреците и се отделя с урината. 

Чрез двойно-кодирано контролно плацебо-изпитване на Advances in Natural Therapy се установи, че Витамин С с пролонгирано действие значително по-малко вреди на храносмилателната система и намалява риска от появата на оксалати, защото абсорбира се по-бързо в стомашно-чревният тракт, за разлика от обикновен вит.С.

Витамин С с удължено освобождаване задържа се в организма 2-3 пъти по-дълго, отколкото обикновен Витамин С, затова  той се препоръчва за намаляване на заболеваемостта и смъртността при сърдечно-съдови, онкологични заболявания, болестите на дихателните пътища при значителен дефицит на вит.С, желязодефицитни анемии и др.

Така, бързото усвояване на Витамин С с удължено освобождаване и забавеното му екскретиране се явяват неоспорими доказателства за неговата оптимална биохимична активност, съответно, няколкократно увеличават здравословното му въздействие и ползите за организма.

Има ли опасност от предозиране на Витамин С?

В много редки случаи при хипервитаминоза или предозиране на витамин С може да се наблюдава стомашно разстройство с функционален характер, и, по-рядко безпокойство, главоболие, безсъние, които бързо преминават с намаляване на дозата.

В повечето случаи, дори и при извънредно високи дози на Витамин С, приемани от хора при различни болестни състояния, не се наблюдават странични ефекти. Това се дължи на факта, че при голям брой тежки заболявания нуждите на организма от Витамин С нарастват драстично, като при това положение дори и най-високите дози на витамина се възприемат много добре от тялото.В такива случаи ще е много добре да се приема Vitamin C-1000мг с Удължено освобождаване на Now Foods.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: 1 таблетка дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 250

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност % ПДД
витамин C (като аскорбинова киселина) 1.0 гр (1000 мг) 1111%
Плодове от шипка на прах (Rosa Canina) 25 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, магнезиев стеарат от растителен източник, растително покритие.

Не съдържа: захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, морски продукти и консерванти. Продуктът е подходящ за вегетарианско/веганско хранене.

Важно! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за възрастни! Ако сте бременна, кърмите, прирмате някакви лекарства или страдате от някакво заболяване, се консултирайте с лекар преди употреба! Да се съхранява на сухо и хладно място! Да не се превишава препоръчителният дневен прием! Да не се използва като заместител на здравословното и разнообразното хранене! Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение и предотвратяване на каквито и да е заболявания! Моля, не яжте влагоабсорбиращия пакет, намиращ се в шишето! Моля, рециклирайте! 

Състав
Витамин С 1.000мг
Други съставки шипка (плод и семена) (Rosae pseudofructus) - 25мг
Прием и дозировка
Прием и употреба 1 таблетка дневно, препоръчително да се приема по време на хранене.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™