Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Vitrogen 16 ампули | NaturPharma

Vitrogen 16 ампули | NaturPharma
Vitrogen 16 ампули | NaturPharma
32.04 лв
Код на продукта : Vitrogen 16 Ампули
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2 лв.

 
Бърза поръчка
Vitrogen 16 ампули | NaturPharma

Vitrogen 16 ампули | NaturPharma

 • За здравето на Вашите очи
 • Оказва невероятни ефекти върху зрителното поле и стуктурана на Вашето око
 • Подобрява зрението и зрителната функция
 • Витроген Ампули за Здрави Очи е на топ цена от NaturPharma

Какво знаем за Витроген Ампули за Здрави Очи?

Структурата и функциите на очите са сложни. Благодарение на тях Вие възприемате околния свят, фокусирате на близко и далечно разстояние, възпроизвеждате изображения. Всички зависим от зрението си, но много често хората не обръщат внимание на здравето на очите си и ги приемат като даденоста, а не като скъпоценен дар. Без тях няма да можете да се насладите на красивия залез, да видите лицата на Вашите близки или да разгледате естествените чудеса на света.

Всеки разчита на зрението си, но много малко хора реално знаят как функционират и работят очите им. Всъщност много различни части на окото работят заедно, като образуват уникална самоподдържаща се система. Макар и по-малко от топка за пинг-понг, окото ни позволява да виждаме, като същевременно притежава функцията да се самопочиства, овлажнява и дезинфекцира.

Витроген Ампули за Здрави Очи е на супер цена от NaturPharma се грижи за здравето на Вашите очи. Съдържащите се в него активни съставки съдействат за поддържането на оптимални нива на колаген и хиалуронова киселина в различните очни структури. Окото е орган на зрението и е оформено като леко неправилна куха сфера. Различни структури в окото му позволяват да превежда светлината в разпознаваеми образи. Сред тях са роговицата, лещата и ретината.

 • Първо, светлината преминава през роговицата, прозрачна структура, наподобяваща купол, покриваща ириса или цветната част на окото. Роговицата огъва или пречупва светлината върху лещата.
 • След това светлината се пречупва втори път, докато преминава през лещата, като накрая се фокусира върху ретината.
 • Ретината е чувствителната към светлина част на окото. Импулсите пътуват надолу по зрителния нерв до окципиталния лоб на мозъка, който след това интерпретира изображението в правилната перспектива.

Формата на окото е много важна за поддържането на фокуса на предметите, които виждаме. Ако формата на очите се промени, това се отразява на зрението на човек.

Как действа Витроген Ампули за Здрави Очи?

Кои са най-честите очни дефекти при хората? Някои от Вас не са в състояние да виждат обектите, намиращи се в близост, докато други не виждат тези, които са надалеч:

 • Преди всичко, късогледият никога не вижда ясни очертания - всички предмети за него са с неясни контури. Човек с нормално зрение, поглеждайки към дърво, разграничава отделните листенца и клонки, ясно очертани на фона на небето. Късогледият вижда безформена зелена каша от неясни и фантастични форми - детайлите за него са недостъпни. Късогледите виждат "прашинки", "ивици", "точици", обилно декорирани с дифракционни кръгове на всеки край или чупка.
 • Хиперметропията (далекогледство) е състояние на окото, при което оптичната система функционира така, че фокусът лежи някъде зад ретината – лъчите, когато достигат ретината, още не са се слели напълно в една фокусна точка. Вследствие на това се получава замъглено виждане.

Витроген Ампули за Здрави Очи на достъпна цена от NaturPharma е тук, за да Ви помогне. Той е мощна комбинация от съставки, които, взети заедно, подобряват и запазват зрителните Ви възможности, грижат се за здравето на очите и оказват благоприятен ефект. Ето и основните съставки, които ще откриете в напълно натуралния продукт Витроген:

 • Ху джан е китайското име, дадено на растение с научното наименование Polygonum cuspidatum. Коренът се използва за подобряване зрението и здравето на различни органи във Вашия организъм. Той спомага функцията и здравето на сърцето, черния дроб,  храносмилателната система като намалява симптомите на менопаузата. Той е основен източник на ресвератрол, който подобрява функцията и здравето на Вашите очи.
 • Ресвератролът, който е основна съставка на Витроген Ампули за Здрави Очи, продукт, който предлагаме на много изгодна цена, е с мощно антиоксидантно действие и благотворно влияние върху всички органи и системи в човешкото тяло. Ествествено ресвератролът може да се придобие от червеното вино. Там той се намира в най-големи количества. Той предотвратява заболяване на очите по-късно в живота, смята водещият хирург - офталмологът Милинд Панде, който твърди, че полезният ефект на червената напитка идва от високото съдържание на ресвератрол в нея. Въпросното вещество се съдържа в обвивката на гроздето и се смята, че помага срещу влошаване на зрението. По-конкретно ресвератролът забавя застаряването на мускулите в очите, като по този начин защитава човек от евентуални проблеми със зрението. Също така веществото, респективно Витроген Ампулите, в които се съдържа то, спира растежа на кръвоносните съдове в очите. Растежът им може да доведе до дегенерация на макулата – отслабено зрение.
 • Dunaliella е вид едноклетъчно водорасло, осигуряващо богато съдържание на каротеноиди (главно бета-каротин) и витамини. Благодарение на него Vitrogen 16 ампули на невероятна цена от NaturPharma е богат източник на бета-каротин, алфа-каротин, криптоксантин, зеаксантин, лутеин и ликопен. Бета каротинът се превръща в основен витамин А (една молекула бета-каротин поражда две молекули витамин А), като се синтезира от човешкото тяло само до необходимото ниво, следователно по този начин винаги се достига до правилното и необходимо количество от витамина. Бета каротинът, който просъства във Витроген за здрави очи на невероятна цена, сам по себе си е антиоксидант, който помага за поддържане на здрава имунна система, кожа и очи.
 • Колагенът е един от най-обилните протеини в организма. Всъщност колагенът е „основният структурен протеин, който формира съединителната тъкан в цялото Ви тяло, от кожата до костите, мускулите, сухожилията и връзките, очите.

Очите Ви са съставени както от влакнеста, така и от по-водниста желатинова тъкан - и двете изискват оптимален прием на колаген, за да станат силни. Колагенът е субстанция, произведена от протеин, много прилича на желатин. Него също ще откриете във Витроген Ампули за Здрави Очи. Колагенът се произвежда в тялото Ви от миниатюрни клетки, наречени „фибробласти“, след което се отлага най-изобилно във Вашата дерма - най-дълбокият слой на кожата - тъканите на очите, както и Вашите връзки и сухожилия на ставите Ви.

С остаряването обаче тялото Ви забавя производството на колаген, така че очите, кожата, връзките и сухожилията, косата и ноктите съдържат все по-малко от него. Тези структури започват да губят необходимата сила и подкрепа и е възможно да се разпаднат. Това видимо може да се забележи по Вашето лице под формата на бръчки - които са пукнатини и бразди в дермата Ви от липса на колаген; лигаментите и сухожилията Ви могат да започнат да отслабват и ставите могат да се изплъзнат на мястото си, причинявайки болка при движение.

Дефицитът на колаген за Вашите очи може да доведе до развитието на различни заболявания като катарака, глаукома:

 • Катарактата са кристализирани парченца, които се образуват върху очната леща и причиняват препятствие за зрението. Изчислено е, че 50 милиона или повече хора по света имат катаракта и е една от основните причини за слепота. След 50-годишна възраст рискът от развитие на катаракта значително нараства.
 • Глаукомата е състояние на повишаване на налягането в окото. Налягането се увеличава поради нормалното оттичане на течности във и извън очитe. Изследователите смятат, че отслабването на колагеновите структури на очите води до неправилно поддържане на очната ябълка и течностите не могат да се оттичат правилно, като по този начин причиняват натрупване на налягане. Подобно на катаракта, глаукомата е друга водеща причина за слепота в световен мащаб. Следователно предотвратяването на тези две състояния е важно за здравето на очите и зрението с остаряването.

Витроген Ампули за Здрави Очи на невероятна цена от NaturPharma Ви дарява с така важните съставки, от които се нуждаят Вашите очи, за да продължат да функционират правилно. Хиалуроновата киселина овлажнява и успокоява очите. Тя действа пречистващо и стимулира доброто зрение. Тя може да облекчи болката след напрягане на очите, например след тежък работен ден, взиране в компютърния екран или таблет.

Очите Ви са сложни органи, които се нуждаят от много различни витамини и хранителни вещества, за да функционират правилно. Витамин Е е антиоксидант, който Ви помага да защитите очите си от увреждане на свободните радикали. Другият основен витамин в  Витроген Ампули за Здрави Очи на супер цена е Витамин С, който образува колаген, протеин, който осигурява структура на очите Ви. Наблюдателни проучвания предполагат, че този витамин може да предпази от катаракта.

Произведено в: Испания

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 ампула дневно преди закуска директно или разтворена във вода/плодов сок.

Дозировка: 1 ампула

Дози в опаковка: 16

Състав в 1 доза (1 ампула) Стойност %ПДД

Сух екстракт от Полигонум Куспидатум  (9,5 мг Ресвератрол)

 10 мг **
Водорасли Dunaliella 2 мг **
Колаген 450 мг **
Натриев сол на хиалурионова киселина 25 мг **
Витамин Е 5 мг алфа - ТЕ **
Витамин Ц 80 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вода, фруктоза, калиев сорбат - консервант, прасковен аромат, сок от синя боровинка, калциев глюконат - втвърдител.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за пиене! Разклатете преди употреба! Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 12 години! Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се използва след изтичане на срока на годност! Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™