УЛТРА B17 (Витамин Б17) 100 мг 50 капсули

Витамин B17 Амигдалин е хранителна добавка на капсули, която се използва: При онкологични (ракови) заболявания и има положителeн ефект при химиотерапия За унищожаване на заразените клетки, ка Витамин B17 Амигдалин е хранителна добавка на капсули, която се
Витамин B17 Амигдалин е хранителна добавка на капсули, която се използва: При онкологични (ракови) заболявания и има положителeн ефект при химиотерапия За унищожаване на заразените клетки, ка Витамин B17 Амигдалин е хранителна добавка на капсули, която се
Не е в наличност
Витамин B17 Амигдалин е хранителна добавка на капсули, която се използва: При онкологични (ракови) заболявания и има положителeн ефект при химиотерапия За унищожаване на заразените клетки, ка Витамин B17 Амигдалин е хранителна добавка на капсули, която се
Витамин B17 Амигдалин е хранителна добавка на капсули, която се използва: При онкологични (ракови) заболявания и има положителeн ефект при химиотерапия За унищожаване на заразените клетки, ка Витамин B17 Амигдалин е хранителна добавка на капсули, която се
УЛТРА B17 (Витамин Б17) 100 мг 50 капсули
ULTRA B17 (Витамин Б17) 100 мг 50 капсули е витамин, който се открива в кайсиевите и бадемови ядки. Помага при онкологични заболявания и химиотерапия. Възпрепятства появата и развитието на тумори. Приеман профилактично подсилва имунитета и понижава кръвно Научете повече
29.90 лв.
Без данък: 29.90 лв.

Витамин B17 Амигдалин е хранителна добавка на капсули, която се използва:

 • При онкологични (ракови) заболявания и има положителeн ефект при химиотерапия
 • За унищожаване на заразените клетки, като не вреди на здравите
 • За повишаване на имунитета
 • За по-добро кръвоснабдяване, като увеличава еластичността на кръвоносните съдове
 • За успешно регулиране нивата на мазнините, кръвната захар и артериалното налягане

От къде идва витамин Б17?

Витамин Б17 (Амигдалин) е открит в началото на 50-те години на миналия век, като алтернативна помощ в борбата с рака. Той се съдържа в семената на кайсиевите и бадемовите ядки. Направени проучвания в днешно време показват, че това вещество принадлежи към групата на витамините.

В исторически план можем да кажем, че Витамин B-17 (Лаетрил или Амигдалин) е бил винаги част от хранителната култура на ескимосите и племето Хунза. Има сведения, че тези племена никога не са имали случаи на заболявания от рак и други подобни. За древните племена е било от голямо значение да си набавят витамин B-17, тъй като това им е помагало да се съхранят като народи до днешни времена. За разлика от днес, когато има толкова много различни източници на витамини и минерали, преди векове набавянето на витамини ставало само и единствено по естествен път чрез хранителни продукти и по-конкретно чрез ядките на някои видове плодове.

За Амигдалин

Пречистената форма на Амигдалин е позната още като Леатрил. Той е патентован още през 50-те години на миналия век. Използва се за профилактика и за терапия на рак още преди 70-те години. Повечето сайтове пишат за неговите ползи. Може да бъде срещнат още под наименованието пуразин или нитрилозид.

Амигдалин на добра цена увеличава еластичността на кръвоносните съдове.

Леатрилът е субстанция на растителна основа, която се среща в ядките и семената на някои плодове. Различни изследвания показват, че действието му е доста добро и може да помогне при рак. Използва се от 1800 година досега като противораково средство. Прилага се както самостоятелно, така и в различни програми. Може да се приема заедно с витамини, ензими, както и да се включи в някакъв вид диета. Проучванията за това вещество показват, че може да елиминира раковите клетки и да подпомогне при някои видове рак.

Още през 1982 година NCI (Националният онкологичен институт) прави запитване до 175 човека, които страдат от това тежко заболяване. Те са имали рак на белия дроб, рак на гърдата и дебелото черво. Били подлагани на лечение с инжекции амигдалин цели 21 дена. Заедно с това те приемали различни ензими и витамини, подлагани са на диети. След това време на тест Националният институт съобщава, че туморите са понижили размерите си при 1 пациент с рак на стомаха. Промяната е продължила цели 10 седмици. След това този пациент остава на терапия само и единствено с амигдалин. До самия край на терапията заболяването рак е прогресирало при почти половината от хората.

Въпреки противоречията дали помага в лечението на рак, амигдалинът продължава да бъде търсен и предпочитан сред пациентите. Има и някои твърдения, че има и други ползи от неговия прием. Те са, че помага при артрит и високо кръвно.

Какво представлява ULTRA B17 (Витамин Б17)?

За Витамин B17, или наричан още Амигдалин, казват, че е най-силното и успешно натурално средство в борбата с рака. Продуктът, които Ви предлагаме, се извлича от ядките на горчивата кайсия Prunus Armeniaca и действа като естествен противораков агент. Витамин B17 (екстракт от кайсиеви ядки) се предлага на супер цена под формата на капсули. Можете да го срещнете още като Леатрил. За да бъде ефективен, леатрилът трябва да се използва, съчетан с програма за пречистване на организма, добавки и правилна диета.   

Какво Ви препоръчваме?

За да постигнете по-добри резултати с Витамин Б17, не забравяйте да си набавите и следните хранителни вещества, които са необходими, за да може да работи Амигдалин: 

 • Витамин В17 е много добро химиотерапевтично средство, което може да действа избирателно върху клетките.

  Цинк - действа като транспортен механизъм за laetrile, 
 • Витамин С (с натрупване до 6 грама дневно), 
 • Манган, 
 • Магнезий, 
 • Селен
 • Витамини В6, В9 и В12, 
 • Витамин А
 • Витамин Е (най-малко 2000 IU)

Имайте предвид, че цинкът играе много важна роля за целия процес. Той се явява транспортният механизъм за laetrile и nitrilosides в организма. Също така магнезий, селен, витамин А и В имат свойството да укрепват защитния механизъм на организма. Ето защо е важно да знаете, че ракът може да се пребори най-добре с обща хранителна програма, състояща се от диета, витамини, минерали, laetrile и панкреасните ензими.

Какви ползи от приема на Витамин B17?

Това, което прави този витамин уникален, е неговото свойство да действа избирателно върху клетките. Той унищожава раковите клетки и по никакъв начин не уврежда здравите. Витамин b17 (амигдалин) се смята, че може да пребори рака. Ефикасен е при много ракови заболявания.

Като добавка Витамин В17 на супер цена понижава артритните болки, както и може да регулира кръвното налягане. Придава енергия на организма и повече тонус. Амигдалин подсилва имунната система и благоприятства върху сърдечната функция. Освен че има противораково свойство, може да се използва при хипертония и артрит. Притежава аналгетичен ефект, може да забави стареенето и да улесни обмяната на веществата. 

Интересно е, че при народите, които са консумирали храни, богати на амигдалин, заболяването е почти непознато. Някои примери са жителите на Хунза, които приемали редовно кайсии, както и костилките. През 50-те години на миналия век известният биохимик д-р Ернст Кребс-младши открива, че B17 е напълно безвреден. Кайсиевите ядки, от които се извлича витаминът, са изключително полезни и съдържат много полезни вещества. В ядките се наблюдава и цианогенният гликозид амигдалин. Когато попадне един път в стомаха на човек в малки дози, той може да освободи цианиди, които действат разрушително на туморите. 

Кои са естествените източници на витамин В17?

Vitamin B17 в най-голяма концентрация се съдържа е семената на вишните, прасковите, кайсиите и в горчивия бадем

Vitamin B17 в най-голяма концентрация се съдържа е семената на вишните, прасковите, кайсиите и в горчивия бадем. Още от източниците на Витамин Б17 са ядките от сливи, къпини, малини, кашу, просо, ябълки, захарна тръстика, ечемик и кафяв ориз. Вече покълналите леща, люцерна също са добър източник на витамина. Няколко ядки от кайсия могат да осигурят на организма много голямо количество амигдалин.

Още източници на витамин В17:

 • Ядки от череши
 • Ядки от нектарини
 • Семки от круши
 • Ядки от сини сливи
 • Ядки от макадамия
 • От бобовите и зърнените растения богати храни на амигдалин са: кълновете от зелен нахут, градински боб, бял боб, леблебия и бакла. Просо, фий, ръж, лющен ориз.
 • От тревите: водорасли, пшенична трева, акация, млечка
 • Семена: сусамено и ленено семе, чиа

Начин на употреба:

 • Препоръчителна употреба при онкологични заболявания: 
  • Първа фаза 21 дни - максимална доза 2 х 2 капс. след хранене
  • Втора фаза 3 месеца – поддържаща доза 2х 1 капс.
 • Препоръчителна употреба за профилактичен прием:
  • Да се приема по 1 капсула дневно.

Състав: 

В една капсула се съдържа 100 мг екстракт от кайсиеви ядки.

Витамин В17 съдържа цианид, глюкоза и бензалдехид, които вредят на раковите клетки. Цианидът се използва при рак. Това се получава, когато се консумират редовно горчивите семена от плод с костилка или семена от други плодове. Като някои са: ябълка, бадем и кайсия. Другите източници на амигдалин са просото, покълналите бобови, както и лещата.

Други съставки: магнезиев стереат (за капсулата) и декстроза.

Важно: Витамин В17 е хранителна добавка и като такава не може да бъде заместител на здравословното и разнообразно хранене. Да не се превишаването препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на сухо и прохладно място.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над УЛТРА B17 (Витамин Б17) 100 мг 50 капсули

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.