Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Turmerich Heart 60 веган капсули | Nature's Way

Turmerich Heart 60 веган капсули | Nature's Way
Turmerich Heart 60 веган капсули | Nature's Way
Turmerich Heart 60 веган капсули | Nature's Way
114.20 лв
Код на продукта : Turmerich Heart 60 Vegan Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3.81 лв.


 
Бърза поръчка
Turmerich Heart 60 веган капсули | Nature's Way

Turmerich Heart 60 веган капсули | Nature's Way

  • Подпомага сърдечно-съдовото здраве
  • Подобрява кръвообращението
  • Понижава кръвното налягане
  • Намалява нивата на холестерола и триглицеридите в дългосрочен план
  • Мощно антиоксидантно действие
  • Допринася за нормално функциониране на нервната система
  • Подобрява липидния метаболизъм
  • Turmerich Heart 60 веган капсули е на топ цена от Nature's Way

Какво знаем за Turmerich?

Като хранителна добавка Turmerich Heart 60 capsules от Nature's Way на уникална цена съчетава стандартизиран екстракт от куркума с високо качество (източник на 95% куркуминоиди), екстракти от чесън (луковица), нар (цял плод) и глог (лист и цвят), коензим Q10, както и стандартизиран екстракт от черен пипер BioPerine®, който максимално увеличава усвояването на куркумата!

Болестите на сърдечно-съдовата система (атеросклероза, коронарна болест на сърцето, инфаркт, инсулт) са свързани главно с неподходящия начин на живот. Разграничаваме модифицируеми и немодифицируеми рискови фактори за сърдечно-съдови заболявания. Към първата група принадлежат тютюнопушенето, лошата диета, стресът, наднорменото тегло, затлъстяването, високото кръвно налягане и повишеното ниво на холестерола. Неизменните фактори са възрастта, полът и генетичните предразположения.

Струва си да се погрижите за Вашата сърдечно-съдова система сега, като промените начина си на живот, защото има възможност да се окаже влияние върху повечето рискови фактори. Може да допринесете за общото добро състояние на сърцето си и благодарение на продукта Turmerich за сърце на капсули, който е чудесно средство за профилактика на сърдечно-съдовата система, когато са налице модифицируеми рискови фактори, а ние Ви го предлагаме на стархотно изгодна цена.

Как действа Turmerich на веган капсули?

Turmerich Heart 60 capsules е хранителна добавка, която Ви доставя висококачествени екстракти от куркума, чесън, нар, глог, черен пипер и коензим Q10, които оказват силен, стимулиращ здравето ефект.

Екстрактът от куркума в продукта се състои от мощно количество биологично активни вещества – куркуминоиди. Куркума има противовъзпалителни, антиоксидантни (борба със свободните радикали), антивирусни, антимикробни и противогъбични свойства. Регулира нивата на възпаление в тялото и е важен източник на антиоксиданти. Това е от съществено значение за неутрализирането на прекомерните свободни радикали и тяхното негативно влияние върху сърдечно-съдовата система.

Резултатите от проведените изследвания показват, че вредните вещества, образуващи се в клетките при така наречените процеси на клетъчно дишане, се неутрализират с веществата, съдържащи се в растението куркума. Тъй като спомага за понижаване нивата на холестерола и триглицеридите се счита, че значително ограничава сърдечно-съдовия риск, свързан с нарушения в липидния статус в организма.

За да се увеличи биодостъпността на куркума (в организма тя има слаба абсорбация), Turmerich за сърце веган капсули е обогатен със стандартизиран екстракт от черен пипер – Bioperine®. Той съдържа естествен пиперин – алкалоид със силен, стимулиращ здравето ефект. Научните изследвания описват огромното му въздействие върху подобреното усвояване на много вещества, необходими за нашето здраве. Подобрява абсорбцията на мастноразтворими съединения, като β-каротин или коензим Q10, водоразтворими съединения (витамин В6) и някои минерални съединения (селенометионин).

Благодарение на него значително се увеличава и асимилацията на включения в продукта коензим Q10. Той е един от най-важните липофилни антиоксиданти в организма и има изключителни ползи за сърдечно-съдовата система. Това е съединение, което естествено се среща в човешкия организъм, но производството му постепенно спада след 20-годишна възраст. Директната му антиоксидантна активност се състои в свързване на свободните радикали. Коензимът Q10 се намира в кръвните липопротеини като основен антиоксидант, предпазващ LDL фракцията (ниска плътност) от окисление, като същевременно намалява шансовете за развитие на атеросклероза и сърдечни заболявания. Недостигът му в организма увеличава риска от коронарна болест на сърцето, понижаване нивата на „добрия” холестерол, по-тежки тъканни увреждания на сърдечния мускул след прекаран инфаркт и на мозъка – след инсулт, и др.

Съдържащият се в Turmerich Heart 60 капсули екстракт от плодове на нар, осигурява специални полифеноли. Това са феноли, присъстващи в състава на по-голямата част от плодовете и демонстриращи силен антиоксидантен ефект. Като антиоксиданти, показват значителен здравословен ефект особено върху кръвоносната и нервната система. Те не само имат профилактичен ефект, позволяващ да се намали риска от развитие на много заболявания, но също така директно повишават ефективността на работа на органите на ниво клетъчен метаболизъм.

Изключителните полифеноли – пуникалгини, открити в нара, са полезни за артериалното здраве чрез силата на тяхната способност да регулират ендотелната функция. Нарът може да редуцира плаката, натрупваща се в артериите, да предпазва от съсирване на кръвта и образуване на тромби. По тази начин се намалява вероятността от сърдечни атаки. Помага още за намаляване стойностите на кръвното налягане при хора с хипертония и осигурява по-добра кръвна циркулация. Проучванията показват, че семките на нара играят ролята на разредители на кръвта. По този начин те подобряват кръвоснабдяването на сърцето и предпазват от образуването на плака в артериите чрез понижаване нивата на лошия холестерол. Това предпазва от атеросклероза, сърдечни атаки и други сърдечносъдови заболявания.

Капсулите за вегани и вегетарианци Turmerich за сърце с чудесна цена съдържат и екстракт от глог. Растението е една от най-известните билки за укрепване на сърцето и подобряване на кръвообращението, изключително ценно фармацевтично вещество от векове. Характеристиките на горския плод включват преди всичко кардиозащитни, антимикробни, имуномодулаторни и антиоксидантни ефекти. Глогът е богат на много вещества, характеризиращи се с висока биологична активност.

Много изследвания потвърждават благоприятния ефект на глога върху сърдечно-съдовата система. Експериментите дават доказателства за хиполипемичен ефект – намаляване на общия холестерол, LDL холестерол и нивата на триглицеридите и повишаване на нивата на HDL холестерола. Екстрактът от глог, присъстващ в Turmerich Heart на веган капсули, се смята за способен да стимулира метаболизма на холестерола до жлъчните киселини, като така спомага за изхвърлянето на излишъка му от организма.

Също така изглежда, че той е способен да проявява антиагрегантни свойства, които могат да играят важна роля при предотвратяването на много патологични промени в кръвоносните съдове, които са рисков фактор за инсулт или остри коронарни синдроми.

За подобряване здравето на сърдечно-съдовата система допринася и включеният в състава на капсулите Turmerich за сърце екстракт от чесън (луковица). Чесънът има способността да регулира управлението на липидите в организма. Той намалява общите нива на холестерола, подобрявайки съотношението на LDL към HDL. Намалява и концентрацията на липопротеините с много ниска плътност, които до голяма степен са отговорни за развитието на сърдечно-съдови заболявания. Активните съставки, съдържащи се в чесъна, помагат за понижаване на кръвното налягане и да се намали агрегацията на тромбоцитите.

Ако Вие сте подложени в ежедневието си на силно психическо напрежение, имате лоша диета или метаболитни нарушения е нужно да се погрижите за здравето на сърдечно-съдовата си система. Отлични профилактични и терапевтични ефекти върху нея ще окаже изцяло натуралната формула на Turmerich Heart 60 capsules от Nature`s Way с отлична цена. С този продукт ще намалите сърдечно-съдовия риск, благодарение на комбинираните в него най-ефикасни за сърцето и кръвообращението билки и изключително мощния и ценен за сърцето антиоксидант – коензим Q10.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 веган капсули на ден с храна или вода.

Дозировка: 2 веган капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 веган капсули) Стойност %ПДД

Куркума (корен) екстракт, стандартизиран до 95% куркуминоиди (380 мг)

400 мг **
Чесън (луковица) (дезодориран) 300 мг **

Нар (плодове) екстракт, стандартизиран до 85% полифеноли (170 мг)

200 мг **

Глог (лист и цвят) екстракт, стандартизиран до 1,8% флавоноиди (1.8 мг), включително витексин и хиперозид

100 мг **
Коензим Q10 (убиквинон) 60 мг **

BioPerine® Черен пипер (плод) екстракт, стандартизиран до 95% пиперин (9,5 мг)

10 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, хипромелоза, силиций, магнезиев стеарат.

Не съдържа изкуствени аромати, оцветители, подсладители, сол, захар, пшеница, соя, дрожди, млечни продукти, глутен.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се предозира!  Не използвайте този продукт, ако имате кръвоизлив, приемате лекарства за разреждане на кръвта или сте в рамките на една седмица след хирургична процедура! Екстрактът от черен пипер може да промени ефективността на лекарствата. Ако сте бременна, кърмите или приемате някакви лекарства, консултирайте се с медицински специалист преди употреба!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™