Чесън на капсули 500 мг 180 бр. | BioMall

Чесън на капсули 500 мг 180 бр. | BioMall
Чесън на капсули 500 мг 180 бр. | BioMall
Чесън на капсули 500 мг 180 бр. | BioMall
Чесън на капсули 500 мг 180 бр. | BioMall
Чесън на капсули 500 мг 180 бр. | BioMall
Чесън на капсули на BioMall на супер цена укрепва защитните сили на организма. Garlic Capsules регулира кръвното налягане и притежава мощно антиоксидантно действие. Научете повече
19.90 лв.
Без данък: 19.90 лв.

Чесън на капсули 500 мг 180 бр. | BioMall

Чесън 180 капсули от BioMall е висококачествена хранителна добавка, изключително добре оценявана и търсена от нашите клиенти заради ефекта, който оказва за повишаване на общия имунитет, в борбата с холестерола и високото кръвно, за превенция и помощ при атеросклероза, а също и заради мощното антибактериално и антисептично действие на чесъна в тази добавка. Една опаковка Чесън съдържа 180 капсули, всяка от които съдържа 500 мг чесън на прах. Опаковката е достатъчна за 3 месеца редовна употреба при препоръчителен прием от 2 капсули на ден.

 • Чесън на капсули на Sanct Bernhard на топ цена регулира кръвното налягане.Укрепва защитните сили на организма
 • Регулира кръвното налягане
 • Намалява риска от атеросклероза
 • Прави кръвоносните съдове по-еластични
 • Притежава мощно антибактериално действие
 • Намалява риска от висок холестерол, коронарна болест на сърцето, инфаркт
 • Намалява риска от развитие на рак на дебелото черво, ректален рак, рак на стомаха, рак на гърдата, рак на простатата и рак на белия дроб
 • Помага при лечение на уголемена простата, диабет, остеоартрит, сенна хрема
 • Помага при простуда и грип
 • Използва се за изграждане на имунната система и предотвратяване и при лечение на бактериални и гъбични инфекции

Какво знаем за Чесън?

Чесънът е добре познат на човечеството като любима подправка в кулинарното изкуство за приготвянето на ароматни ястия. В редица медицински източници чесънът се споменава като лекарствено средство за лекуване на редица заболявания. От векове насам чесънът е използван от народната медицината. Чесън на капсули на БиоМол е хранителна добавка, приготвена по специален метод за изсушаване, който запазва свойствата на чесъна и придава приятен мирис, а също така е и алтернативен източник на чесъна. Освен това Чесън на капсули има редица здравословни ефекти върху човешкия организъм и е едно ценно допълнение към Вашия начин на живот.

Какво представлява Garlic Capsules - Чесън на капсули?

Чесън на капсули на BioMall е хранителна добавка на топ цена, която укрепва защитните сили на организма, регулира кръвното налягане, намалява риска от развитие на атеросклероза. Приемането на Чесън на капсули прави кръвоносните съдове по-еластични, което е особено полезно при възрастни хора. Garlic Capsules - Чесън на капсули притежава антибактериално действие. Намиращото се в състава на скилидките от чесън вещество алицин предотвратява развитието на множество бактерии в организма. Алицинът е мощен антиоксидант, който освобождава клетките от вредни свободни радикали като токсини, тежки метали, които застрашават Вашето тяло от болести.

Чесън на капсули на Sanct Bernhard на топ цена помага при лечение на уголемена простата, диабет, остеоартрит, сенна хрема

Изследването на алицина е показало, че спектърът му на влияние върху болестотворните бактерии е по-широк дори от този на пеницилина. Алицинът е в състояние да предотврати развитието на над 20 вида бактерии. Затова ние от biomall.bg Ви предлагаме да опитате Чесън на капсули на BioMall на изгонда цена, за да предпазите Вашия организъм и да се погрижите за неговото крепко здраве.

Какво е Алицин и как действа той? 

Чесънът действа антибактериално и противогъбично в резултат на веществото алицинАлицинът се създава, когато два типа химикали в чесъна, алиин и алинейс, се смесят. А чесънът от своя страна е най-мощният източник на алицин. Чесън на капсули на БиоМол на супер цена, съдържащ в себе си голяма доза алицин, влияе благоприятно върху кръвното налягане, разширява кръвоносните съдове и регулира сърдечната дейност. Алицинът взима участие в реакции с червените кръвни клетки – еритроцидите в организма и така благоприятства за взаимодействието между клетките. Алицинът е мощен антиоксидант, който подобрява кръвообращението и по този начин намалява кръвното налягане. Чрез своя химичен състав алицинът осигурява повече кислород за жизнеността на важните органи.

Защо да приемаме Чесън на капсули на BioMall?

Чесън на капсули е хранителна добавка на изгодна цена и с доказано качество. Garlic Capsules на BioMall може да Ви помогне при проблеми с кръвоносната система и сърцето, които включват високо кръвно налягане, висок холестерол, коронарна болест на сърцето, инфаркт и втвърдяване на артериите (атеросклероза). Също така капсулите от чесън могат да помогнат при намаляване на риска от развитие на рак на дебелото черво, ректален рак, рак на стомаха, рак на гърдата, рак на простатата и рак на белия дроб. Доказаните свойства на чесъна, съдържащ се в Garlic Capsules, могат да помогнат при лечение на уголемена простата, диабет, остеоартрит, сенна хрема (алергичен ринит), при простуда и грип.

Чесън на капсули на Sanct Bernhard на топ цена намалява риска от висок холестерол, коронарна болест на сърцето, инфаркт.

Лечебните свойства на чесъна се използват за изграждане на имунната система и предотвратяване и при лечение на бактериални и гъбични инфекции.

Какво съдържа Чесън на капсули?

Както споменахме по-горе, чесънът съдържа много хранителни вещества: 33 серни съставки, 17 аминокиселини, германий, калций, мед, желязо, калий, магнезий, цинк; витамините А, В и С. Чесънът, съдържащ се в Garlic Capsules, притежава над 400 полезни съставки, в това число и антиоксиданти. В състава на чесъна има също така въглеводородни и азотни вещества и има високо съдържание на селен. Също така в състава на чесъна се съдържа и химичният елемент германий, който притежава противотуморни свойства. Ние от biomall.bg  Ви предлагаме хранителна добавка Чесън на капсули на BioMall на топ цена с доказано качество.

Съдържание: Чесън на капсули на BioMall

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2-3 пъти на ден с чаша вода преди хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 180 капсули

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност% ПДД
Чесън на прах500 мг **

ВНИМАНИЕ! Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство. Не се препоръчва употребата от деца, бременни и кърмещи; при увеличена стомашна секреция, заболявания на черния дроб, жлъчката и бъбреците; при хора с алергии към някои от съставките на чесъна. Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Растителни екстракти > Здравословни добавки > BioMall Garlic 500mg 180 Capsules BioMall

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Чесън на капсули 500 мг 180 бр. | BioMall

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.