Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

S-Acetyl L-Glutathione 100 мг 60 капсули | Double Wood BXGYL DW

S-Acetyl L-Glutathione 100 мг 60 капсули | Double Wood BXGYL DW
S-Acetyl L-Glutathione 100 мг 60 капсули | Double Wood BXGYL DW
S-Acetyl L-Glutathione 100 мг 60 капсули | Double Wood BXGYL DW S-Acetyl L-Glutathione 100 мг 60 капсули | Double Wood BXGYL DW
87.19 лв.
Код на продукта : S-Acetyl L-Glutathione 100 mg 60 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.45 лв.

 
Бърза поръчка
S-Acetyl L-Glutathione 100 мг 60 капсули | Double Wood BXGYL DW

S-Acetyl L-Glutathione 100 мг 60 капсули | Double Wood

  • Поддържа здравословни клетъчни нива на глутатион
  • Поддържа здравето и функцията на черния дроб
  • Осигурява мощна антиоксидантна подкрепа
  • Подкрепя здравето на имунната система
  • Подпомага здравето на бронхите и дихателните пътища
  • S-Ацетил L-Глутатион капсули е на отлична цена от Double Wood

Какво знаем за S-Ацетил L-Глутатион?

S-Acetyl L-Glutathione е силно биодостъпен вариант на глутатион за орална абсорбция. Като основен антиоксидант, той блокира действието на активните кислородни радикали, които увреждат клетъчните мембрани, и предотвратява развитието на възпалителни реакции. Заедно с това, като основен детоксикатор, той неутрализира и извежда от клетките почти всички възможни токсини, както постъпили отвън, така и образувани по време на живота на клетката.

След 45-годишна възраст способността на организма да произвежда L-глутатион и да поддържа концентрацията му на високо ниво е значително намалена и много хора започват да поддържат нивата си на глутатион чрез добавки.

Как действа S-Ацетил L-Глутатион на капсули?

Ацетил глутатионът е една от най-важните и универсални хранителни добавки, появили се през последните години. Глутатионът е един от основните ендогенни (вътрешни) антиоксиданти на тялото. Тялото го произвежда естествено от три аминокиселини: цистеин, глицин и глутаминова киселина. Глутатионът използва тези хранителни вещества във връзка с витамините С и Е, но стресове като инфекции и излагане на токсини бързо изчерпват запасите от глутатион в тялото. 

Сам по себе си глутатионът се абсорбира слабо, когато се приема през устата, а когато се прилага интравенозно, има много кратък полуживот. 

Ацетил глутатионът се синтезира в лаборатории чрез добавяне на ацетилова група (химическа формула COCH3) към молекулите на глутатиона. В резултат на тази трансформация молекулата на глутатиона може лесно да се абсорбира и нейният полуживот става много по-дълъг. Като високо усвоима, дълго действаща форма на глутатион, ацетил-глутатионът може да циркулира в тялото, достигайки всичките му тъкани и лесно навлизайки в клетките. 

Подобрената форма на глутатион, а именно S-Ацетил L-Глутатион капсули, който от Biomall.bg Ви предлагаме на невероятна цена, има благоприятен ефект върху много важни процеси, като елиминирането на токсични тежки метали. 

S-Ацетил L-Глутатион капсули на невероятна цена помага за подобряване на функционирането на белите дробове и черния дроб, за повишаване на имунитета, както и за възстановяване на увредените тъкани.

В допълнение, проучванията показват, че намаляването на нивото на глутатион в тялото е пряко следствие от стареенето. Препоръчваме на здрави хора над 50 години да обмислят приема на 100 mg (1 капсула) S-Ацетил L-Глутатион на капсули от Double Wood на добра цена веднъж дневно, а за хора над 70 години – два пъти дневно.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден с храна или както е препоръчано от Вашия лекар.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (2 капсула) Стойност %ПДД
S-Ацетил L-Глутатион 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин (капсула), микрокристална целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди прием на S-Acetyl L-Glutathione, ако приемате някакви лекарства! Прекратете употребата и незабавно се консултирайте с Вашия лекар, ако се появят някакви нежелани реакции! Не приемайте S-Acetyl L-Glutathione и не работете с тежки машини, докато не разберете Ви се отразява това! Не приемайте повече от 3 капсули на ден! Не приемайте S-Acetyl L-Glutathione, ако сте бременна или кърмите!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™