Resveratrol 250 мг 120 капсули | Double Wood

Resveratrol 250 мг 120 капсули | Double Wood
Resveratrol 250 мг 120 капсули | Double Wood
Resveratrol 250 мг 120 капсули | Double Wood
Промоция -15%
Resveratrol 250 мг 120 капсули | Double Wood
Resveratrol 250 мг 120 капсули | Double Wood
Resveratrol 250 мг 120 капсули | Double Wood
Resveratrol 250 мг 120 капсули | Double Wood
Resveratrol 250 мг 120 капсули на специална цена от Double Wood има антиоксидантно действие и предпазва здравето на сърцето. Ресвератрол за Здраво Сърце понижава лошия холестерол и кръвното налягане. Научете повече

Resveratrol 250 мг 120 капсули | Double Wood

 • Поддържа здравословно кръвно налягане и цялостното сърдечно-съдово здраве
 • Има благоприятен ефект върху дълголетието
 • Има антиоксидантни и антимикробни свойства
 • Забавя стареенето на клетките
 • Стимулира имунната система
 • Премахва свободните радикали от тялото
 • Предпазва от възпаления и вируси
 • Поддържа здрава храносмилателна система и подобрява елиминирането на отпадъци или токсични съединения
 • Подобрява жизнеността
 • Помага в борбата с алергиите
 • Намалява болката в ставите, като предпазва хрущяла от разрушаване
 • Подобрява на мозъчната дейност и паметта
 • Потиска възпалителни процеси в мозъка
 • Предотвратява натрупването на атеросклеротични плаки, които могат да доведат до появата на болестта на Алцхаймер
 • Помага за предотвратяване на намаляване на чувствителността към инсулин
 • Намалява риска от развитие на депресия
 • Ресвератрол за Здраво Сърце капсули е на прекрасна цена от Double Wood

Какво знаем за Ресвератрол за Здраво Сърце?

Ресвератролът е хранително вещество, най-известно със своите сърдечно-защитни свойства. Той е част от семейството на полифенолите, група от растителни съединения, предлагащи мощни противовъзпалителни и антиоксидантни ползи. 

Ресвератролът първоначално е открит през 40-те години на миналия век и започва да привлича вниманието в началото на 90-те години, когато е признат за възможно обяснение за „френския парадокс“, термин, описващ ниската честота на сърдечни заболявания сред френското население, въпреки факта, че диетата им е богата на наситени мазнини. 

Ресвератрол на капсули поддържа здравето на сърцето чрез контролиране на кръвното налягане и натрупването на плака в артериите.Ресвератролът има много ползи за здравето - особено за сърцето и митохондриалната функция. Той също така насърчава здравословната инсулинова чувствителност, поддържа здравословен възпалителен отговор и е изследван за способността му да насърчава здравословната когнитивна функция, както и за ролята му на ключова добавка за здравето на черния дроб.

Как действа Ресвератрол за Здраво Сърце на капсули?

Понижава кръвното налягане

Високото кръвно налягане е опасно състояние, което може да увеличи риска от сърдечни заболявания и инсулт. Има няколко начина, по които можете да понижите кръвното си налягане, включително прием на Ресвератрол за Здраво Сърце капсули от Double Wood, който ние от Biomall.bg Ви предлагаме на супер цена.

Проучване от 2014 г. установява, че високите дози ресвератрол могат да намалят налягането, което се оказва върху стените на артериите, докато сърцето бие. Това налягане обикновено се увеличава с напредване на възрастта и колкото по-високо е, толкова по-застрашени сме от сърдечни заболявания. 

Ресвератролът подпомага производството на азотен оксид, който може да помогне за отпускане на кръвоносните съдове.

Повишава добрия холестерол

Доказано е, че ресвератролът в Ресвератрол за Здраво Сърце на капсули влияе положително върху нивата на холестерола чрез намаляване на ефектите на ензима, който контролира производството на холестерол.

Благодарение на своите антиоксидантни свойства ресвератролът може да намали окисляването на това, което е известно като „лош“ LDL холестерол, което води до натрупване на плака в стените на артериите.

В скорошно проучване на участници е даден екстракт от грозде с допълнителен ресвератрол. След шест месеца било установено, че тези, които са приемали обогатен с ресвератрол екстракт от грозде, са имали по-голям спад на LDL в сравнение с тези, които са приемали необогатен екстракт от грозде.

Подпомага здравословната функция на мозъка

Ресвератрол за Здраво Сърце капсули на невероятна цена има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, които предпазват тялото по няколко начина. По-конкретно, проучвания показват, че ресвератролът може да помогне за забавяне на когнитивния спад, причинен от възрастта.

Доказано е, че ресвератролът се бори срещу появата на деменция и болестта на Алцхаймер. 

Освен това е доказано, че предпазва мозъчните клетки от увреждане, причинено от процеси като оксидативен стрес, който възниква, когато има дисбаланс между свободните радикали и антиоксидантите в тялото.

Свойства против стареене 

Ресвератролът действа като естествена добавка против стареене, като стимулира производството на SIRT1, съединение, което предотвратява заболявания и засилва метаболизма чрез ускоряване на митохондриите (центрове за производство на енергия в клетките). 

По-бавният метаболизъм и по-високият риск от заболяване са основни фактори за стареенето, така че инхибирането на тези процеси помага за забавяне на процеса на стареене.

Може да повиши чувствителността към инсулин

Използването на ресвератрол при диабет включва повишаване на инсулиновата чувствителност и предотвратяване на диабетни усложнения. 

Resveratrol 250 мг 120 капсули от Double Wood може да предпази от оксидативен стрес, да намали възпалението и да активира AMPK – протеин, който помага на тялото да метаболизира глюкозата.

Може да облекчи болките в ставите

Артритът е често срещано състояние, което води до болки в ставите и загуба на подвижност. Ресвератрол за Здраво Сърце капсули има ползи за облекчаване на болки в ставите, като предотвратява разрушаването на хрущяла – един от основните симптоми на болки в ставите и артрит.

Може да инхибира раковите клетки

Източниците на ресвератрол, когато са включени в ежедневната диета или се приемат като добавка, а именно Ресвератрол за Здраво Сърце капсули на изключителна цена, имат удивителна способност да предотвратяват и ограничават растежа на рака. 

Проучвания показват, че ресвератролът блокира разпространението на рака, променя генната експресия и проявява променени хормонални ефекти.

Помага за подобряване на зрението

Източниците на ресвератрол, един от които е Ресвератрол за Здраво Сърце капсули, също са показали способността си да подобряват зрението при хора със слабо зрение. 

Проучвания твърдят, че приемът на ресвератрол има ползи и за подобряване на цялостното здраве на очите.

Предотвратява кръвни съсиреци

Ресвератрол хранителна добавка за понижаване нивата на холестерол и поддържане на младостта и зрението.Доказано е, че ресвератролът инхибира агрегацията на тромбоцитите в кръвта, процес, който води до съсирване на кръвта. Този процес прави по-трудно образуването на съсиреци, водещо до фатални здравословни проблеми като инсулт и инфаркт.

Балансиране на хормоните при жените

Жените, които изпитват небалансирани нива на хормоните, могат да намерят полза от Ресвератрол за Здраво Сърце капсули.

Рандомизирано, двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване от 2016 г. показва, че 1,5 g добавка с ресвератрол дневно намалява нивата на тестостерон при жени със синдром на поликистозни яйчници (PCOS).

В допълнение, ресвератролът се класифицира като фитоестроген поради сходната си химична структура с естрогена. Фитоестрогените имитират ефектите на естрогена в тялото и често се приписват на различни ползи за здравето, включително намален риск от остеопороза, сърдечни заболявания и симптоми на менопауза.

Ако обаче имате анамнеза за чувствителен към естроген рак, първо се консултирайте с Вашия медицински специалист, за да определите дали добавката с ресвератрол е подходяща за Вас.

Странични ефекти

Ресвератролът се понася изключително добре и при клинични изследвания не са докладвани нежелани странични ефекти при нормални дози.

Ресвератролът не трябва да се използва от хора, приемащи разредители на кръвта като варфарин или НСПВС като аспирин или ибупрофен, тъй като комбинирането на ресвератрол с тези лекарства може да увеличи шансовете за кървене. Ресвератрол също не трябва да се използва в рамките на 2 седмици след планирана операция.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули на ден със или без храна

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД

Ресвератрол (от корен на polygonum cuspidatum (японска фалопия))

   осигурява 50% ресвератрол

500 мг

250 мг

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено. 

Други съставки: хипромелоза (капсула), оризово брашно, микрокристална целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди употреба! Не приемайте Resveratrol, ако сте бременна, кърмите или сте под 18 години! Прекратете употребата и незабавно се консултирайте с Вашия лекар, ако се появят нежелани реакции! Не използвайте Resveratrol, ако работите с тежки машини, докато не разберете как Ви се отразява! Не приемайте повече от 12 капсули на ден! Съхранявайте на хладно и тъмно място! Не замразявайте и не излагайте на влага или топлина над стайна температура!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Resveratrol 250 мг 120 капсули | Double Wood

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.