Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Pyruvate 500 мг 90 капсули | Haya Labs 63

Pyruvate 500 мг 90 капсули | Haya Labs 63
Pyruvate 500 мг 90 капсули | Haya Labs 63
Pyruvate 500 мг 90 капсули | Haya Labs 63
33.00 лв.
Код на продукта : Pyruvate 500 mg 90 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.73 лв.


 
Бърза поръчка
Pyruvate 500 мг 90 капсули | Haya Labs 63

Pyruvate 500 мг 90 капсули Haya Labs

 • Изгаря мазнините
 • Енергизира мускулите
 • Повишава издръжливостта
 • Спомага обмяната на веществата
 • Има функция на имуностимулатор
 • Засилва производителността
 • Пируват 500 мг 90 капсули е на топ цена от Haya Labs 

Какво знаем за Пируват? 

Пирогроздената киселина, a-кетопропионовата киселина, СНзСОСООН, е безцветна течност с остър мирис. Във всякакви съотношения се смесва с вода, етилов спирт, етер. Проявява химичните свойства на кетони и карбонови киселини. Присъства в клетките на всички организми, явявайки се най-важният промеждутъчен продукт, свързващ трансформацията на въглехидратите, белтъчините и липидите.

В биохимичната литература в качеството на синоним на пирогроздената киселина често се употребява терминът „пируват“ (отрицателно зареден йон на пирогроздената киселина-СНзСОСОО). Пируватите са група вещества - соли на пирогроздената киселина (pyruvic acid) СНзС(О)СООН. Тя е един от ключовите метаболити в аеробната гликолиза-разпадането на глюкозата с участие на кислорода. По-късно пирогроздената киселина се превръща във въглероден диоксид и вода. Освен това пирогроздената киселина може да се превръща в други органични киселини и да влиза в "енергийната верига" на клетките.

Важна нейна в организма е участието в синтеза на някои интермедиатори на цикъла на Кребс. Този цикъл (наричан още цикъл на трикарбоновите киселини) има огромно значение в енергообезпечаването на жизнените процеси. В природата пирогроздената киселина обикновено се среща само във вид на соли - натриева, калциева, калийна. На такива соли са богати ябълките, гроздовото вино, кашкавалът и тъмното пиво. С храната може да се получат до 2 г различни пирувати на ден. 

Като хранителна добавка Pyruvate 500 мг 90 капсули от Haya Labs на изгодна цена се бори с излишната мазнина, като подобрява съотношението между мастна и мускулна маса. Една от основните роли на Пируват в организма е участието му в цикъла на Кребс (цикъл на енергия и взаимодействие на химикатите и ферментите, в резултат на които се образува Аденозинтрифосфорната киселина или нейните непосредствени предшественици).

В цикъла на Кребс са въвлечени много вещества, но той започва с Пируват, който активира разпадането на мазнините, подобрява постъпването на глюкоза от кръвта в мускулните тъкани. Това вещество помага за изгаряне на мазнините и стимулира окислителните процеси в митохондриите. Участвайки в цикъла на Кребс Пируват напълно се окислява, освобождавайки огромно количество енергия в енергийната обмяна.

В организма Pyruvate практически напълно се изразходва в различните биохимични процеси и не се натрупва. Именно затова е полезен за всички, които желаят да намалят излишното тегло, да повдигнат общата енергетика на организма и даже да ускорят анаболизма.

Как действа Pyruvate на капсули? 

Пируват 500 мг 90 капсули на Haya Labs е източник на енергия за митохондриите, произвеждащи енергия за клетките. Нарушаване в обмяната му нарушава и функционирането на митохондриите. Това предизвиква симптоми, като увреждане на мускулите, забавяне на умственото развитие, гърчове, натрупване на млечна киселина, водещи до излишно съдържание киселини в организма-ацидоза и недостатъчност на функциите на вътрешните органи.

Такива нарушения могат да се развият във всяка възраст-от ранна детска до старост. Физическото натоварване, инфекциите или употребата на алкохол задълбочават симптомите, водейки до тежка лактацидоза, съпроводена с мускулни крампи и слабост.

Дефицитът на комплекса на пируватдехидрогеназата - група ферменти, необходими за обмяната на Пируват, води до недостатъчно съдържание на ацетилкоензим А, който е необходим за изработването на енергия. Основните симптоми включват понижаване на работата на мускулите, нарушаване на координацията на движенията и тежки разстройства в равновесието, които правят ходенето практически невъзможно. Понякога се забелязват припадъци и пороци в развитието на главния мозък.

Отсъствието на фермента нарушава или блокира изработването на глюкоза в организма. В кръвта се натрупват млечна киселина и кетонови тела, което е съпроводено с гадене и повръщане. Това заболяване често води до смърт. Синтеза на аминокиселини- компонентите на белтъците-също зависи от пируваткарбоксилазата. Когато този фермент отсъства се понижава изработването на невромедиатори, което предизвиква възникване на неврологични симптоми, в това число и тежко изоставане в умственото развитие.

Ниското съдържание на захар (хипогликемия) и натрупването на киселини (ацидоза) в кръвта може да се коригира с чести приеми на храна, богата на въглехидрати. Обаче да се заменят отсъстващите невромедиатори е невъзможно, затова и отстраняването на неврологичните симптоми е сложно. Pyruvate се използва и в такива видове спорт, където периодична се изисква намаляване на мастната маса. Много активно се прилага в бодибилдинга, велосипедния спорт, бягането.

Освен усилването на изгаряне на мазнини, Пируватът увеличава мускулната издръжливост при аеробно натоварване. Това е свързано с ускорението на липолизата и изместването от енергийната "база" на движенията към мазнините. Той усилва активността на митохондриите, основните "енергийни станции" на клетката, и активира транспорта на глюкоза от кръвта в мускулните тъкани. Съчетанието от ергогенния и липолитическия ефект води до значителен прираст на аеробната работоспособност.

В качеството на меко действащ енергетик Pyruvate намира приложение във видовете спорт, изискващи значителна издръжливост - бягане, плуване. Не е маловажно, че той не е допинг, и следователно може да се използва практически във всеки период от тренировъчния цикъл.

 Още ползи при прием на Pyruvate:

 • Подходящо средство за отслабване
 • Стимулира клетъчното дишане
 • Пируват 500 мг 90 капсули от HAYA LABS на топ цена има антиоксидантни свойства
 • Увеличава енергията 

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.
Дозировка: 2 капсули 
Дози в опаковка: 45

Състав Стойност %ПДД
Калций 150 мг 15%
Калциев Пируват 1000 мг **

 

 

 

Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™