Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Novarix 650 мг 60/90 таблетки | NeoPharm

Novarix 650 мг 60/90 таблетки | NeoPharm
Novarix 650 мг 60/90 таблетки | NeoPharm
39.68 лв.
Код на продукта : Novarix 650 mg 60 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.66 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием

Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

90 таблетки

 
Бърза поръчка
Novarix 650 мг 60/90 таблетки | NeoPharm

Novarix 650 мг 60/90 таблетки | NeoPharm

 • Помага за възстановяване на структурата и тонуса на съдовете
 • Намалява отока и болката
 • Потиска възпалението във венозната стена и клапи 
 • Понижава риска от усложнения и рецидиви
 • Новарикс 650 мг таблетки е на много добра цена от NeoPharm

Какво знаем за Новарикс?

Разширените вени са една от най-честите болести, която според данни на Световната здравна организация се среща при 35% от жените и 20% от мъжете. Този здравословен проблем, освен че е съпътстван с болка, тежест в краката и неудобство, предизвиква и неувереност, както всеки видим проблем, отразяващ се негативно на външния вид.

Разширените вени са свързани преди всичко със сериозно влошаване на състоянието на кръвоносните съдове и вените. Кръвта вече не може да циркулира нормално, венозните клапи не я задържат и придвижването ѝ нагоре към сърцето се превръща в предизвикателство.

Хората, страдащи от това заболяване, обикновено се оплакват от умора и тежест в краката, особено вечер и след продължително стоене или седене, а също и при горещо време. Поради отделянето на течност в меките тъкани краката могат да се подуят вечер.

Ако имате генетична предразположеност към проблеми с вените, е добре да вземете превантивни мерки срещу поява на венозни болести и варикозни вени. Откажете се от лошите навици: следете диетата си, опитайте се да отслабнете, ходете повече, правете упражнения за подобряване на венозната циркулация, носете удобни обувки.

Също така грижата за състоянието на съдовете е от голямо значение за предпазване от проблеми с вените. Предпоставка за поява на венозна болест е изтъняването и слабостта на съдовата стена. Нейното влошено състояние води до усещане за тежест, неприятно парене и отоци, подсказващи потенциален проблем с разширени вени.

Взетите навреме мерки за стабилизиране на венозната недостатъчност ще предотвратят по-късните неприятни усложнения с кръвоносната система и кожата. Има определени натурални съставки за вътрешна употреба, които могат да имат голяма полза при разширени вени и оток.

Комплексната формула на продукта Novarix 650 мг 60/90 таблетки от NeoPharm повишава еластичността и здравината на съдовата стена, за да запази вените Ви здрави, и е на чудесна цена на Biomall.bg.

За да сте здрави, красиви, да имате самочувствие и да се чувствате комфортно, е важно още с най-ранната поява на симптоми, сигнализиращи за възможен проблем с разширени вени, да вземете всички възможни мерки за предотвратяване на този здравословен проблем. 

Как действа Новарикс на таблетки?

Новарикс 650 мг таблетки на добра цена е комплексна формула, която влияе благоприятно върху здравето на кръвоносните съдове, като поддържа тяхната еластичност, проходимост и тонус. Новарикс съдържа флавоноиди, еластин и колаген тип III, които имат ключова роля за укрепването на венозната стена.

Новарикс влияе благоприятно върху вените и венозните клапи в целия организъм. Ефектът му е особено изразен при повърхностните вени на долните крайници и перианалната зона.

Какви са причините за появата на разширени вени?

Има само няколко основни причини за заболяването:

 • Работа, изискваща принудително седене или изправено положение през деня, както и високи натоварвания, свързани с вдигане на тежести;
 • Затлъстяване;
 • Наследственост;
 • Възраст и пол. Най-голяма е вероятността от развитие на разширени вени при жени на възраст 30-40 години;
 • Бременност и кърмене.

Високите статични натоварвания или намалената физическа активност предизвикват повишаване на венозното налягане в долните крайници. Съдовете не издържат на такова напрежение и започват да се разтягат, а стената им става по-тънка. Това води до появата на празнина между венозната клапа и съдовата стена, кръвният поток върви в обратна посока, което се нарича рефлукс.

Защо формулата на Новарикс таблетки работи резултатно срещу венозните заболявания?

Новарикс таблетки на атрактивна цена прави здрава съдовата стена, осигурявайки допълнителен прием на колаген и еластин. Колагенът е нишковиден протеин, който формира основата на съединителната тъкан. Той образува стените на вените, артериите и капилярите.

Колагеновите молекули образуват дълги тънки протеинови влакна – фибрили. Те служат за задържане на клетките заедно, свързват тялото ни в едно цяло и позволяват на тъканите да издържат на разтягане. С възрастта запасите от колаген се изчерпват. Фибрилите започват да се разпадат по-бързо, докато синтезът на колаген естествено се забавя.

Съществуват най-малко 16 разновидности на колаген, всеки от които съдържа различен набор от аминокиселини и изпълнява специфична роля в организма. Колаген тип III е вторият по разпространеност колагенов протеин в тялото, чиято роля е най-важна за кръвоносните съдове. 

Той се състои от по-тънки и по-разтегливи фибрили. Поддържа структурата, формата и обема на големите артерии, тъй като участва в сглобяването на колагеновите влакна тип I и изгражда фина мрежа в стената на кръвоносните съдове. Допълването на колаген тип III, съдържащ се в Новарикс таблетки, помага на тялото да запази стените на съдовете здрави.

Заедно с колагена, еластинът е основен структурен протеин на съединителната тъкан на нашето тяло, който осигурява здравината и еластичността на кръвоносните съдове. Намаляването на неговото производство от фибробластните клетки на съединителната тъкан прави съдовата стена нееластична и твърда. Еластиновите и колагеновите влакна са плътно преплетени и създават опора за тъканта на съдовата стена, която се нарича тонус.

Новарикс от NeoPharm подпомага производството на еластин и колаген в тялото, с което увеличава тонуса и еластичността на съдовата стена. Това увеличава способността на стените на съдовете да понесат повишеното натоварване при продължително стоене прав, застояване в седнало положение или неправилна поза.  

Възстановената структура на протеините колаген и еластин в организма с помощта на таблетките Новарикс на достъпна цена е важна връзка в профилактиката и лечението на венозни болести и варикоза.

Благоприятен ефект върху кръвоносната система има и комплексът от флавоноиди в Новарикс с топ цена от NeoPharm. Благодарение на процеса на микронизация частиците на флавоноидите са с по-малък размер и по този начин се абсорбират по-добре, докато тяхното действие е по-ефективно. 

Флавоноидите в Новарикс предпазват вените, намаляват пропускливостта на стената на кръвоносните съдове и подобряват лимфните потоци в лимфната система. Следователно помагат за намаляване на отока и предотвратяване на разширени вени. Освен това те имат антиоксидантни свойства, благодарение на които предпазват съдовете от увреждане, причинено от свободните радикали, както и оказват противовъзпалително действие.

За да обобщим, Новарикс таблетки на страхотна цена от NeoPharm действа в три посоки, с което помага за предотвратяване на венозните заболявания и подпомага състоянието на съдовете: 

 • Новарикс повишава здравината и еластичността на съдовата стена, подобрявайки синтеза на протеините колаген тип III и еластин в организма.
 • Новарикс повишава венозния тонус, намалява пропускливостта на стената на кръвоносните съдове и подобрява лимфните потоци в лимфната система.
 • Новарикс предпазва съдовете от увреждане.
 • Новарикс действа противовъзпалително и намалява възпалението в съдовата стена и клапа.
 • Новарикс 650 мг таблетки на изгодна цена от NeoPharm намалява отока и болката до пълното им изчезване, а заедно с това понижава риска от усложнения и рецидиви.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка 2 пъти на ден в продължение на 90 дни или според указанията на Вашия лекар.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД

флавоноиди – микронизирана пречистена флавоноидна фракция, състояща се от:

   90% диосмин

   10% други флавоноиди – хесперидин, диосметин, линарин и др

500 мг

450 мг

50 мг

**

**

**

Хидролизиран колаген тип III 100 мг **
Еластин 50 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не използвайте, ако имате алергия към някоя от съставките! Ако приемате метронидазолови препарати, аспирин или антикоагуланти, посъветвайте се с Вашия лекар преди употребата на продукта! Съхранявайте на сухо и хладно място! Дръжте далеч от деца!

Състав
Еластин 50 мг
флавоноиди 500 мг флавоноиди микронизирана пречистена флавоноидна фракция, състояща се от: - 90% (450 mg) диосмин и - 10% (50 mg) други флавоноиди - хесперидин, диосметин, линарин и др
Хидролизиран колаген тип III 100 мг
Прием и дозировка
Прием и употреба 3 пъти дневно по 2 таблетки за 4 дни, последвано от 2 пъти дневно по 2 таблетки за 3 дни. След това приемът продължава в препоръчваната дневна доза - 2 пъти по 1 таблетка за срок от 30 до 90 дни.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™