Nevraxil 30 капсули | Natur Produkt

Nevraxil 30 капсули | Natur Produkt Увеличава способността на тялото за справяне с неврологичните заболявания По естествен начин възстановява увредените нерви Подобрява чувствителността на увредената зона Nevraxil 30 капсули | Natur Produkt Увеличава спос
Nevraxil 30 капсули | Natur Produkt
Nevraxil 30 капсули на отлична цена от Natur Produkt помага за нормалната функция на периферната нервна система. Невраксил естествено възстановява увредените нерви, намалява интензивността на болката. Научете повече
27.75 лв.
Без данък: 27.75 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Natur Produkt
 • Модел: Nevraxil 30 Capsules

Nevraxil 30 капсули | Natur Produkt

 • Увеличава способността на тялото за справяне с неврологичните заболявания
 • По естествен начин възстановява увредените нерви
 • Подобрява чувствителността на увредената зона
 • Намаляване на интензивността на болката
 • Намаляване на риска от по-нататъшно увреждане на нервната тъкан
 • Невраксил капсули е на невероятна цена от Natur Produkt

Какво знаем за Невраксил?

Nevraxil е хранителна добавка, която съдържа естествени за организма компоненти – нуклеотида уридин монофосфат, както и витамини от група В като B12 и B9 (фолиева киселина), които стимулират регенерацията на нервната тъкан. Продуктът е обогатен с екстракт от женшен, който има позитивно действие върху работата на централната нервна система.

Nevraxil 30 капсули на супер цена от Natur Produkt възстановява увредените нервни влакна

Една от причините за дискомфорт и болка в тялото може да бъде увреждане на нервните влакна, наречено невропатия. Тя може да се прояви под формата на парене, изтръпване, внезапни пристъпи на пронизваща болка, усещаща се обикновено в крайниците

Освен това колкото по-малко мобилен начин на живот водите, толкова по-голяма е вероятността причината за Вашата болка да се крие в периферните нерви, които образуват периферната нервна система

Като цяло, нервите се състоят от миелинова обвивка, която притежава изолираща способност, и централна част – самият нерв. 

Продължителното нарушение на обмяната на веществата като диабет, инфекции, възпалителни процеси в тялото, както и компресия поради нараняване или заседнал начин на живот, увреждат естествената структура на нерва. В този случай нарушаването на целостта на едно място засяга функцията на цялото нервно влакно.

Постепенно човешкото тяло само възстановява увредените нервни структури. Но този процес отнема много време. Освен това са необходими някои компоненти за регенерацията на нервните влакна и техният допълнителен прием като част от Nevraxil 30 капсули от Natur Produkt, предлаган на много изгодна цена в Biomall.bg, е в състояние да възстанови структурата на нервната тъкан и да регенерира миелиновата обвивка.

Как действа Невраксил на капсули?

Периферната нервна система е обширна система от комуникативни нервни влакна, които предават информация от мозъка и гръбначния мозък до всяка част на тялото. Периферните нерви също изпращат сензорна информация обратно към мозъка и гръбначния мозък, информирайки за наличието на въздействие върху тъканите (настинка или изгаряне). 

Невраксил 30 капсули на топ цена от Natur Produkt намалява интензивността на болкатаКогато периферната нервна система е увредена, тези жизненоважни връзки се нарушават. Болката, която се появява в този случай, ни лишава от свобода и лекота на движение, пречи на спорта и нарушава важни планове за нас. 

Допълнителен дискомфорт се причинява и от усещане за изтръпване, парене, мравучкане и промяна в чувствителността на увредената зона. Възстановяването на нервните влакна може да отнеме много време, ако те не са подсигурени с необходимите ресурси. 

Поверете тази задача на Невраксил капсули на атрактивна цена. Невраксил съдържа естествения компонент за тялото - нуклеотидът уридин монофосфат. Това вещество играе важна роля във възстановяването на увредените нервни влакна

Невраксил зарежда тялото Ви с оптимална доза уридин, който е подсилен с невротропните витамини от група В и екстракт от жен-шен, който влияе положително върху работата на централната нервна система. 

Знаете ли, че когато нервните влакна са увредени, нуждата от уридин се увеличава значително? Той участва пряко в синтеза на най-важните компоненти, които се използват за естественото възстановяване на увредения нерв

Уридин (уридин-5-монофосфат) е вещество от групата на пиримидиновите нуклеотиди – това са структурни елементи на тялото, които играят основна роля в метаболитните процеси. Уридин е незаменим компонент, който насърчава регенерацията на нервните влакна и възстановяването на увредените миелинови обвивки на нервите.

Доказано е, че при увреждане на периферните нерви се увеличава нуждата от пиримидинови нуклеотиди като уридин. Следователно навлизането му в тялото отвън с приема на Невраксил на много добра цена е важно за процесите на възстановяване и регенерация на нервите. В резултат на метаболизма на уридин след попадането му в тялото се осигуряват следните ефекти:

 • стимулира синтеза на сложни липиди и протеини на невронните мембрани; 
 • допринася за възстановяването на увредените миелинови обвивки на нервите; 
 • играе значителна роля в процесите на невронния синтез на ДНК, РНК и регенерацията на периферните нерви; 
 • допринася за активирането на вътре- и извънклетъчни сигнали; 
 • подобрява предаването на нервно-мускулния импулс, в случай на увреждане на нервните пътища.

Nevraxil 30 капсули на отлична цена от Natur Produkt помага за нормалната функция на периферната нервна системаОт друга страна, витамините от група В, включени във формулата на Невраксил на уникална цена, също играят ключова роля в процеса на регенерация на увредения нерв. Те увеличават полезното действие на уридин. Комбинацията от уридин и витамините В задвижва възможностите на тялото за справяне с неврологичните заболявания и регенериране на увредените части на невроните.

Ето какви функции изпълняват някои от витамините В, включени в капсулите Невраксил с топ цена:

Фолиевата киселина (витамин В9) действа като коензим в много реакции на възстановяване на нервните влакна, особено в метаболизма на протеини и нуклеинови киселини, и по-специално, участва в синтеза на ДНК, свързването и разцепването на различни аминокиселини.

Витамин В12 (цианокобаламин) е важен за нервната система, тъй като участва в биохимичните процеси, които осигуряват образуването на миелиновата обвивка. Също така витамин В12 превръща фолиевата киселина в нейната активна форма. Тя е необходима за производството на ДНК и РНК във всяка клетка в тялото. Витамин В12 участва във въглехидратния, мастния и протеиновия метаболизъм, в поддържането на нормална хематопоеза.

Уридин също много добре се съчетава с добавения магнезий в Невраксил на изключителна цена, който е основен елемент при изграждане на нервната тъкан. Магнезиевият дефицит води до увреждане на нервно-мускулните функции, а комбинацията уридин-магнезий ги повлиява благоприятно.

Невраксил на добра цена е обогатен и с екстракт от жен-шен, който изобилства от биологично активни съставки. В него се съдържат много активни и хранителни съединения, които включват витамини (А, В1, В2 и С), микроелементи (калций, мед, фосфор, цинк), както и полизахариди. Основното му енергизиращо, имуномодулиращо и подпомагащо работата на нервната система действие обаче се смята, че се дължи на гинзенозидите. 

Екстрактът от жен-шен действа антиоксидантно, обезболяващо, регулира централната нервна система, повишава хематопоетичната функция и насърчава метаболизма. Допринася за растежа на невроните, повишаването на тяхната жизненост и помага за оцеляването им.

За да обобщим, Невраксил капсули на изгодна цена от Natur Produkt е продукт, който ще помогне на Вашата периферна нервна система да функционира нормално. За това допринася комбинацията от съставки, които помагат за:

 • естествено възстановяване на увредените нервни влакна,
 • пълно предаване на нервните импулси през тях,
 • намаляване на интензивността на болката (включително в ставите и гръбначния стълб),
 • поддържане на подвижността и нормалната чувствителност на увредената зона,
 • намаляване на риска от по-нататъшно увреждане на нервната тъкан.

Произведено в: Полша

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден, за предпочитане след хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Магнезий100 мг**
Уридин 5-монофосфат, натриева сол61 мг**
Витамин В3 (никотинамид) 10 мг NE**
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид)6 мг**
Витамин В1 (тиамин мононитрат)4 мг**
Фолиева киселина400 мкг**
Витамин В12 (цианкобаламин)10 мкг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Състав: магнезиев оксид, желатин (за капсулата), натриева сол на уридин 5-монофосфат, екстракт от жен-шен (Panax ginseng), никотинамид, пиридоксин  хидрохлорид, тиамин мононитрат, магнезиеви соли на мастни киселини,  птероилмоноглутаминова киселина (фолиева киселина), цианкобаламин  0,1%, оцветител: Е171.

Не съдържа: нишесте, захар, лактоза, глутен, консерванти и аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Ако сте бременна, кърмите или имате непоносимост към някоя от съставките, не приемайте продукта! При пациенти с диабет е необходим контрол на кръвната захар (може да намали нивата на кръвната захар)! Съхранявайте при температура до 25°С! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Nevraxil 30 капсули | Natur Produkt

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.