Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули

Вие се грижите за вашето здраве благодарение на Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули.
Ние ще ви доставим Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули за 1 ден.
Цена на Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули без конкуренция
Произхода и производителя на Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули са проверени
Вие може да се урверите, че получавате Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули.
Имате 14 дневен срок за връщане на Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули
Категории
Последно видяни
Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули
Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули
12.90 лв
Код на продукта : Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 

Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули

Какво знаем за Неспрессо?

Компанията Неспрессо способства за опазването на околната среда поддържа на фермите като осигурява култивирането и доставянето на висококачествено кафе. Програмата „Nespresso Ecolaboration” обединява неправителствени организации, учени, консултанти, технически специалисти и бизнес партньори, за да гарантира неизменно високото качество на продуктите от зърната до чашката кафе. От 2003 година Nespresso си сътрудничи с неправителствената организация Rainforest Alliance с цел развитие на „Nespresso AAA Sustainable Quality™”. Тази програма е предназначена за поддържането на високото качество на отглежданото кафе, като се грижи за околната среда и предлага изгодни условия за фермерите. Експертите на Неспрессо подбират само качествените кафени зърна, за да може да се удовлетворят предпочитанията и на най-прецизните ценители на кафе. Само 1-2% от световното производство отговаря на високите стандарти за качество, установени от Nespresso.

Какво е Кафе Nespresso Arpeggio Decaffeinato?

Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули на страходна цена е без кофеин и притежава изумителен вкус с какаови нотки

Наситен и нежен!

Силното изпичане на Арабиката от Южна и Централна Америка подчертава плътния, кадифен вкус на Arpeggio Безкофеиново и разкрива възхитителни какаови нотки. Това е същият наситен вкус на бленда Arpeggio, но безкофеинов. 

Произходът на Arpeggio Decaffeinato:

За създаването на сместа Arpeggio Decaffeinato са подбрани най-добрите зърна Арабика от Бразилия и Коста-Рика с характерни нотки на какао. Митата южноамериканска Арабика придава на бленда деликатни плодови нокти. Ароматният профил на всеки сорт е запазен на максимум  в процеса на декофеинизация.

Изпичането на Arpeggio Decaffeinato:

Разделното изпичане разкрива индивидуалните особености на всеки сорт в бленда. Дългото печене на бразилската Арабика и тази от Коста-Рика позволява напълно да се разкрият какаовите нотки. По-лекото изпичане на южноамериканската Арабика добавя на сместа меки нотки на плодове.

Ароматен профил:

Благодарение на тъмното изпичане на Арабиката от Южна и Централна Америка, Гран Крю Безкофеиново Arpeggio от Nespresso на невероятна цена се разкрива с ярки нюанси на какао и притежава онзи силен характер, който притежава блендът Arpeggio от класическата колекция.

Nespresso Arpeggio Decaffeinato 10 бр. Кафе капсули 12.90 лв
Бр

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™