Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal

Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal Стимулира топенето на мазнините Помага за изграждане на мускулна маса Подсилва издръжливостта Доставя енергия за целия ден Подобрява концентрацията и фок Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal Сти
Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal Стимулира топенето на мазнините Помага за изграждане на мускулна маса Подсилва издръжливостта Доставя енергия за целия ден Подобрява концентрацията и фок Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal Сти
Не е в наличност
Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal Стимулира топенето на мазнините Помага за изграждане на мускулна маса Подсилва издръжливостта Доставя енергия за целия ден Подобрява концентрацията и фок Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal Сти
Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal Стимулира топенето на мазнините Помага за изграждане на мускулна маса Подсилва издръжливостта Доставя енергия за целия ден Подобрява концентрацията и фок Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal Сти
Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal
Милитари на капсули от Cvetita Herbal е добавка на страхотна цена, която може да спомогне за топенето на мазнините и увеличаването на мускулната маса. Military Force Pack доставя енергия през целия ден и подобрява издръжливостта през деня и по време на тр Научете повече
79.00 лв.
Без данък: 79.00 лв.

Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal

 • Стимулира топенето на мазнините
 • Помага за изграждане на мускулна маса
 • Подсилва издръжливостта
 • Доставя енергия за целия ден
 • Подобрява концентрацията и фокуса
 • Military Force Pack на капсули от Cvetita Herbal е на изгодна цена

Какво знаем за Military Force Pack?

Military Force Pack на капсули от Cvetita Herbal подсилва организма през целия ден.

Постигането на желаната фигура е трудна задача и често се нуждаем от малко помощ. Активно спортуващите знаят, че използването на добавки е един добър, лесен и безопасен начин за постигане на желаните цели. Целите могат да бъдат: премахване на подкожните мазнини, загубата на тегло, повишаване на мускулната маса или увеличаване на издръжливостта.

Ако сте физически активни, но Ви липсва енергия, за да поддържате тренировката си или дори да завършите работния ден, значи тялото Ви изпитва определен дефицит. Ние от Biomall.bg препоръчваме добавката на Cvetita Herbal Military Force Pack на капсули на чудесна цена, която представлява комбинация от над 10 съставки. Комбинацията от тях подпомага по-бързото достигане на важни хранителни вещества до мускулите, подпомага правилната циркулация на кръвта, повишава имунитета и издръжливостта. Добавката на Cvetita Herbal може да детоксикира тялото, като му помага да изхвърли излишните токсини и отпадъци. Също така подпомага бързото зарастване на спортни травми и наранявания.

Как действа Military Force Pack?

Тайната за успеха на добаваката от Cvetita Herbal на добра цена се крие в специално подбраните и натурални съставки.

 • Аргинин
 • Л-Карнитин
 • Левзея
 • Сибирски жен-шен
 • Мурсалски чай
 • Магарешки бодил
 • Зелен чай

Military Force Pack на капсули помага за изгаряне на мазнините и подобрява мозъчната функцияЛ-аргининът е химически строителен блок, наречен "аминокиселина”, която се използва от организма за производството на протеин. Л-аргининът се набавя от червеното месо, птичето месо, рибата и млечните продукти, а Cvetita Herbal предлагат l-arginine като съставка в добавката Military Force Pack Capsules на страхотна цена. L-arginine се превръща в организма в химикал, наречен азотен оксид. Азотният оксид предизвиква кръвоносните съдове да се отворят по-широко за подобряване на кръвния поток. Arginin стимулира също отделянето на растежен хормон, както и инсулин в тялото. Чрез подобряването на притока на кръв аргининът помага на хранителните вещества и кислорода да достигнат до мускулите и ставите. Това означава, че с помощта му може да увеличите ефективността на упражненията и да се предпазите от болка след тях. Също така важно е, че аргининът се използва от организма за увеличаване на производството на човешкия растежен хормон, пролактин и няколко аминокиселини – включително креатин, L-пролин и L-глутамат. Той дори подобрява чувствителността към инсулин, подобно подобрението в упражненията, като позволява на повече глюкоза да влезе в клетките. Ролите на L-аргинин в метаболитното здраве са важни за изграждането на силна мускулна тъкан, борбата с възпалението, причиняващо болка в костите и ставите, възстановяването от наранявания и за функциите на общата нервна система.

L-карнитинът, от своя страна, в добавката Military Force Pack е естествено срещащо се аминокиселинно производно, което често се приема като добавка. Карнитинът най-често е използван за отслабване и поради способността му да влияе върху мозъчната функция.

Много хора гледат на L-карнитин като начин за бързо и безопасно отслабване. Проучванията са установили, че л-карнитинът може да бъде много ефикасен, когато се комбинира с диета и упражнения. Освен повишаването на издръжливостта и ускоряването на загубата на тегло тази аминокиселина също е полезна за спортисти, които искат да предотвратят и предпазват от увреждане мускулите си. Л-карнитинът също така увеличава разграждането на мазнините. Изследванията посочват, че увеличаването на карнитин в мускулите спомага за увеличеното изгаряне на мазнините и изразходването на енергия по време на физическата активност.

Л-карнитинът в добавката Military Force Pack на капсули на изгодна цена е не само подходящ за Вашето тяло, а има ползи и за мозъка. Изследванията сочат, че той подобрява мозъчната функция и концентрацията. Общо казано л-карнитинът намалява мазнините, увеличава мускулната маса, намалява умората и подобрява мозъчната функция.

Military Force Pack на капсули на чудесна цена може да премахне мазнините и да увеличи мускулната маса.Друг компонент в добавката на Cvetitа Herbal e Сибирски жен-шен. Коренът на растението Eleutheroccocus centicocus, наричан още сибирски жен-шен или елеутеро, се използва в Китай и Русия от векове с разнообразни приложения и ползи, които предоставя на нашите тела.

Класифициран като тонизираща билка и лек стимулант, сибирският жен-шен има способността да увеличава концентрацията и умствената способност през работния ден. Тази билка предпазва тялото от стрес и увеличава окисляването на клетките. По този начин се увеличава издръжливостта, фокусът и се подобрява зрението. Това повишаване на оксигенацията води до по-добра циркулация на кръвта, особено към мозъка, и помага за възстановяване на паметта, концентрацията и умствената яснота. Сибирският жен-шен е сред най-избираните добавки от спортисти, защото осигурява мощен енергиен тласък и подобрява значително тренировката, като подсилва енергията и издръжливостта на спортиста.

Следващата добавка е Млечен бодил. Млечният бодил е цъфтящо растение, чиито части се използват като естествени билкови лечения при здравни разстройства. Това е отчасти заради мощните антиоксиданти, които съдържа. Известен е най-вече с положителния си ефект върху здравето на черния дроб, но изследванията разглеждат и други възможни ползи като загубата на тегло. Silymarin има потенциала да помогне с контрола на кръвната захар и това е фокусът на много от проучванията, които разглеждат потенциалните ползи от него. Едно проучване установило, че приемът на силимарин помага на хората да отслабват и да намаляват индекса на телесна маса. Някои хора смятат, че магарешкият бодил има слабително действие, което би могло да доведе до загуба на тегло.

Останалите съставки в добавката Military Force Pack на капсули на изумителна цена са левзея, мурсалски чай и зелен чай. Зеленият чай съдържа биоактивни вещества като кофеин и EGCG, които могат да имат мощни ефекти върху метаболизма. Мурсалският чай съдържа антиоксиданти, които могат да стимулират организма да се пребори с излишните килограми. В комбинация зеленият чай и мурсалският забързват топенето на мазнините, без да застрашават мускулната маса. Освен това изследванията показват, че приемът на тази комбинация предпазва от възвръщане на свалените килограми. Проучванията над левзея показват също много добри резултати. Доказва се, че приемът на левзея може да подобри метаболизма, нивата на кръвната захар и нивата на мазнини в кръвта и тялото.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на гладно или 1 час преди тренировка с вода. Може да се приемат до 2 капсули преди тренировка. За максимални резултати може да приемате до 12 седмици (3 месеца) след което да направите 2 седмици почивка и да повторите цикъла.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 100

Състав в една доза (1 капсула)Стойност

%ПДД

Аргинин ААКГ388,5 мг

35%

Л-карнитин тартрат333 мг30%
Левзея корен екстракт111 мг10%
Сибирски жен-шен екстракт111 мг10%
Мурсалски чай екстракт55,5 мг5%
Магарешки бодил екстракт55,5 мг5%
Зелен чай екстракт55,5 мг5%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин (капсула).

Не съдържа: ГМО и глутен.

Важно: Да не се използва като заместител на разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчваната дневна доза! Пазете от деца! Да не се приема от бременни или кърмещи жени! Консултирайте се с лекар преди употреба! Да се съхранява на хладно и сухо място!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Military Force Pack 100 капсули | Cvetita Herbal

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.