Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Swanson

Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Swanson
Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Swanson
Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Swanson
69.80 лв
Код на продукта : BetaRight Beta Glucan 250 mg 60 Capsules
Тегло: 0.50 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.16 лв.

 
Бърза поръчка
Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Swanson

Beta Glucan 250 мг 60 капсули | Swanson

 • Подкрепя здрави имунните функции
 • Подпомага за намаляване на „лошия” холестерол
 • Увеличава клетъчната мобилизация
 • Силно антиканцерогенно действие
 • Бета Глюкани 250 мг 60 капсули от Swanson на добра цена помага при алергии

Какво знаем за Maximum Beta Glucan?

BetaRight® Beta Glucan е продукт, който повишава естествения имунитет, поддържащ нивата на холестерола в здравословен диапазон. Още от 40-те години на миналия век учени са изследвали многократно хранителните предимства на Бета Глюкан. Това уникално съединение, открито за първи път в гъбите, играе важна роля в имунологията. То е семейство полизахариди мономери на D-глюкоза, свързани чрез бета-гликозидни връзки, различаващи се помежду си по молекулно тегло, плътност и триизмерна структура, разположени в клетъчните стени на гъбите. Биологичната активност на глюканите е многопосочна и зависи от много фактори, предимно от вида и конфигурацията на връзките между съставните захарни остатъци, степента на разклоняване на страничните вериги на биополимерите, молекулярната маса на полизахаридите, разтворимостта им във вода. В гъбите, където е открит Бета Глюкан, е представен под формата на комплекса - хитин глюкан. Този комплекс на практика не се абсорбира в човешкото тяло и следователно изисква допълнителна топлинна обработка и етанолна екстракция, в резултат на която се получава лесно усвоима форма на β-глюкан.

Самият Бета Глюкан е много термоустойчив, лесно понася ниски и високи температури – дори часове да кипи, не се унищожава неговата молекула. Оказва мощен ефект, когато е нарушен балансът на имунната защита, който се изразява по няколко начина. Той активира имунния отговор на организма за създаване на защитна бариера срещу болестотворни причинители и канцерогени. Също така е мощен антиоксидант – неутрализира свободните радикали. Разтворим е във вода и е ефективен, когато се приема орално. Най-изразена активност има биологичната форма на дълговерижните 1,3/1,6 Бета Глюкани. Не са токсични, нямат странични ефекти при използването им.

Като хранителна добавка Beta Glucan 250 mg 60 капсули от Swanson на изгодна цена е с много висока стойност на Бета Глюкан – 250 mg. Това е безопасна, нетоксична и ефективна хранителна добавка. Способна е да поддържа здравословни стойности на холестерола и да укрепва имунната защита. Превантивното приемане на добавката ще осигури засилване имунитета на всеки човек. Особено е важно действието ѝ при хора, подложени на стрес, в напреднала възраст, водещи нездравословен начин на живот или изложени на вредни елементи от околната среда.

Как действа Beta Glucan на капсули?

Beta Glucan 400 mg 60 капсули от Swanson притежава важното свойство на имуноактиватор. Той повишава неспецифичния и специфичния имунитет. Това се осъществява чрез идентифициране и активиране на имунните клетки, предимно макрофаги и Т-клетки убийци, Т-хелперни клетки и NK клетки. Beta Glucan увеличава скоростта на узряване на имунните клетки, активира ги и значително увеличава живота им. Клетъчните мембрани на макрофагите имат своеобразни рецептори за Бета Глюканите.

Когато Бета Глюканите се свързват с рецепторите им, макрофагите се активират, идентифицират и отстраняват нахлуващите патогени в тялото. Макрофагите играят важна роля в поддържането на имунната защита. Те са клетките, които разпознават и елиминират всички клетки, организми и вещества, които не са естествени или желани за тялото (бактерии, вируси, гъбички, мъртви или мутирали клетки и т.н.).

При вирусни инфекции и грип Бета Глюканите повишават продукцията и активността на Т-лимфоцитите, които заедно с активираните макрофаги се борят с вирусите и ги унищожават. Beta Glucan 250 mg 60 капсули на супер цена стимулира производството на цитокини: интерферон и интерлевкини, за ускорена защита, чрез активиране на Т-клетки (Т-убийци и Т-хелперни клетки), NK-клетки и други клетки на имунната система. Много е важно, че засилва имунната защита като цяло и производството на имунните клетки на костния мозък. Това води до по-бърз поток на нови имунни клетки в кръвта и в различни лимфоидни органи на организма. Бета Глюканите имат способността да унищожава всички увредени клетки, те прочистват организма от ненужните за него клетки, каквито са например туморните. Прилагат се и заедно с химиотерапията за защита от инфекции и за възстановяване на кръвотворната система. Освен че имат огромен апетит за токсини, макрофагите играят ключова роля в инициирането на имунните отговори. Когато чуждо тяло атакува организма, макрофагите се активират, появява се верижна реакция, чрез която се мобилизира цялата имунна защита.

В допълнение, Бета Глюкан може да управлява освобождаването на тумор-некротизиращия фактор (TNF), който е мощен защитен протеин и супероксид. Той предизвиква човешките кръвни клетки, като моноцити, за провеждане на химическата война срещу „агресорите”. Имунна система на човека го предпазва от болестотворните причинители. Това е уникална, сложна мрежа от органи, които съдържат клетки, разпознаващи и унищожаващи чужди нашественици. Някои хора, водещи вреден за здравето начин на живот или са на възраст, подложени на стрес или на вредно влияние от околната среда, имат слаба имунна система.

Тогава е нужно използването на Бета Глюкан 250 mg 60 капсули от Swanson, който помага за укрепване на имунната защита по естествен начин, без да я активизира прекомерно. Помага за премахване на вируси, паразити, гъбички и канцерогени, като ще подобри работата на макрофагите и лимфоцитите. Усилва естествения и придобития имунитет. Особено е подходящ за хора под влияние на физически и емоционален стрес, при голяма вероятност от заболяване на сърдечно-съдовата система. Действа много добре за възстановяване на увредените тъкани и клетки. Има силно антиоксидантно действие. 

Още ползи от приема на Beta Glucan:

 • Повишава неспецифичния и специфичния имунитет
 • Предпазва от сърдечно-съдови заболявания
 • Ускорява възстановителните процеси
 • Beta Glucan 250 mg 60 капсули от Swanson на топ цена има силно антиоксидантно действие
 • Регулира артериалното налягане
 • При физически и емоционален стрес
 • Действа противовъзпалително

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно на гладно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %пдд

BetaRight® 3-6 (бета 1,3/1,6 глюкан,

естествено извлечен от Saccharomyces cerevisiae)

(осигурява най-малко 70% бета глюкан 1,3/1,6)

250 мг

**

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 

Други съставки: желатин, микрокристална целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™