Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл | Doctor Nature

Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл | Doctor Nature
Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл | Doctor Nature
23.50 лв
Код на продукта : Имуно Комплекс Кидс Сироп 100 мл
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

Цена на доза: 1.18 лв.


Продуктът не е наличен

КатегорииИмуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл | Doctor Nature

  • Оказва благоприятен ефект върху детския имунитет
  • Имуностимулиращо действие
  • Изцяло натурален състав
  • Богат състав от хранителни вещества
  • Гарантира висока антиоксидантна активност
  • С вкус на сочна, сладка и ароматна круша
  • Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл е на топ цена от Doctor Nature

Какво знаем за Имунокомплекс Сироп за Деца?

Производителят Doctor Nature е разработил хранителната добавка Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл в подкрепа на детския имунитет, а при нас се предлага на страхотна цена. Тя е с изцяло естествени компоненти, които спомагат за здравословната работа на имунната система на детето.

Здравето на детето е това, което най-много безпокои родителите. И ако детето често боледува, те със сигурност си задават въпроса как да повишат имунитета му. С настъпването на студеното време все по-важен става въпросът как да се укрепи здравето на детето, да се активират защитните резерви на тялото, да се предпази от възможни заболявания. В този период трябва да положите допълнителни грижи за защитата на организма на Вашето дете.

Нека да видим какво представлява имунитетът. Това е способността и желанието на нашето тяло бързо и ефективно да се противопоставя на всички онези инфекции, които идват отвън, и след това да ги унищожи. Силният имунитет е ключът към здравето на човека на всяка възраст. Защитната система при децата е доста по-различна от тази при възрастните, има свои собствени характеристики и недостатъци, което прави тялото на детето податливо на различни инфекции. Устойчивостта на организма към вируси, инфекции, токсини и други болестотворни организми се формира в детска възраст, следователно точно в този период възрастните трябва да следят за здравето на детето.

Как действа Имунокомплекс Сироп за Деца?

За да спомогне за нормална работа на имунната система по време на периоди с повишена необходимост, например преди началото на учебната година или през студения сезон, Имунокомплекс Сироп за Деца с топ цена комбинира съставки, които доказано подобряват защитата на тялото срещу различни болести. Всички те доставят необходимите елементи, които максимално допринасят за засилване защитата на организма и оказват благоприятен ефект върху детския имунитет.

Съставът на Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл включва едно от най-полезните растения на планетата – облепиха, известно още като сибирски ананас, ракитник, морски зърнастец. Неговият феноменален състав обогатява клетките с витамини и други полезни вещества, помага за извеждане на токсините и стимулира работата на черния дроб. Това е супер храна, която оказва прекрасно влияние върху цялостното здравословно състояние, което ще е от голяма полза и за детския организъм.

Натрупването на витамини в плодовете на растението е толкова голямо, че то се смята за първенец сред всички плодове и зеленчуци по съдържание на витамин А и Е. Освен това витамин С от състава на облепиха е устойчив дори и при висока температура, ако например сварите на чай неговите плодчета. Съставът на морския зърнастец включва още витамините B1, B2, PP, флавоноиди – които са известни антиоксиданти и забавят стареенето на клетките. А също много други полезни органични киселини, полиненаситени киселини, ценно етерично масло, ценната омега 7 мастна киселина. Богатството от важни хранителни вещества прави билката силен защитник на имунитета. Целият набор от антиоксидантите в облепиха, като полифеноли и каротеноиди, неутрализира реактивните метаболити на кислорода в тялото. Забавя процесите на стареене и подкрепя организма в борбата му за елиминиране на последиците от прекарани заболявания. Билката е полезна и за зрението.

Като основен хранителен доставчик на бета глюкани, в състава на Имуно Комплекс Кидс Сироп 100 мл е включена гъбата кладница, която оказва благоприятно въздействие върху естествената „охранителна” система на детския организъм. В гъбите също така се откриват и множество фитонутриенти и полизахариди, които допълнително засилват жизненоважната отбранителна способност на организма срещу болести. Основната роля на бета глюканите е да поддържат и стимулират имунния отговор срещу микроорганизмите и да защитават сърдечно-съдовата система. Имунната система е естествена бариера срещу инвазивните бактерии и вируси. Изключително важно е да се поддържа в здравословно състояние и да се гарантира правилната ѝ активност. Бета глюканите са едни от най-известните естествени вещества с имуностимулиращи свойства. Това са природни полизахариди, които се съдържат в клетъчните стени на дрождите. Извличат се от микроорганизми, гъби и зърнени култури.

Действието на тези вещества засяга както вродения имунитет (първата линия на защита срещу всички микроорганизми), така и придобития имунитет (срещу всички патогени с помощта на лимфоцити). С пълно право може да ги наречем натурален имуномодулатор за подсилване на естествения и придобития имунитет. Механизмът им на действие се състои в активиране на имунни клетки като макрофаги, моноцити, неутрофили и Т и В лимфоцити. Активираните макрофаги проявяват изразени фагоцитни свойства, предават информация за патогена на други имунокомпетентни клетки и се синтезира комплекс от биоактивни съединения, които предизвикват каскада от реакции, насочени към увеличаване ефективността на имунната защита на организма. Бета глюканите активират локален (защита на организма срещу антигенна инвазия) и системен (унищожаване на чужд генетичен материал, който вече е проникнал в тялото или собствените анормални клетки) имунитет, което спомага за възстановяване на имунната хомеостаза.

Тези съединения допринасят и за стимулиране на образуването на лимфоцити в костния мозък. Съобщава се също, че имат инхибиращ ефект върху развитието и пролиферацията на раковите клетки. Те имат силен антиоксидантен ефект. Укрепват защитната система по един естествен начин, без прекалено да я превъзбуждат. Подсилват издръжливостта на организма при стрес, при голямо физическо и психическо натоварване. Добре е да се прибегне до помощта на бета глюканите, особено в периода преди и по време на грипните епидемии и вируси, за да се осигури на детския организъм по-добро здраве и активна имунна защита. Добре е тези вещества да се дават на детето превантивно в активния сезон на грипа и възможно най-бързо при първи симптоми на вирусната инфекция.

Всички сладки и сочни плодове, каквито са ябълката и крушата, съдържат много антиоксиданти и фибри. Тези вещества повишават имунния отговор срещу болестотворните микроорганизми. Именно заради това те са включени под формата на концентрат като основна съставка в Имунокомплекс Сироп за Деца на супер изгодна цена. При производството на продукта, за да се получи съдържанието в шишенцето от 100 мл, са използвани 1 кг свежи плодове. В него няма глутен и изкуствени съставки. Подходящата храна, дадена на организма, е най-доброто натурално „лекарство” за защита от настинките.

Ябълките могат да подсилят защитната система на тялото. В тях се съдържат разтворими влакна, които влияят благоприятно на здравето. Тези влакна имат противовъзпалително действие и могат да подобрят функционирането на отбранителната система на тялото. Ябълката се нарича царицата на плодовете заради хранителната ѝ стойност. В състава ѝ голямо процентно съотношение взимат витамините А, В, С и D. Основните полезни свойства на тези плодове се дължат на високото съдържание на антиоксиданти и пектин в тях, които се борят с вредното въздействие на реактивните метаболити на кислорода и стимулират естествения процес на детоксикация на тялото.

Крушите са щит срещу сезонните заболявания. Те съдържат вещества, които оказват мощно действие върху белите кръвни клетки, благодарение на което Вашето дете по-рядко ще боледува. Те са пръв приятел на имунитета заради голямото си съдържание на витамин С, който е мощен антиоксидант. Помагат за извеждането от организма на вредните елементи, пречиствайки бъбреците и черния дроб благодарение на високото съдържание на пектин. Съставът им включва още захар (глюкоза, фруктоза, захароза), витамините А, В1, В2, Е, Р, РР, каротин, фолиева киселина, мед, калий и много други полезни вещества.

В обобщение, Имуно Комплекс Кидс Сироп за Деца 100 мл на чудесна цена от Doctor Nature носи много ползи за имунната система, а страхотният му вкус на сочна, сладка и ароматна круша ще е приятен за Вашето дете. Съставките на продукта допринасят за повишаване на защитните функции на тялото и влияят много добре на естествената „охранителна” система на детския организъм. Той е особено полезен в периодите, изискващи висок имунитет, т.е. през есенно-зимния сезон или преди началото на учебната година, когато трябва да положите допълнителни грижи за имунитета на Вашето дете.

Начин на употреба: Препоръчва се следният прием:

  • За деца от 1 до 3 години – да се приема по една чаена лъжичка един път на ден преди храна;
  • За деца над 3 години – да се приема по една чаена лъжичка два пъти на ден преди храна.

Състав: морски зърнастец (Hippophae rhamnoides) (сушен сок), ябълка и круша концентрат, гъба кладница (плодно тяло на прах) (високо съдържание на бета глюкани).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Опаковка: 100 мл

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™