Хидраплениш 60 капсули | Nature's Way

Хидраплениш 60 капсули | Natures Way овлажнява и подмладява кожата, изглажда преждевременните бръчки хидратира и подмладява кожата помага за здрави стави богат на хиалуронова киселина за по-голяма Хидраплениш 60 капсули | Natures Way овлажнява и подмладяв
Хидраплениш 60 капсули | Natures Way овлажнява и подмладява кожата, изглажда преждевременните бръчки хидратира и подмладява кожата помага за здрави стави богат на хиалуронова киселина за по-голяма Хидраплениш 60 капсули | Natures Way овлажнява и подмладяв
Хидраплениш 60 капсули | Natures Way овлажнява и подмладява кожата, изглажда преждевременните бръчки хидратира и подмладява кожата помага за здрави стави богат на хиалуронова киселина за по-голяма Хидраплениш 60 капсули | Natures Way овлажнява и подмладяв
Хидраплениш 60 капсули | Natures Way овлажнява и подмладява кожата, изглажда преждевременните бръчки хидратира и подмладява кожата помага за здрави стави богат на хиалуронова киселина за по-голяма Хидраплениш 60 капсули | Natures Way овлажнява и подмладяв
Хидраплениш 60 капсули | Nature's Way
Хидраплениш е биоклетъчен колаген капсули на супер цена, които помага за здрави стави, красива кожа и изглажда бръчките. Hydraplenish капсули представляват високоефективни капсули, съдържащи патентован Биоклетъчен Колаген тип 2. Научете повече
78.21 лв.
Без данък: 78.21 лв.

Други опаковки

Хидраплениш 60 капсули | Nature's Way

 • Хранителна добавка Хидраплениш 500 мг капсули от Nature's Way на супер цена подпомага ставите и движениетоовлажнява и подмладява кожата, изглажда преждевременните бръчки
 • хидратира и подмладява кожата
 • помага за здрави стави
 • богат на хиалуронова киселина
 • за по-голяма подвижност
 • връща комфорта при движение;
 • увеличава нивата на хиалуронова киселина около 60 пъти;
 • намалява сухотата и лющенето на кожата
 • редуцира бръчките и фините линии;
 • подпомага производството на кератин, следствие на което се подобрява състоянието на косата
 • няма странички ефекти
 • Хранителна добавка Хидраплениш капсули от Nature's Way на супер цена 

Hydraplenish Хиалуронова киселина съдържа патентован комплекс Biocell Collagen за здрава съединителна тъкан и синовиалната течност. Hydraplenish на супер цена от Nature's Way има добра бионаличност и по-ниско молекулно тегло от други източници на хиалуроновата киселина.

Какво е Хидраплениш – Hydraplenish?

Хидраплениш представляват високоефективни капсули, съдържащи патентован Биоклетъчен Колаген тип 2, комплекс които дарява здрава съединителна тъкан и спомага за производството на синувиална течност, а тя е много важна за здрави стави. Хидраплениш - Хиалуронова киселина капсули на страхотна цена има уникално подмладяващо въздействие върху кожата – за овлажняване и подмладяване на кожата, изглаждане на преждевременните бръчки. Hydraplenish помага за красива кожа и здрави стави.

Как действа Хидраплениш – Hydraplenish?

Хидраплениш е 100% натурален, клинично изследван и патентован. Ефикасността на основната съставка в Хидраплениш - BioCell Collagen, е научно подкрепена с редица независими клинични проучвания. Това е качествен и надежден продукт, които е създаден за грижа за ставите. Био-клетъчния комплекс от Хидролизиран колаген тип II, Хиалуронова киселина и Хондроитин способства за поддържането на стави, хрющяли и съединителна тъкан, подобрява подвижността и намалява болкатата и възпалението. Този БИО-клетъчен колаген комплекс се извлича от гръдната кост на пиле, понеже тя е най-богатия природен източник на протеини.

Хидраплениш - Хиалуронова киселина капсули на добра цена от Nature's Way е ново поколение „супер хранителна добавка“ според диетолозите в САЩ.

Хидраплениш Hydraplenish за повече подвижност: 

Хидраплениш капсули на супер цена подхранва кожата отвътре, защото има богат активен съставТази формулата  може да осигури всички компоненти, необходими за правилното функциониране на хрущяла и ставите. Хидраплениш смазва ставите и осигурява на хрущялните клетки изобилие от хранителни вещества, като по този начин укрепва хрущяла и ставните структури.

Хидраплениш Hydraplenish за красива кожа: 

Хидраплениш капсули подхранва кожата отвътре, защото има богат активен състав. Този продукт подпомага нормалната микроциркулация на кръвта, а това благоприятства както доставянето на кислород до клетките, така и подхранването им с ценни хранителни вещества. Правилната микроциркулация от своя страна, допринася за синтезирането на повече еластин, колаген и хиалуронова киселина - основните компоненти, от които зависи красотата на кожата. 

Хидраплениш съдържа BioCell Collagen, а той е хидролизиран колаген, които доставя гликозаминогликани (хондроитин сулфат, хиалуронова киселина) в много бионалични форми. Специалната патентована технология на Хидраплениш осигурява 100% качество и безопасност. Продуктът не съдържа ГМО и глутен!

Кои са предимствата на биоклетъчния колаген - BioCell Collagen?

Хидраплениш съдържа BioCell Collagen, а той е хидролизиран колагенBioCell Collagen е патентована, научно-изпитана съставка, която подсигурява активността на ставите, видимо подмладява вида на кожата и укрепва съединителната тъкан. BioCell Collagen има добра биодостъпност и бърза абсорбция в човешкия организъм, която увеличава силата му. Всички изследвания доказват ефективността и безопасността му за подобряване здравето на ставите и красотата на кожата.

BioCell Collagen подпомага функционирането на ставите чрез подсилване на хрущялните и ставни структури смазването на ставите като увеличава синовиалната течност подвижността на ставите възстановяването на хрущяла. Биоклетъчният колаген подсигурява градивните единици на колагена, хондроитин сулфата и хиалуроновата киселина, които са есенциални за доброто здраве на хрущялите и синовиалната течност. Този колаген се бори успешно с процеса на остаряване, като се стреми да намали бръчките, подобрява тонуса на кожата, като я прави гладка и свежа. Хиалуроновата киселина подобрява хидратацията на кожата като задържа водата в дермиса.

Тази съставка в Хидраплениш Hydraplenish повишава микроциркулацията на кожата на лицето. Това помага на съдържащите се в кожата фибробласти да произвеждат повече колаген, еластин, хиалуронова киселина и други важни вещества. Добрата микроциркулация ефективно подхранва клетките с кислород и хранителни вещества и премахва отпадъчните вещества от тъканите.

Каква е разликата между Хидраплениш и останалите добавки със съдържание на колаген?

Колагенът е от много важен за структурата и функцията на много съединителни тъкани. Без него се нарушава структурата на кожата и тя увисва. Колагенът като основно градивно вещество е най-често срещаният белтък в човешкото тяло. Той участва в развитието на тъканите и укрепва кръвоносните съдове. Съдържа се в роговицата и лещата на окото. Загубата на колаген е тясно свързана със стареенето и влошаване състоянието на съединителната тъкан.
 
Благодарение на качествените източници и патентованите производствени процеси, Хидраплениш  притежава не малко научно обосновани предимства, които силно го разграничават от всички останали добавки със съдържание на колаген. BioCell Collagen Хидраплениш на супер цена е единственият хидролизиран колаген, който освен колаген доставя значителни количества гликозаминогликани (GAG), като например хиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Хиалуроновата киселина оптимизира възстановяването на тъканите, тъй като подобрява снабдяването им с хранителни вещества.

Освен това тя намалява сърбежа и сухотатата. Като основно вещество на костта и хрущяла, хондроитин сулфат играе основна роля в хрущялното здраве. Хондроитин сулфат стимулира синтеза на хиалуронова киселина и по този начин спомага за нормалната концентрация на синовиалната течност. Той притежава силни антиоксидантни и ензимни свойства, следствие на което възпрепятства появата и развитието на възпалителни процеси.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Вземайте по 2 капсули дневно. За интензивна употреба: вземайте по 4 капсули дневно.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД
Протеин<1 гр2%†
Натрий15 мг<1%
Biocell Collagen, който осигурява хидролизиран колаген тип II, хондроитин сулфат и хиалуронова киселина1 грам (1000 мг)**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: хипромелоза, целулоза, магнезиев стеарат.

Важно: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Ако сте бременна, кърмите или приемате някакви медикаменти, преди употребата на този продукт се консултирайте с Вашия лекар! Не използвайте, ако уплътнението е счупено или липсва! Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца! Съхранявайте на хладно и сухо място!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Хидраплениш 60 капсули | Nature's Way

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.