Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature's Answer

Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature`s Answer Помага за по-добро заучаване и добра памет Бакопа подобрява настроението и мозъчната дейност Помага да се премахне стреса Използва се за Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature
Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature`s Answer Помага за по-добро заучаване и добра памет Бакопа подобрява настроението и мозъчната дейност Помага да се премахне стреса Използва се за Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature
Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature`s Answer Помага за по-добро заучаване и добра памет Бакопа подобрява настроението и мозъчната дейност Помага да се премахне стреса Използва се за Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature
Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature`s Answer Помага за по-добро заучаване и добра памет Бакопа подобрява настроението и мозъчната дейност Помага да се премахне стреса Използва се за Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature
Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature's Answer
Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули Цена I Nature`s Answer на топ цена ви помага за по-лесно заучаване и добра памет, премахва стреса, подобрява съня. Bacopa Extract подобрява концентрацията. Научете повече
39.90 лв.
Без данък: 39.90 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Nature`s Answer
 • Модел: Bacopa Extract 90 capsules
 • КОД: NSA-63609, NSA-16360

Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature`s Answer

 • Бакопа мониери (Брахми) е билка, чието действие се доближава много до това на Гинко Билобата.Помага за по-добро заучаване и добра памет
 • Бакопа подобрява настроението и мозъчната дейност
 • Помага да се премахне стреса
 • Използва се за по-добър сън и концентрация
 • Одобрена от Michael Tierra L.Ac, O.M.D
 • Билкова добавка Екстракт от Бакопа (Брахми) на супер цена от Nature`s Answer​

Какво е Бакопа (Брахми)?

Бакопа мониери /Bacopa monnieri/ е целогодишно пълзящо растение, което вирее в блатисти и влажни местности. Среща се най-вече в райони като Шри Ланка, Тайван, Китай, Виетнам, Индия  и Непал. Растението е известно още под името Waterhyssop, Brahmi, Thyme-leafed gratiola и Water hyssop. Бакопа мониери (Брахми) е билка, чието действие се доближава много до това на Гинко Билобата. Билката е известна още от преди 3000 години и се използва често от Аюрведа медицината, като ценен тоник за подобряване на духа, ума и интелекта.

Какво съдържа екстрактът от Брахми?

Екстрактът от Бакопа (Брахми) съдържа много активни съставки, като алкалоиди (brahmine и herpestine), сапонини (d-mannitol и hersaponin, acid A, and monnierin), флавоноиди (luteolin и apigenin). Билката е богата на  стигмастерол и други ценни съставки, като бакозиди А и В.

В състава на растението Брахми влиза още betulic acid, beta-sitosterol, bacopasaponins (bacosides A, bacosides B, bacopaside II, bacopaside I, bacopaside X, bacopasaponin C, bacopaside N2 и малка част от състава бива: bacopasaponin F, bacopasaponin E, bacopaside N1, bacopaside III, bacopaside IV, и bacopaside V.3

Кои са ползите от приема на билката Брахми?

Бакопа мониери - брахми е хранителна добавка във вид на таблетки, която като цяло се грижи за мозъка, добрата памет и настроение!

В Аюрведа медицината билката влиза в употреба, когато трябва да се облекчат симптомите при епилепсия и астма, помага при отслабване на паметта, възпаления, болки, треска и като упояващо средство. Ако билката се употребява от възрастни хора може да подобри паметта и да улесни запаметяването.  

По-горе споменахме, че бакопа мониери съдържа бакозиди А и В, представляващи  стероидни сапонини. Именно те имат важна роля за благоприятния ефект върху нервната система. Не малко изследвания  показват, че употребата на екстракт от бакопа мониери може да подобри ученето, заучаването и спомените.

Някои изследвания сочат, че бакопа мониери може да действа  успокояващо, антидепресивно и противовъзпалително. Има също така адаптогенен ефект; действа добре за разширяването на кръвоносните съдове и подобряване кръвообращението на нервната тъкан. Смята се, че Екстракт от Бакопа (Брахми) на изгодна цена подобрява и функциите на вторичната памет.

Как действа Екстракт от Бакопа (Брахми) капсули?

Бакопа мониери на топ цена действа успокояващо, антидепресивно и противовъзпалително.Бакопа мониери - брахми е хранителна добавка във вид на таблетки, която като цяло се грижи за мозъка, добрата памет и настроение! Тази известна индийска билка подпомага ума, духа и интелекта – наричат я още билката чудо за мозъка! В Аюрведа е позната като един класически тоник за мозъка и нервите. 
Биологичноактивните вещества бакозиди А и Б в състава на Брахми подпомагат регенерацията на мозъчните клетки, като увеличават в тях белтъчната активност и синтез. 
Като хранителна добавка - Екстракт от Бакопа има още  успокояващ ефект, увеличава концентрацията, подпомага паметта и умствените способности. В Индия използват екстрактът при деца над 10 години, които имат проблем с концентрацията и запаметяването, а също така при болестта на Паркинсон и Алцхаймер. Бакопа е една от най-ефективните индийски билки за мозъка, призната в цял свят. 

Както вече споменахме на първо място билката подобрява запаметяването на новата информация и намалява забравянето. На второто място бакопа подобрява вербалното запеметяване, припомнянето и формирането на трайни спомени. Растението може да подобри скоростта на визуалната обработка на информацията, скоростта на ученето и затвърдяването на спомените.  

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, вземете една (1) капсула два пъти на ден, за предпочитане със закуска и обяд.

Дозировка: 1 капсула 

Дози в опаковка: 90

Състав:Стойност:%ПДД
Bacopa (Bacopa monnieri) цялото растение Extract
(Стандартизиран за 20% bacosides, 20мг)
100 мг 
Bacopa monnieri (herb)400 мг

† Daily Value  не е установено

Други съставки: Растителнa целулоза, микрокристална целулоза, калциев силикат.

Предупреждения

Може да увеличи ефекта на успокоителни като транквиланти, барбитурати, бензодиазепини и опиати наркотици. Консултирайте се с вашия лекар преди да използвате този продукт, ако в момента приемате някакви лекарства. Ако сте бременна, планирате бременност или кърмите, също се консултирайте с лекар.

Съхранявайте на хладно и сухо място. Не използвайте, ако уплътнението на продукта е скъсано или счупено. Да се ​​съхранява на място недостъпно за деца.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Екстракт от Бакопа (Брахми) 500 мг 90 капсули I Nature's Answer

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.Можете да поръчате от нашия магазин по няколко начина:

 1. Чрез бутон КУПИ, като следвате стъпките.
 2. Чрез бутон БЪРЗА ПОРЪЧКА, като оставите телефон за връзка и очавате нашето обаждане.
 3. Като ни позвъните на телефон 0887/077-988.
 4. Като ни пишете на имейл: [email protected].

Който и начин за поръчка да изберете, ние Ви очакваме!

Цени за доставка на територията на Р България:

 • До автомат на куриер (Speedy) - 3.90 лв.;
 • До офис на куриер (Speedy) - 4.90 лв.;
 • До точен адрес: - 5.90 лв.

Доставяме до всички страни в Европейския съюз на НИСКИ ЦЕНИ. За повече информация се свържете с нас!

Условия за доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. Плащането се извършва при доставката с наложен платеж.

 • Продуктите, поръчани от BioMall.bg, се доставят с куриер до адреса, който сте посочили в поръчката си.
 • Заплащането на продуктите се извършва при доставката им.
 • За поръчки над 99 лв. доставката е безплатна за България.
 • Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа.
 • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
 • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
 • Потвърждение на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа в работни дни

Срок на доставка

От зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. 

При потвърждаване на поръчката Ви ще бъдете уведомени за ориентировъчна дата на доставката.

Доставка при връщане или отказ от поръчка

При отказ и връщане на поръчка от страна на клиента, без вина на продавача, разходите за доставка се заплащат от клиента и в двете посоки. В случай че доставката е била безплатна за потребителя при изпращане, то тя се дължи на продавача при връщане на 1 или повече продукти.

Извлечете максимума от всеки ден с хранителни добавки от нашата верига магазини за хранителни добавки в София и Пловдив