Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Citibac 30 капсули | NaturPharma

Citibac 30 капсули | NaturPharma
Citibac 30 капсули | NaturPharma
43.69 лв.
Код на продукта : Citibac 30 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.46 лв.

 
Бърза поръчка
Citibac 30 капсули | NaturPharma

Citibac 30 капсули | NaturPharma

 • Подобрява концентрацията и поддържа доброто здраве на мозъка
 • Стимулира запаметяването
 • Подходящо за възрастни хора, склонни да забравят
 • Цитибак за Добра Памет и Концентрация на капсули е на топ цена от NaturPharma

Какво знаем за Цитибак за Добра Памет и Концентрация? 

Здравето на мозъка се отнася до това колко добре функционира мозъкът на човек в няколко области. Аспектите на здравето на мозъка включват:

 • Когнитивно здраве – колко добре мислите, учите и помните.
 • Двигателна функция - колко добре правите и контролирате движенията си, включително баланса.
 • Емоционална функция - колко добре интерпретирате и реагирате на емоциите (приятни и неприятни).
 • Тактилна функция – колко добре се чувствате и реагирате на усещанията при докосване – включително натиск, болка и температура. 

Здравето на мозъка може да бъде повлияно от свързани с възрастта промени в мозъка, наранявания като инсулт или травматично мозъчно увреждане, разстройства на настроението като депресия, разстройство при употреба на вещества или пристрастяване и заболявания като болестта на Алцхаймер.

Цитибак за Добра Памет и Концентрация капсули на достъпна цена от NaturPharma на Biomall.bg подпомага мозъчната функция и се грижи за здравето на мозъка. Въпреки че някои фактори, влияещи върху здравето на мозъка, не могат да бъдат променени, има много промени в начина на живот, които могат да направят разлика.

Как действа Цитибак за Добра Памет и Концентрация на капсули?

Интелектуалната ангажираност може да бъде от полза за мозъка Ви. Хората, които се занимават с лично значими дейности, като доброволчество или хобита, казват, че се чувстват по-щастливи и по-здрави. 

Придобиването на нови умения също може да подобри способността Ви за мислене. Например едно проучване установява, че възрастните хора, които сe научават на нови дейности, с които да стимулират мозъка си, като фотография, писане, смятане, имат повече подобрение на паметта от тези, които само се социализират или извършват по-малко взискателни когнитивни дейности. 

Някои от изследванията върху ангажираността в дейности като музика, театър, танци и творческо писане са показали обещание за подобряване качеството на живот и благополучието при възрастните хора, от по-добра памет и самочувствие до намален стрес и повишено социално взаимодействие.

Всичко това, в комбинация с естествен продукт като Цитибак за Добра Памет и Концентрация капсули на идеална цена от NaturPharma, може да Ви гарантира безупречна памет и концентрация

Много дейности могат да поддържат ума Ви активен. Например четете книги и списания. Играйте логически игри. Научете ново умение или хоби. Не е доказано, че тези видове психически стимулиращи дейности предотвратяват сериозно когнитивно увреждане или болестта на Алцхаймер, но могат да бъдат забавни и полезни за развитие на различни умения.

Основни съставки на Цитибак за Добра Памет и Концентрация капсули на супер цена от NaturPharma:

 • Цитиколин - (известен също като CDP-холин; цитидин 5'-дифосфохолин) е естествено срещащо се съединение и градивен елемент на клетъчните мембрани. Това е често срещана съставка в различни натурални продукти, предлагани на пазара за подкрепа на мозъка

При болестта на Алцхаймер нивата на холин намаляват, това засяга способността на мозъчната клетка да произвежда ацетил-холин, невротрансмитер, важен за паметта. Вместо това мозъчните клетки могат да разрушат клетъчните мембрани, за да произведат ацетил-холин, а приемането на цитиколин се смята, че предотвратява това разрушаване. 

 • Бакопа мониери - наричана още брахми, невероятна билка, която отдавна се използва в аюрведичната медицина - една от най-старите в света медицина. Среща се в различни страни и континенти по целия свят и расте предимно във влажни зони. Използването му е очертано и прегледано в различни исторически текстове, датиращи от 6-ти век след Христа.

Днес бакопа се превръща в често използван ноотроп, самостоятелно и в комбинация с други съставки и билки. По-специално, научните изследвания показват благоприятната му употреба при болестта на Алцхаймер, загуба на паметта, тревожност, симптоми на дефицит на вниманието и хиперактивност (ADHD) и депресия

Твърди се, че бакопа мониери подобрява когнитивното функциониране и паметта. Но как точно прави това? Учените предполагат, че това може да се дължи на антиоксидантните ефекти на тази древна билка. Антиоксидантите предпазват мозъка от влошаване и увреждане от свободните радикали. 

Както бе споменато по-горе, бакопа се счита за мощен антиоксидант. Това означава, че има различни защитни свойства. Антиоксидантите действат за предотвратяване на увреждането от свободните радикали върху клетките в цялото тяло и в мозъка. Някои изследвания стигат дотам, че демонстрират неговата мощна способност да намалява увреждането на ДНК.

При хора с болестта на Алцхаймер това може допълнително да помогне за инхибиране на протеиновото развитие, което допринася за прогресирането на загубата на паметта и самото заболяване. Може също да предотврати клетъчната смърт, което също допринася за такива неврологични състояния и разстройства.

Цитибак за Добра Памет и Концентрация капсули на идеална цена от NaturPharma е лесен и сигурен начин, чрез който можете да получите всички необикновени свойства на бакопа мониери.

 • Цинк - ползите от цинка варират от имунна подкрепа до мозъчна функция. Наличието на достатъчно цинк в тялото Ви е от решаващо значение за поддържането на здравето на мозъка. Цинкът е микроелемент, който се използва за създаване на нови неврони в хипокампуса на мозъка Ви. Хипокампусът е като временен твърд диск, който съхранява Вашите спомени, емоции и други усещания. 

Хипокампусът не е средство за дългосрочно съхранение на спомени, тъй като основната му роля е да ги развива. Постига това чрез синтезиране на спомените, емоциите и други усещания заедно, поради което може да почувствате пристъп на вина, когато мислите за минала грешка, или повишаване на настроението, когато подушите познат аромат от детството. След като спомените се развият в хипокампуса, те по-късно се прехвърлят в дългосрочната памет по време на сън. 

Ниските нива на цинк в тялото могат да спрат този процес, което затруднява хипокампуса Ви да създава и по-късно съхранява нови спомени. Това може значително да повлияе на личния и професионалния живот, но наличието на достатъчно цинк, редовното упражнение и получаването на подходящо количество сън може да защити тази ценна област от мозъка Ви.

Освен че образува нови спомени, цинкът подпомага комуникацията между мозъчните Ви клетки. Когато мозъчните клетки не могат да комуникират правилно една с друга, това може да доведе до мозъчна мъгла. Мозъчната мъгла е трудна за дефиниране, но често се смята за обща неспособност за фокусиране или ясно мислене.

Някои дори го описват като „замъглено“ усещане в мозъка или просто вече не се чувстват като себе си. Мозъчната мъгла може да наруши способността на човек да разсъждава и да взема подходящи, логични решения, което прави това по-сериозен проблем, отколкото може да изглежда на повърхността.

 • Селен - селенът е от ключово значение за един от основните антиоксиданти на тялото, глутатион пероксидазата. Този комплекс предпазва деликатните полиненаситени киселини в клетъчните мембрани от окисляване (гранясване). Полиненаситените мазнини, като рибата и определен процент птиче масло, са особено уязвими да гранясат, така че наличието на много глутатион пероксидаза наоколо, за да защити клетъчните Ви мембрани, е полезно, когато консумираме тези основни мазнини. 

Чрез Цитибак за Добра Памет и Концентрация капсули на ниска цена от NaturPharma Вие ще знаете, че мозъкът Ви е винаги защитен от увреждане. Благодарение на основния си състав този натурален продукт подобрява паметта, предпазва от развитие на Алцхаймер, подобрява концентрацията и запомнянето.

Произведено в: Испания

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Цитиколин 500 мг **
Бакопа мониери (Bacopa monnieri, Брахми), екстракт 120 мг **
Цинк (цинков оксид) 15 мг **
Селен (натриев селенит) 100 мкг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза (емулгатор), магнезиев стеарат (антислепващ агент). 

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се използва при бременност и кърмене!

Състав
15-фенил ГАМК 50 мг
5-хидрокситриптофан 50 мг
Л-теанин 200 мг
Мелатонин 4 мг
Прием и дозировка
Прием и употреба В случай, че Вашият лекар не е препоръчал друго, приемайте по 1 таблетка 30 минути преди лягане.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™