Чага Органична 560 мг 90 капсули | Супер Храни 2014

Чага Органична 560 мг 90 капсули | Супер Храни 2014
Чага Органична 560 мг 90 капсули | Супер Храни 2014
Билкова добавка гъба Чага Органична от Planetary Herbals на супер цена стимулира имунната система, успешно се бори с раковите клетки,богата на полизахариди. Научете повече
49.90 лв.
Без данък: 49.90 лв.

Чага Органична 560 мг 90 капсули | Супер Храни 2014

Органична чага на капсули от Супер Храни 2014 е уникална добавка, ценена от нашите клиенти заради ползите, които има при онкологични заболявания и компрометирана имунна система. Една опаковка съдържа 90 капсули и е достатъчна за 3 месеца при минимален дневен прием от 1 капсула. Можете да приемате до 3 капсули дневно, като е най-добре да приемате поне час преди или половин час след хранене. Всяка капсула съдържа 560 мг екстракт от органична сибирска чага.

 • стимулира имунната система
 • успешно се бори с раковите клетки
 • богата на полизахариди
 • облекчава отоците при бременни жени
 • понижава стреса
 • оптимизира работата на нервната система
 • билкова добавка Чага Органична от Супер Храни 2014 на супер цена 

Чага действа като естествен антиоксидант и е известна в цял свят като „кралица на билките“ и „най-ценния дар от природата”.Chaga или Чага органична е специална гъба, растяща на брезите, която е мощен активатор на имунната система. Тя е богата на полизахариди и имуномодулираща бетулинова киселина. Chaga също е мощен антиоксидант, за увеличаване на здравето на клетките. Чага Органична от Супер Храни 2014 се предлага на страхотна цена.

Какво е чага (Брезовата гъба чага)? 

Определят чагата като една от най-старите лечебни билки в природата. Тя стимулира имунната система и успешно може да се бори с раковите клетки. Чага действа като естествен антиоксидант и е известна в цял свят като „кралица на билките“ и „най-ценния дар от природата”. Това е гъбa, която расте най-често по брезите и от там идва и името и черна брезова гъба. Може да я срещете и по други дървета, но по-рядко, като например: елша, бук, бряст и  клен. Повърхността на гъбата чага е черна и покрита с много пукнатини. Вътрешната страна на чагата е тъмнокафява, но когато е близо до дървото, става с червеникаво-кафява на цвят. 

Какво съдържа органична чага и как действа?

Тази гъба не е позната у нас, но в Азия и Сибир от край време хората пият чай от чага. Оказва се, че това е много достъпна гъба, която расте върху брезите във високите части на нашите планини. Чагата се използва  в народната  медицина на Русия много отдавна. 

билкова добавка Чага Органична от Супер Храни 2014 на супер цена През 60-те години на XX век са проведени научни изследвания на екстракт от Inonotus obliquus (гъба чага) във Финландия, Русия, Япония, САЩ, Корея и Китай и те до голяма степен са доказали нейните терапевтични свойства.

Две от веществата отговорни за лечебните свойства на чагата са Бетулинът и бета-D-глюканите (полизахариди). Те подсилват човешката имунна система и стимулират борбата с раковите клетки. В нея се съдържат магнезий, калий, желязо, манган, мед. Има още и тритерпени, които помагат за понижаването на холестерола, подобряват кръвообръщението, детоксикират черния дроб, успешно се справят с гастрит, хепатит, язва, астма, кашлица и туберколоза.
Има традиция  чагата да се суши и мели на фин прах. Така от нея може да се направи напитка – много подобен на черния чай.

За лечебните цели обаче са разработени други по-сложни процеси на екстракция, като целта е да се извлекат повече от биоактивните вещества. Чаят от чага може да се използва при случаи като хипертония, диабет, псориазис, екземи и още при рани, изгаряния, измръзвания, акне, възпаления, лющене на кожата, ухапване от насекоми. Друго полезно свойство на чагата е да облекчава отоците при бременни жени и понижава стреса и оптимизира работата на нервната система.

Кога може да се използва чага?

Гъбата чага е ценена заради нейното противораково и имуномодулиращо действие. Освен това чагата подобрява метаболизма в тъканите на мозъка, понижава нивата на кръвната захар, стабилизира кръвното налягане, нормализира сърдечния ритъм, регулира дейността на стомашно-чревния тракт, както и някои смущения в храносмилането. Също така органичната чагата на изгодна цена под формата на таблетки облекчава отоците при бременни жени и понижава стреса и оптимизира работата на нервната система.

Кои са важните съставки на Органична Чага?

Чагата със своите уникални съставки може да помогне при лечението на рака. Но най-важното е че тя може да потиска раковите клетки без да засяга здравите. Много изследвания показват ефикасноста и способността на чагата да се бори с развитието на рака. Като се има в предвид, че на тази гъба и трябват около 20 години, за да узрее и да е готова за откъсване, не е за чудене, че тя съдържа много силни химически вещества, които могат да бъдат могат да елиминират част от раковите клетки. Истината всъщност е, че Чага извлича тези вещества от ствола и кората на брезата-гостоприемник.
Антимикробните вещества в ствола и кората на брезите са толкова мощни, че дори и дърветата да са напълно изгнили, цветът им си остава бял. Това са субстанциите, които изцяло се усвояват от гъбите чага докато стане време те да бъдат откъснати когато станат на 20 години. Скоро след откъсването на гъбите, брезата гостоприемник обикновено умира,  тъй като повечето от даващите й живот хранителни вещества са усвоени от гъбите. Вземете сега Органична чага таблетки на много добра цена от Супер Храни 2014.
 
Гъбата чага е ценена заради нейното противораково и имуномодулиращо действие.Има няколко химически анализа на чага (Inonotus obliquus), определящи състава, който я прави много ефикасно средство, което може да поттиска развитието на рака. Тези химически субстанции са:

 • Полизахариди/бета глюкани – това са основните, активни вещества в гъбата чага. Те са гъбни въглехидрати, които повишават енергийните нива и подсилват функцията на мозъка и черния дроб.
 • Бетулин/бетулинова киселина – това е химическото вещество, което може да потиска раковите клетки. Изследванията показват също, че то няма никакъв вреден ефект върху здравите клетки в тялото.
 • Фитостероли, ланостероли и инотодиоли – фитохимикали и феноли, които спират растежа на вредните микроби.
 • Меланин – химическото вещество, което дава на чага най-високите антиоксидантни нива сред всичките лечебни гъби и сред другите естествени вещества.

Тези мощни субстанции са причината, поради която чагата може да помогне при лечението на рака. Изследванията показват как тези субстанции работят една с друга за потискане растежа на раковите клетки. Изследванията успяха да потвърдят две противоракови качества на гъбатачага съдържа огромни количества супер оксид дисмутаза или SOD. Човешкото тяло се нуждае от високи нива от тази субстанция, за да е здраво и да отблъсква заболяванията. Но количеството на тази субстанция в тялото намалява с остаряването. Ето защо пиенето на чага поддържа нивата на SOD високи. При огромните си количества SOD, чага има повече антиоксидантни способности от мега дози на витамините С, А, Е, коензим Q10, спирулина, бета каротина, екстрактите от гроздови семки, етеричните масла и биофлаваноидите. В сравнение с другите лечебни гъби, съдържащи SOD в диапазон между 1400 и 1500, чага съдържа 35000* SOD.
 
Научно изследване отбелязва, че в гъбата има много съединения, които показват противовирусни, цитотоксични и антинеопластични свойства. По отношение на противораковите й свойства, изследването също показва, че тези съединения действат като променят биологичния отговор и функционират като имуностимулатори, предотвратяващи канцерогенезата. Ето защо чага показва преки противоракови ефекти и може също така да предотвратява метастазите. Препоръчително е да НЕ използвате чага без надзора и указанията на своя лекар. 

Препорчителен прием: Приемайте 1-3 капсули на ден 1 час преди хранене или 30-40 минути след прием на храна. При прием на този продукт се препоръчва да се избягва употребата на антибиотични лекарства, силни подправки, глюкоза, месни продукти

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 капсула: 560 мг екстракт Сибирска Чага /Inonotus Obliquus/ (100% сухо веществo), магнезиев стеарат, аерозил. Биологично активни вещества – полизахариди 62%, полифеноли 57mgGAe/g, бета-D глюкан 37%, триперпени: бетулин 83.26mg, бетулинова киселина 16mg/g, олеaнова киселина 248mg/g, урсолова киселина 40mg/g.

Не съдържа: ГМО, соя, глутен, царевица, оцветители и съставки от животински произход

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите или сте на възраст под 18 години, се консултирайте с лекар преди употреба!

Чага > Гъби > Супер Храни 2014 Сибирска Чага 560 мг 90 капсули

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Чага Органична 560 мг 90 капсули | Супер Храни 2014

 • (5)

Общо отзиви (2)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.